En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 565 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 565 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Evlilik Teklifi
+6
cRChasch
Hale
emirkaan
olivon
gokanuysal
haziran
10 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Konu Dışı (Genel)-Muhabbet sohbet
2 sayfadaki 3 sayfası
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Evlilik Teklifi
Konunun ilk mesajı :
Arkadaşlar özel bir durum oluştu, forumdan üye bir arkadaşımız arkadaşına evlenme teklif edecek ve kendisine 1 yada 2 dakikalık süre sınırı yok bir çalışma yapabilirmiyiz ama bunu hazır çalışma isteyen birisi gibi değerlendirmeyin bu farklı bir olay ve böyle bir konuda yardımcı olabilirsek ne mutlu bize zaman sınırıda yok yavaş yavaş yapılabilir ama bir hafta ile 10 gün içerisinde bitebilirse fena olmaz,
Bazı arkaşlarımızın işlerinden dolayı fazla zamanı olmayabilir ama zamanı olupta yapmak isteyen arkadaşlarımız aşağıdaki bilgileri indirebilir işe yarayabilir yada herkes kendisine göre duygusal bir çalışma hazırlayabilir bunu yapabilecek arkadaşlarımız varsa tabi zamanları varsa onlara şimdiden teşekkürler benim fazla vaktim yok ben tek başıma yapacaktım ama biliyorsunuz forumdanda yazmıştım ev arama işleri ve daha bir kaç mesele yüzünden buna başlayamadım o bakımdan sizede söylemek istedim umarım elinden gelebilecek arkadaşlarımız zamanları doğrultusunda yapabilirler.
Çalışma yapılacak arkadaşımız, gokanuysal
Materyaller: 21 mb +17 mb
http://rapidshare.com/files/167783207/Evlilik_Teklifi.rar.html
http://rapidshare.com/files/159577123/wedding-clipart-part4.rar
Arkadaşlar özel bir durum oluştu, forumdan üye bir arkadaşımız arkadaşına evlenme teklif edecek ve kendisine 1 yada 2 dakikalık süre sınırı yok bir çalışma yapabilirmiyiz ama bunu hazır çalışma isteyen birisi gibi değerlendirmeyin bu farklı bir olay ve böyle bir konuda yardımcı olabilirsek ne mutlu bize zaman sınırıda yok yavaş yavaş yapılabilir ama bir hafta ile 10 gün içerisinde bitebilirse fena olmaz,
Bazı arkaşlarımızın işlerinden dolayı fazla zamanı olmayabilir ama zamanı olupta yapmak isteyen arkadaşlarımız aşağıdaki bilgileri indirebilir işe yarayabilir yada herkes kendisine göre duygusal bir çalışma hazırlayabilir bunu yapabilecek arkadaşlarımız varsa tabi zamanları varsa onlara şimdiden teşekkürler benim fazla vaktim yok ben tek başıma yapacaktım ama biliyorsunuz forumdanda yazmıştım ev arama işleri ve daha bir kaç mesele yüzünden buna başlayamadım o bakımdan sizede söylemek istedim umarım elinden gelebilecek arkadaşlarımız zamanları doğrultusunda yapabilirler.
Çalışma yapılacak arkadaşımız, gokanuysal
Materyaller: 21 mb +17 mb
http://rapidshare.com/files/167783207/Evlilik_Teklifi.rar.html
http://rapidshare.com/files/159577123/wedding-clipart-part4.rar
En son haziran tarafından Perş. 27 Kas. 2008, 19:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Geri: Evlilik Teklifi
Hale iyi misin
olivon- O Artık Bir Usta
Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx
:laugh38-:
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
evlilik
çalışma hala devam ediyorsa arkadaslar buna bende dahıl olmak ısterım bence tek bı bakıs acısından olusturulmamalı ortak bı calısma forumumuzun guzellıgını herzaman kı gıbı yansıtcagını dusunuyorum
nemesis- Daha Yeni
Meslek : ögrenci
olivon demiş ki:Hale iyi misin
Benim iyi yada kötü olup olmadığım konusunu geçelim yoksa çoooookkkkk uzar onun için bu konu ile ilgili olarak cevabım iyiyim yni o mesajı o şekilde bilincli olarak yolladım
Saygılar
Hale
Hale- O Artık Bir Usta
Meslek : Yok
olivon demiş ki:Oky o zaman ...Evlenince saklayacağına söz veriyorsun değilmi? ...Gene şaka bir yana ben sana bunu iki hafta sonra veririm.Umarım güzel bişey olur.
