En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 556 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 556 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
İstanbul bana dar :)
2 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Sizin Çalışmalarınız :: Tecrübeli Üyelerimizin AE Çalışmaları
1 sayfadaki 1 sayfası
Beğenilme Oranı
blackis- Şimdilik Azimli
Meslek : Director
Geri: İstanbul bana dar :)
Bu klibin orjinalini seyretmediğim için senin neler yaptığını anlayamadım desem yalan olmaz ama buda demektirki herne yaptınsa çok iyi yapmışsınki farketmemişim klibin bir parçası orjinal bir parçası olarak görmüşüm demektir
Keşke neler yaptığından kısaca bahsetseydin biraz
Keşke neler yaptığından kısaca bahsetseydin biraz
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Haziran ne dediğini tam anlayamadım ama Klipte fazla bi efekt yok farkettiysen ama benim işim yönetmek biliyosun sevenload.com sağolsun, bundan sonra ordayım,,,daha iyilerine inşallah,,, çok uzun süredirde siteye girememiştim,,sırada ciddi bir kısa fılm çalışması var,,yarı belgesel tarzı bakalım....grşmek üzere,,,,
Bu arada KralTv ve Powerturk Tv de klibi izleyebilirsiniz
Bu arada KralTv ve Powerturk Tv de klibi izleyebilirsiniz
En son blackis tarafından Salı 16 Ara. 2008, 23:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
blackis- Şimdilik Azimli
Meslek : Director
blackis demiş ki:Haziran ne dediğini tam anlayamadım ama Klipte fazla bi efekt yok farkettiysen ama benim işim yönetmek biliyosun sevenload.com sağolsun, bundan sonra ordayım,,,daha iyilerine inşallah,,, çok uzun süredirde siteye girememiştim,,sırada ciddi bir kısa fılm çalışması var,,yarı belgesel tarzı bakalım....grşmek üzere,,,,
Bak gördünmü uzun zaman girmeyince hakkında bildiklerimiz sınırlı oluyor ben şaka bir yana konu AE çalışmalarında olduğu için öyle yorumladım ama şu an mesele anlaşıldı tebrik ederim harika bir çalışma,
Kısa filmide sabırsızlıkla bekliyoruz senin çalışmalarını ilgiyle izliyoruz biliyorsun
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Sizin Çalışmalarınız :: Tecrübeli Üyelerimizin AE Çalışmaları
1 sayfadaki 1 sayfası