En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 306 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 306 Misafir :: 1 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Çok KISA Film Projesi...
+7
Hale
kanarst
s3rt2
ekkan
slybee
haziran
Joker
11 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Önerileriniz
4 sayfadaki 5 sayfası
4 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Çok KISA Film Projesi...
Konunun ilk mesajı :
Merhaba arkadaşlar. Bakıyorum kimse bayram falan dinlemeyip burada takılıyor yeni şeyler öğrenmek için çabalıyor.. yaptıklarını paylaşıyor...
Eee madem bu kadar istekli ve hevesliyiz... NEDEN ortaklaşa bir film çekimi yapmıyoruz? Ortak bir senaryoya karar verip süresi maksimum 10dk olacak olan ve gerekirse mekanları farklı şehirlerde de geçen bir film mesela?
Konu tek... oyuncular farklı... ekipler farklı film tek... Süre olarak da hafta versek mesela?
Aynı şehirde olanlar buluşup kendi sahnelerini çeksin... sonra bu çekimler tek bir merkezde toplansın ve filmin kurgusu ve montajı yapılsın? veya her şehir kendi sahnesinin kurgu ve montajını yapıp merkeze göndersin ve merkez de son birleştirmee ve ayarlamaları yapıp film haline getirsin?
Denemeye değmez mi? Fikir ve yorumlarınızı bekliyorum...
Merhaba arkadaşlar. Bakıyorum kimse bayram falan dinlemeyip burada takılıyor yeni şeyler öğrenmek için çabalıyor.. yaptıklarını paylaşıyor...
Eee madem bu kadar istekli ve hevesliyiz... NEDEN ortaklaşa bir film çekimi yapmıyoruz? Ortak bir senaryoya karar verip süresi maksimum 10dk olacak olan ve gerekirse mekanları farklı şehirlerde de geçen bir film mesela?
Konu tek... oyuncular farklı... ekipler farklı film tek... Süre olarak da hafta versek mesela?
Aynı şehirde olanlar buluşup kendi sahnelerini çeksin... sonra bu çekimler tek bir merkezde toplansın ve filmin kurgusu ve montajı yapılsın? veya her şehir kendi sahnesinin kurgu ve montajını yapıp merkeze göndersin ve merkez de son birleştirmee ve ayarlamaları yapıp film haline getirsin?
Denemeye değmez mi? Fikir ve yorumlarınızı bekliyorum...
Joker- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : MorpHAN Software and Web Design
Meslek : Web Designer
Kullandığınız Programlar : FL, DW, PS, .NET, AE, PR, Vegas, 3DSmax
Geri: Çok KISA Film Projesi...
Hale demiş ki: Daha önceki yazıları okursanız sizde anlıyacaksınız ok
Abi şimdi gecenin bu vakti forumdaki tüm yazıları okuyak kafa bende yok. zaten çalışmış yorulmuşum bu saatte bilmece çözememem. Ne olduğunu söylemeyeceksen mutluluklar yani
olivon- O Artık Bir Usta
Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx
Abimi neyse mutluluklar derken ne kastettin sen şimcik
Hale- O Artık Bir Usta
Meslek : Yok
Hale demiş ki:Abimi neyse mutluluklar derken ne kastettin sen şimcik
tekrar tekrar tekrar...zaten hergün hayatı tekrarlamıyor muyuz...Uyan...işe git..eve gel...uyu..Uyan...işe git..eve gel...uyu..Uyan...işe git..eve gel...uyu...konumuz ""abi"" değil hale yaw! şu "çatlama olayı" + buarsı forumun öneriler kısmı sanırım bu tip şeyleri konuşmanın yeri değil :no:
olivon- O Artık Bir Usta
Nedemek istedin sen şimdi bakiyim :no:
Hale- O Artık Bir Usta
Ne oldu yaaa konuşmaya korktun gibi geldi
Hale- O Artık Bir Usta
Şuan durumunu tahmin edip etmemek konusunda karsızım valla
Hale- O Artık Bir Usta
Yahu Hale ortalığı karıştırmaktan başka birşey yapmıyor gibi geldi bana... yonja tarzı bir duruma giriyor gibi hissettim bu durum.. Rahatsız oldum sanki... neee? söylediklerim rahatsızlık veriyorsa atın beni efem... bu foruma geldiğim ilk günleri özler oldum... ne güzel bilgi paylaşıyor çalışma paylaşıyorduk.. şimdi sadece geyik dönüyor... geyik güzel ama yerinde ve zamanında ve en önemlisi kıvamında olursa... evet evet atın siz beni...
Joker- Forum Yöneticisi
HeartBreaker demiş ki:Yahu Hale ortalığı karıştırmaktan başka birşey yapmıyor gibi geldi bana... yonja tarzı bir duruma giriyor gibi hissettim bu durum.. Rahatsız oldum sanki... neee? söylediklerim rahatsızlık veriyorsa atın beni efem... bu foruma geldiğim ilk günleri özler oldum... ne güzel bilgi paylaşıyor çalışma paylaşıyorduk.. şimdi sadece geyik dönüyor... geyik güzel ama yerinde ve zamanında ve en önemlisi kıvamında olursa... evet evet atın siz beni...
sana aynen katılıyorum dostum! gerekli uyarıyıda yaptık ama olamyınca olmuyor. böyle giderse bende finishe çabuk ulaşırım :no:
olivon- O Artık Bir Usta
olivon demiş ki:sana aynen katılıyorum dostum! gerekli uyarıyıda yaptık ama olamyınca olmuyor. böyle giderse bende finishe çabuk ulaşırım :no:
Amacım gerilim yaratmak değil ama gerçekten rahatsız oldum. Birşeyler paylaşmak birşeyler öğrenmek için buradayım efendim. Eğer olmayacaksa burada olmamın da anlamı kalmaz yani... yanlışmıyım?
Joker- Forum Yöneticisi
HeartBreaker demiş ki:olivon demiş ki:sana aynen katılıyorum dostum! gerekli uyarıyıda yaptık ama olamyınca olmuyor. böyle giderse bende finishe çabuk ulaşırım :no:
Amacım gerilim yaratmak değil ama gerçekten rahatsız oldum. Birşeyler paylaşmak birşeyler öğrenmek için buradayım efendim. Eğer olmayacaksa burada olmamın da anlamı kalmaz yani... yanlışmıyım?
bende aslında olayı ciddi bir platforma taşımak amacında değilim ve hatta değildimde ama bir noktada müdehale etmek gerekiyor. değilmi.
olivon- O Artık Bir Usta
Arkadaşlar beni tanıdıkca böyle düşünmekten vazgeciceksiniz ama beni zamanla tanıyacaksınız ve neden böyle rahatlıkla konuştuğumu anlayıp göreceksiniz az bucuk haziran arkadaşım size beni anlattı sizde gayet iyi anlamış gibi sohbete devam ettiniz heartbreaker arkadaşım hatırlıyorsan sana bi konuda teşekkür etmiştim oradan benimde senin gibi düşündüğümü ve ne sebeple teşekkür ettiğimi anlamışsındır böyle davranmam sizi rahatsız etti çünkü haziran nilgün ve benim arama yeni katıldınız bu sebepten dolayı böyle şey yaşandı dilerim beni anlamışsınızdır heartbreaker arkadaşım sana forum sayfamızda böyle düşüncelerle yer aldığın için tekrar teşekkür ederim çünkü bu forum sayfası inanın diğer forum sayfalarından çok farklı ve özel yalnışlara burada yer vermiyoruz vermeyizde onun için bu düşüncelerinle burada herzaman yerin var bilmem anlata bildimmi hazirancım ve nilgünüm isterseniz sizde arkadaşlarımıza kısa ve öz olarak bu konuyla ilgili birşeyler söylerseniz benim nasıl bi insan olduğumu öğrenirler anlaştıkmı
NOT:Beni tanıyana ve haziran ben ve nilgün arkadaşımın yani 3 diyoloğunu görenekadar size yani 2 karşı daha dikkatli olacağıma emin ola bilirsiniz ok sonra isterseniz sizde zaten kandiliğindende gelişir yerinde ve zamanında espiriler yapabilirsiniz tabi bende size yani yine söylüyorum 2 ok
NOT:Beni tanıyana ve haziran ben ve nilgün arkadaşımın yani 3 diyoloğunu görenekadar size yani 2 karşı daha dikkatli olacağıma emin ola bilirsiniz ok sonra isterseniz sizde zaten kandiliğindende gelişir yerinde ve zamanında espiriler yapabilirsiniz tabi bende size yani yine söylüyorum 2 ok
Hale- O Artık Bir Usta
Hale demiş ki:Arkadaşlar beni tanıdıkca böyle düşünmekten vazgeciceksiniz ama beni zamanla tanıyacaksınız ve neden böyle rahatlıkla konuştuğumu anlayıp göreceksiniz az bucuk haziran arkadaşım size beni anlattı sizde gayet iyi anlamış gibi sohbete devam ettiniz heartbreaker arkadaşım hatırlıyorsan sana bi konuda teşekkür etmiştim oradan benimde senin gibi düşündüğümü ve ne sebeple teşekkür ettiğimi anlamışsındır böyle davranmam sizi rahatsız etti çünkü haziran nilgün ve benim arama yeni katıldınız bu sebepten dolayı böyle şey yaşandı dilerim beni anlamışsınızdır heartbreaker arkadaşım sana forum sayfamızda böyle düşüncelerle yer aldığın için tekrar teşekkür ederim çünkü bu forum sayfası inanın diğer forum sayfalarından çok farklı ve özel yalnışlara burada yer vermiyoruz vermeyizde onun için bu düşüncelerinle burada herzaman yerin var bilmem anlata bildimmi hazirancım ve nilgünüm isterseniz sizde arkadaşlarımıza kısa ve öz olarak bu konuyla ilgili birşeyler söylerseniz benim nasıl bi insan olduğumu öğrenirler anlaştıkmı
Şimdi arkadaşım sen yanlış anladın veya ben anlatamadım derdimi... Amacım belirli kişi ve grupların arasına girmeye çalışmak ve onlara alışmaya çalışmak değil. Ben nasıl kendi alışkanlıklarımdan, geyiklerimden ödün veriyor ve burada sadece paylaşmak, ama bunu yaparken de güzel dostluklar kazanmak istiyorsam, karşımdakinden de aynı fedakarlığı beklerim. Ben ne Haziran'ı ne Nilgün'ü ne de seni tanımam.. ne de diğer arkadaşları. Hepiniz aynı değerdesiniz, bilginize, paylaştığınız verilere saygı duyar zevkle okurum. Fakat konu başlığından farklı ve gereksiz yonja'vari konuşmalar başlamışsa doğal olarak rahatsız olurum. Kimseye garezim yoktur. Sadece isteğim bu foruma girdiğimde ve ilgilendiğim bir konu başlığına tıkladığımda yeni mesaj olarak yararlı bilgiler görmek isterim. Kusura bakma sana karşı bir karşı gelme veya ters laf söyleme gibi göründüysem.. Fakat yazdıklarının %90'ı benim için gereksiz konularla alakasız geyik mesajlar. Eminim çok iyi bir insan çok iyi bir arkadaş ve çok iyi bir sevgilisindir hayatında... Bir mekanda tanışsak eminim bol bol güler eğleniriz seninle... Ama bu eğlenceli yanını forumun geyik kısmında göstersen daha iyi olur kanaatindeyim. Paylaşım için açılan konu başlıklarında değil...