Umarım Öyle Olur..Bekliyorum..
Saygılar..
gokanuysal- Şimdilik Azimli
Meslek : elektrik
nemesis demiş ki:çalışma hala devam ediyorsa arkadaslar buna bende dahıl olmak ısterım bence tek bı bakıs acısından olusturulmamalı ortak bı calısma forumumuzun guzellıgını herzaman kı gıbı yansıtcagını dusunuyorum
Tabiki Sende Katılabilirsin nemesis Herkezin Düşünceleri ve Hayal Gücü Farklıdır...
O Yüzden Seninde Hayal Gücün Ve Becerilerin İle Yapacağın Çalışmayı Merak Ediyorum..
Saygılar..
gokanuysal demiş ki:olivon demiş ki:Oky o zaman ...Evlenince saklayacağına söz veriyorsun değilmi? ...Gene şaka bir yana ben sana bunu iki hafta sonra veririm.Umarım güzel bişey olur.
Umarım Öyle Olur..Bekliyorum..Saygılar..
İnşallah çok güzel olur ve bu evlilik teklifi ve evlilik teklifi çalışması hayatınız boyunca unutulmayan çok anlamlı ve çok güzel bir unutulamayananınız olur
Ehehehe bu arada söz istediğin konuda istediğin yanıtı ala bildinmi Olivon
Hale- O Artık Bir Usta
Ermanglc
alpino
nemesis
Üstadlar Çalışmalarınızı Merakla Bekliyorum Çalışmasını Bitiren Varsa Görebiliriyim..Merak Merak Merak..
alpino
nemesis
Üstadlar Çalışmalarınızı Merakla Bekliyorum Çalışmasını Bitiren Varsa Görebiliriyim..Merak Merak Merak..
gokanuysal demiş ki:Ermanglc
alpino
nemesis
Ehehehe inan bende çok merak ediyorum
Hale- O Artık Bir Usta
Oldu olmasınada 5,8 KBH ile upload ediyor
alpino- O Artık Bir Usta
Meslek : öğrenci
Kullandığınız Programlar : AE,3D,
alpino demiş ki:Oldu olmasınada 5,8 KBH ile upload ediyor
Anlıyorum Arkadaşım Bayağı Yavaş Sorması Ayıptır Nereye Upload Yapıyorsun..
Şu anda bu çalışmalar ne aşamada
Hale- O Artık Bir Usta
Tabii söz verdik tutmak gerek. Muhtemelen önümüzdeki hafta başı benim hazırlamaya başladığım elinde olur.
olivon- O Artık Bir Usta
olivon demiş ki:Tabii söz verdik tutmak gerek. Muhtemelen önümüzdeki hafta başı benim hazırlamaya başladığım elinde olur.
Ooo çok geç kalmışsın sen yaaa
Hale- O Artık Bir Usta
Hale demiş ki:olivon demiş ki:Tabii söz verdik tutmak gerek. Muhtemelen önümüzdeki hafta başı benim hazırlamaya başladığım elinde olur.
Ben durumumu anlatmıştım ama Hale Konuyla ilgili arkadaşda "zaman sorunum yok" demişti. Ona istinaden bende ancak hazırlamaya başlayacağım. Tabii benden önce hazırlayan arkadaşlar olursa onuda kullanabilir. Olaki benim yapamayacak gibi bir durumum olursa buradan gene yazarım.
olivon- O Artık Bir Usta
olivon demiş ki:Hale demiş ki:olivon demiş ki:Tabii söz verdik tutmak gerek. Muhtemelen önümüzdeki hafta başı benim hazırlamaya başladığım elinde olur.
