En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 342 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 342 Misafir :: 1 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Ram'da problem var
2 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
Ram'da problem var
Arkadaslar öncelikle herkese merhaba araniza yeni katildim.Problem sudur ki ae ilk yükledigimde pc'de gayet iyi calisiyordu suan ise her acilista "zu wenig ram" yani cok az ram yaziyor.After effectse belli bir süre sonra yapmis oldugum calismalar ram'a agirlik yapiyor mu?Yani kisaca ram'i temizlemem lazim mi?Bende 2gb ram var.Böyle uyari vermesine sasiriyorum.Yardimlarinizi umarim esirgemezsiniz.Bu arada forumunuzu cok begendim kitap gibi ici bilgi dolu ve cok düzenli.Herkese iyi günler..Saygilarimla
verkan- Şimdilik Azimli
Meslek : ------
Geri: Ram'da problem var
Aramıza hoşgeldin güzel sözlerin içinde teşekkürler
Ama ram problemi AE den değildir o kadar harcamaz 2 gb normal sende başka bir sorun vardır ilk defa AE kurunca oldu diyorsan o zaman Edit\Preferences\Memory Cache ayarlarını bir kontrol et ve default ayarlarına getir birde böyle dene derim ben umarım işe yarar
Ama ram problemi AE den değildir o kadar harcamaz 2 gb normal sende başka bir sorun vardır ilk defa AE kurunca oldu diyorsan o zaman Edit\Preferences\Memory Cache ayarlarını bir kontrol et ve default ayarlarına getir birde böyle dene derim ben umarım işe yarar
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Ram problemi
yok haziran öyle degil.ben ilk kurdugumda bisey yoktu.2 haftadir ae kullaniyorum su bir kac gündür bu uyari gelmeye basladi.daha önce yoktu,programi kurdugum zamanda yoktu cok süper calisiyordu simdi bi yavaslama oldu nedendir bilinmez.Cevaplarin icin tesekkürler...Saygilarimla
verkan- Şimdilik Azimli
Meslek : ------
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası