En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 400 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 400 Misafir :: 1 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Suzuki Alto Twincam
+3
haziran
alpino
Emirxxx
7 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: 3DS Max :: 3DS Max Sizin Çalışmalarınız :: Tecrübeli Üyelerimizin Çalışmaları
1 sayfadaki 1 sayfası
Beğenilme Oranı
Suzuki Alto Twincam
Biraz basit oldu ama idare edin her modelde gelişicem inşallah
3ds max 9+V-ray+PS
3ds max 9+V-ray+PS
Emirxxx- Şimdilik Azimli
Meslek : Environment Artist
Geri: Suzuki Alto Twincam
Resmi göremiyorum :hımm-m:
alpino- O Artık Bir Usta
Meslek : öğrenci
Kullandığınız Programlar : AE,3D,
Alla alla buradan bakabilirsiniz o zaman
https://2img.net/r/ihimizer/img378/4557/suzukitwincamzw7.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img378/4557/suzukitwincamzw7.jpg
Emirxxx- Şimdilik Azimli
Bakdım saten daha çeyreğini zor yükledi
alpino- O Artık Bir Usta
Meslek : öğrenci
Kullandığınız Programlar : AE,3D,
Sen bunamı basit diyorsun Emir dalgamııı geçiyorsun sennnn
Çok iyi bence senin bu çalışmalarını görünce gururlanıyorum nedense çok çalış Emir bırakma bu işin peşini anketindende o seçeneği kaldırdım zaten
Çok iyi bence senin bu çalışmalarını görünce gururlanıyorum nedense çok çalış Emir bırakma bu işin peşini anketindende o seçeneği kaldırdım zaten
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Emirxxx ellerine ve emeğine sağlık güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim :GOODs:
Hale- O Artık Bir Usta
Meslek : Yok
Teşekkürler Hale ablacımHale demiş ki:Emirxxx ellerine ve emeğine sağlık güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim :GOODs:
Haziran size güzel gelebilir ama araba modellemesini kapmış birisine göstersen benim eklediğim seçeneği seçeceğinden emin olabilirsin :cheesy-: (Seçenek; Sen bu işi bırak :Ahuhahaa: )
Emirxxx- Şimdilik Azimli
Rica ederim ablacım
Hale- O Artık Bir Usta
Ama ilginç emirxxx...Titaniğin modellemesi senin sonuçta titaniğin kalıbını çok güzel çıkarmıştın. Arabanın da modellemesi öyle olabilirdi. Gerçi üzerinde fazla zaman harcamadığını düşünüyorum. Uğraşmaya vaktin olsa daha iyisini eminim yapardın
olivon- O Artık Bir Usta
Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx
Çizgi filmlerdeki gibi bir tarzı olmuş ellerine sağlık ama Fatih Abi'ye katılıyorum
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
Titanic ve Araba ikiside çok farklı modellemesi olan şeyler karıştırmamak lazım Eğer araba modellediysen ne kadar zor olduğunu bilirsin önce sabır ister bir sürü vertex hataları çıkar vs. arabanın kalıbını çıkartmak en kolayı zaten önemli olan aracın üzerinde kapı,cam,kaput gibi bölgelerin hatlarını çıkarmak kaldı ki bu benim 2 araba modelim Dünyanın en iyi cg artisti bile gelse araba modellemeyi eğer hiç denememişse beceremez herkes berbat modellemelerden sonra araba modellemede usta olur Bunla alakalı size 10 larca örnek gösterebilirim.Titanic in çok ayrı bir karizması var onu yaptıktan sonra kötü işler çıkarmıyacağım diye de bir kaide yok titanic için bi hayli zaman ayırmıştım 1 ay kadar yaz tatilinde ama bu model benim 2 günümü aldı uğraşmadım mı? evet uğraştım 5 günde versen bundan iyisi çıkmaz İyisinin çıkması için bunun gibi 3-4 tane daha deneme model yapmam gerek yaptıkça hatalar gideriliyor.olivon demiş ki:Ama ilginç emirxxx...Titaniğin modellemesi senin sonuçta titaniğin kalıbını çok güzel çıkarmıştın. Arabanın da modellemesi öyle olabilirdi. Gerçi üzerinde fazla zaman harcamadığını düşünüyorum. Uğraşmaya vaktin olsa daha iyisini eminim yapardın
Umarım daha iyi işler çıkarabilirimde sizleri böyle dandik işlerle meşgul etmem :cheesy-:
Emirxxx- Şimdilik Azimli
Oufffff araba modelleme olayı seni sinirlendirmiş. Neyse biz karışmayalım. sen işine bak. Eminim bundan sonraki işin bu işi gölgede bırakacaktır. Kolay gelsin
olivon- O Artık Bir Usta
Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx
Emir en ufak bir eleştride böyle usluplerle cevaplar verirsen belki programı geliştirirmeye devam edebilirsin ama kendini geliştiremezsin, buda bilgilerinin işe yaramaması demektir, senden daha olgun, olumlu yorum ve cevaplar gelmesini beklerim.