Ben durumumu anlatmıştım ama Hale Konuyla ilgili arkadaşda "zaman sorunum yok" demişti. Ona istinaden bende ancak hazırlamaya başlayacağım. Tabii benden önce hazırlayan arkadaşlar olursa onuda kullanabilir. Olaki benim yapamayacak gibi bir durumum olursa buradan gene yazarım.
Öyle öylede bende bu konuyla ilgili daha önceden yolladığın mesajına göre hareket ederek şey ettirmiştim hani yoksa yok bi problem canım
Saygılar
Hale
Hale- O Artık Bir Usta
Teşekkürler Arkadaşlar Evet Ben Zamanım Var Demiştim Ama İnsan Merak Ediyor..Hepinizin Çalışmalarını Bekliyorum..
gokanuysal demiş ki:Teşekkürler Arkadaşlar Evet Ben Zamanım Var Demiştim Ama İnsan Merak Ediyor..Hepinizin Çalışmalarını Bekliyorum..
Valla aynı şekilde arkadaşlar Gokanuysal'ın dediği gibi insan merak ediyor hepinizin çalışmalarını bekliyorum
Hale- O Artık Bir Usta
arkadaşlar kusura bakmayın. Benimde bi kız isteme durumu oluyor elim ayagım birbirine dolaştı. söz verdik tutmak şart bu hafta biticek inş. bu arada bir tane ciddi diğeri komik bir video olucak demedi demeyin
Ermanglc- Şimdilik Azimli
- Varsa Çalıştığınız Firma : Dor Yapı
Meslek : Compositing artist
Kullandığınız Programlar : After - fusion- c4d-psd falan
Ermanglc demiş ki:arkadaşlar kusura bakmayın. Benimde bi kız isteme durumu oluyor elim ayagım birbirine dolaştı. söz verdik tutmak şart bu hafta biticek inş. bu arada bir tane ciddi diğeri komik bir video olucak demedi demeyin
Hayırlısı Olsun Diyelim Ermanglc Kardeşim Valla Senin Adına Çok Sevindim Tabi Heyecan Dorukta Olmalı Şuanda İnşallah Hayırlısı İle Olur..
Tebrikler Arkadaşım...
Ermanglc demiş ki:arkadaşlar kusura bakmayın. Benimde bi kız isteme durumu oluyor elim ayagım birbirine dolaştı. söz verdik tutmak şart bu hafta biticek inş. bu arada bir tane ciddi diğeri komik bir video olucak demedi demeyin
Hayırlı olsun diyelim Ermanglc inşallah bir yastıkta kocarsınız
Hale- O Artık Bir Usta
hayırlısı olsun kardeş
ypr- O Artık Bir Kalfa
Teşekkürler Herkeze. Heyecan dorukta kelimesi bile az kalıyor böyle bi durumda. sadece kriz sanki bizi bekliyormuş evlnmek için diyorum hergün okadar hueuhe
Ermanglc- Şimdilik Azimli
- Varsa Çalıştığınız Firma : Dor Yapı
Meslek : Compositing artist
Kullandığınız Programlar : After - fusion- c4d-psd falan
Rica ederim ehehe demek öyle he desene o zaman o an buz gibi olur ellerin ellerini nereye koyacağını nasıl duracağını bilemessin sen şimcik valla bazı erkekler kız isteme anında ezilip büzülmelerle karşılaşa biliyorlar valla ya yazık yazık size tabi bide kızın kahve yapıp kayın pederinin ve kayınmaldesinin e bide sevdiği erkeğinin karşına çıkıp bi sakarlık yapmadan kahveleri vere bilmesi var ayyy yok yok ben kendimi düşünüyorumda yok yok yapamam e yapamayınca kayınmalde oğluna göz kırpar ve bu işin olamiyacağının sinyalini verir herhalde neyse ben şimcilik noktalıyım
Hale- O Artık Bir Usta
Sanırım Hala Çalışmasını Bitiren Arkadaş Yok.. :SOHBET:
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Konu Dışı (Genel)-Muhabbet sohbet
2 sayfadaki 3 sayfası