En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 507 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 507 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
CMYLMZ 2008 DVD Buyrun Birazda Gülelim..
+2
haziran
gokanuysal
6 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Az Biraz Nefes Alın Geyik Köşesi
1 sayfadaki 1 sayfası
CMYLMZ 2008 DVD Buyrun Birazda Gülelim..
http://video.google.com/videoplay?docid=-4668762861805699365
gokanuysal- Şimdilik Azimli
Meslek : elektrik
Geri: CMYLMZ 2008 DVD Buyrun Birazda Gülelim..
Sağol Gökhan güzel oldu bu gerçekten ama bunu kaldırıp yarın akşam gece 10 gibi hep beraber izleyelimmi
Yada bu kalsın başka dvd sini izleriz
Birde Cem Yılmaz da birşey dikkatimi çekiyor hangi dvd sini izlesem hep aynı espriler yıllardır hiç bir değişiklik yok sizde farkettinizmi yoksa banamı denk geliyor
Yada bu kalsın başka dvd sini izleriz
Birde Cem Yılmaz da birşey dikkatimi çekiyor hangi dvd sini izlesem hep aynı espriler yıllardır hiç bir değişiklik yok sizde farkettinizmi yoksa banamı denk geliyor
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
haziran demiş ki:
Rica Ederim..
Evet Bunun Bende Farkındayım Milenium Serisi Olsun İzmir Gösterisi Olsun Ntv Gösterisi Olsun Askerde Yaptığı Gösterisi Olsun Hepsini İzledim En Son Yapmış Olduğu Bu Dvd de İse Hepsini Genel Olarak Toplamış Ve Yaptığı Hataların Bir Kısmını Gidermiş Ve Heyecanını Yenmiş Yani Kelimeleri Seçerken Biraz Daha Dikkatli Ve Seri Olmuş Fakat Bu Demek Değilki Eksiklikleri Yok Tabiki Çok..Ama Beni Çok Güldürdü Gerçekten Tebrik Ediyorum Onu Güzel Bir Çalışma Olmuş..
Tek değişen ne biliyormusun 6 cd = 1 dvb gerisi aynı Cem Yılmazhaziran demiş ki:
Zaten ttnet alana tutusturuyorlar o dvd yii. elbet faturalardan çıkartırlar o Cem Yılmaz dvd'sinine off off adamlar işin yolunu bulmuş... :1458745:
lastturk- O Artık Bir Kalfa
Meslek : :(
Kullandığınız Programlar : 3ds/max + a/e=50
Teşekkürler indirmek lazım valla Ben pek sevmem kendisini ama.
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
Cem Yılmaz kadar olmasa da güldürdünüz beni. "Bir Tat Bir Doku" gösterisini 1000 küsür oynadı hep aynı şeyi anlattı zaten başka bir vaadi de yok. Yani yıllardır shakespeare oynanıyor ama hep aynı oynanıyor hiç farklılık yok Sonra asker dönüşü yeni gösterisi CMYLMZ'a başladı yaklaşık 10 yıldır da onu oynuyor ve hep aynı şeyleri anlatıyor herhangi bir tiyatro eserinde olduğu gibi. Burada sadece perfarmansı farklılık gösteryor. İzimir'de daha iyiydi sanki ve orada anlattığı bir kaç şey meslela "Atatürk Şiiri" buara yok. Ama olaylara bakış açısı ve zekası onu farklı kılıyor ve her ne kadar "mesaj kaygım yok" dese de anlayana mesajı çok. Yine göstersininde anlattığı "İstanbul" meselesi. Kimi bakar Yahya Kemal olur kimisi .....
emirkaan- O Artık Bir Kalfa
Meslek : uıouıouıo
Kullandığınız Programlar : ıouıouıo
emirkaan demiş ki:Cem Yılmaz kadar olmasa da güldürdünüz beni. "Bir Tat Bir Doku" gösterisini 1000 küsür oynadı hep aynı şeyi anlattı zaten başka bir vaadi de yok. Yani yıllardır shakespeare oynanıyor ama hep aynı oynanıyor hiç farklılık yok Sonra asker dönüşü yeni gösterisi CMYLMZ'a başladı yaklaşık 10 yıldır da onu oynuyor ve hep aynı şeyleri anlatıyor herhangi bir tiyatro eserinde olduğu gibi. Burada sadece perfarmansı farklılık gösteryor. İzimir'de daha iyiydi sanki ve orada anlattığı bir kaç şey meslela "Atatürk Şiiri" buara yok. Ama olaylara bakış açısı ve zekası onu farklı kılıyor ve her ne kadar "mesaj kaygım yok" dese de anlayana mesajı çok. Yine göstersininde anlattığı "İstanbul" meselesi. Kimi bakar Yahya Kemal olur kimisi .....
Katılıyorum Sana emirkaan Ama Yinede Komik.. :P
emirkaan demiş ki:Cem Yılmaz kadar olmasa da güldürdünüz beni. "Bir Tat Bir Doku" gösterisini 1000 küsür oynadı hep aynı şeyi anlattı zaten başka bir vaadi de yok. Yani yıllardır shakespeare oynanıyor ama hep aynı oynanıyor hiç farklılık yok Sonra asker dönüşü yeni gösterisi CMYLMZ'a başladı yaklaşık 10 yıldır da onu oynuyor ve hep aynı şeyleri anlatıyor herhangi bir tiyatro eserinde olduğu gibi. Burada sadece perfarmansı farklılık gösteryor. İzimir'de daha iyiydi sanki ve orada anlattığı bir kaç şey meslela "Atatürk Şiiri" buara yok. Ama olaylara bakış açısı ve zekası onu farklı kılıyor ve her ne kadar "mesaj kaygım yok" dese de anlayana mesajı çok. Yine göstersininde anlattığı "İstanbul" meselesi. Kimi bakar Yahya Kemal olur kimisi .....
Ehehehe ama en çok ben güldürüyorum sizi dime bu bi gerçek mesela Haziran'cım için öyle
Not: Cem YILMAZ duymasın
Saygılar
Hale
Hale- O Artık Bir Usta
Meslek : Yok
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Az Biraz Nefes Alın Geyik Köşesi
1 sayfadaki 1 sayfası