haziran- Admin
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Nasıl yau ben sinirli birşey mi yazdım Sadece araba modellenin nasıl birşey olduğunu anlattım yoksa ben olivon abiyi tanırım oda beni tanır.Neyse kapatalım sert çıkmışta olabilirim bilemiyorum sorryhaziran demiş ki:Emir en ufak bir eleştride böyle usluplerle cevaplar verirsen belki programı geliştirirmeye devam edebilirsin ama kendini geliştiremezsin, buda bilgilerinin işe yaramaması demektir, senden daha olgun, olumlu yorum ve cevaplar gelmesini beklerim.
Emirxxx- Şimdilik Azimli
Eee sen şimdi bir mesajın içinde bir öyle bir böyle yazınca ilkönce Haziran arkadaşım sonrada bizler nasıl anlarız seni düşünsene nasıl yani sinirli birşey mi yazdım sadece araba modellenin nasıl birşey olduğunu anlattım diye kendini bu konu için birkeredaha ifade ettikten sonra öncelikle Haziran akadaşım sonrasındada bizler heee tamam şimdi anladım diyebilmemiz gerekirken bir baktım Emirxxx sanki bu söylediklerini sen söylememişsin gibi yüz derece dönüş yaparak neyse kapatalım sert çıkmışta olabilirim bilemiyorum sorry dersen ne olur sence hıımm
Hale- O Artık Bir Usta
Emirxxx demiş ki:Nasıl yau ben sinirli birşey mi yazdım Sadece araba modellenin nasıl birşey olduğunu anlattım yoksa ben olivon abiyi tanırım oda beni tanır.Neyse kapatalım sert çıkmışta olabilirim bilemiyorum sorryhaziran demiş ki:Emir en ufak bir eleştride böyle usluplerle cevaplar verirsen belki programı geliştirirmeye devam edebilirsin ama kendini geliştiremezsin, buda bilgilerinin işe yaramaması demektir, senden daha olgun, olumlu yorum ve cevaplar gelmesini beklerim.
Biraz öğretir gibi anlatmışsın olivon bu işi çok iyi bilen birisi, sana yaptığı yorumlarda emin ol senin gördüğün o noktaları mutlaka görerek ve bilerek yorum yapıyordur, o bakımdan uyarmak ihtiyacı hissettim,
Ama başarılı birisin, ben senin iyi yerlere gelmeni en çok isteyenlerdenim, başarılarının devamını dilerim.
haziran- Admin
haziran demiş ki:Emirxxx demiş ki:Nasıl yau ben sinirli birşey mi yazdım Sadece araba modellenin nasıl birşey olduğunu anlattım yoksa ben olivon abiyi tanırım oda beni tanır.Neyse kapatalım sert çıkmışta olabilirim bilemiyorum sorryhaziran demiş ki:Emir en ufak bir eleştride böyle usluplerle cevaplar verirsen belki programı geliştirirmeye devam edebilirsin ama kendini geliştiremezsin, buda bilgilerinin işe yaramaması demektir, senden daha olgun, olumlu yorum ve cevaplar gelmesini beklerim.
Biraz öğretir gibi anlatmışsın olivon bu işi çok iyi bilen birisi, sana yaptığı yorumlarda emin ol senin gördüğün o noktaları mutlaka görerek ve bilerek yorum yapıyordur, o bakımdan uyarmak ihtiyacı hissettim,
Ama başarılı birisin, ben senin iyi yerlere gelmeni en çok isteyenlerdenim, başarılarının devamını dilerim.
Sanal alemde mimik vs. olmadığı için öğretir gibi anlaşılmış olabilir. Teşekkür ederim hazirancım fatih abinin ne kadar başarılı olduğunu da biliyorum onada yorumu için teşekür ederim no problem
Emirxxx- Şimdilik Azimli
Ben Çok Beyendim Hoşuma Gitti VaLLa
Hobby- Şimdilik Azimli
Meslek : Öğrenci
Kullandığınız Programlar : Adobe: Photoshop, Premiere, Illustrator
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: 3DS Max :: 3DS Max Sizin Çalışmalarınız :: Tecrübeli Üyelerimizin Çalışmaları
1 sayfadaki 1 sayfası