Joker- Forum Yöneticisi
Arkadaşlar inanın bana sizin bütün sözlerinizi aynen doğruluyorum çünkü benimde sevmediğim şeylerdir bu konular herşeyi zamanında ve yerinde yuygulamayı seferim aksi taktirde kızarım ve güzellikle uyarırım aynen sizin yaptığınız gibi arkadaşlar 2 de bu saatten sonra daha dikkatli davranıcağıma emin ola bilirsiniz birtek biz 3 arkadaş yani 3 kız sohbetimizi gereken sayfada devam ettire bilirmiyiz bilmiyorum çünkü her sayfada ayrım yapamayız yok işte şu sayfada şu konu şu sayfada şu konu konuşulucak konuşulucaktı diye ama dilerim sizin gönlünüze göre olur ve hepimiz başarılı ola biliriz bu konular inanın beni çok rahatsız edip üzüyor kendime ve aklı başında olan insanlara yakıştırmadığım için bu konuları kapatalım olurmu zaten anlaştıkta sanıyorum öyle değilmi saygılarımla hale
Hale- O Artık Bir Usta
Bu arada Çok kısa film projesi konusuna geri dönecek olursak sanırım bu proje de rafa kalkacak gibi görünüyor. En azından İstanbul'da katılım gösterecek kimse bulamayacağıma eminim. Umarım diğer şehirlerden daha aktif katılım isteği olur da ben buradan gitmeden bir başka film daha çekmiş olurum...
Joker- Forum Yöneticisi
Öyle düşünme bu işi yapa bilicek arkadaşlarla yapa biliceğinden ben eminim arkadaşım ok
Hale- O Artık Bir Usta
Hale demiş ki:Öyle düşünme bu işi yapa bilicek arkadaşlarla yapa biliceğinden ben eminim arkadaşım ok
Ben sürekli kısa film çekimleri yapıyorum zaten. Bu sebepten dolayıdır ki zaten yurt dışından teklifi aldım.
Tek amacım farklı bir proje yapmaktı. Öğrenenler ve öğrenmeye çalışanlar ile ortak bir çalışma yapıp birçok şehirde çekilmiş tek bir konusu olan bir film yapmak güzel olur diye düşünmüştüm. Ama gördüğüm kadarıyla şu anda İstanbul'da ikamet eden ve kısa film ile ilgilenen pek arkadaş yok. Hayır olmadığı gibi jenerik kısmını yaparım diyen de çıkmadı... bööööle de taş atılır jenerikçi arkadaşlara :P
Joker- Forum Yöneticisi
Dilerim bu konuda yanında olup sana yardım edicek arkadaşlar bulursun ve istediğin şeyi gerçekleştirirsin çalışmak kadar güzel bişey varmı helal olsun sana arkadaşım
Hale- O Artık Bir Usta
Hale demiş ki:Dilerim bu konuda yanında olup sana yardım edicek arkadaşlar bulursun ve istediğin şeyi gerçekleştirirsin çalışmak kadar güzel bişey varmı helal olsun sana arkadaşım
Teşekkürler...
Joker- Forum Yöneticisi
Hale- O Artık Bir Usta
heartbraker bu iş için aktif üye sayımız az bence. şöle 1k üye olsun o zaman çok rahat yaparız.
Geyik konusunda bende daha dikkatli olucam
:kahve-: :GOODs:
slybee- O Artık Bir Kalfa
Meslek : R-TV-C
Kullandığınız Programlar : Premiere, After Effects, Photoshop
slybee demiş ki:heartbraker bu iş için aktif üye sayımız az bence. şöle 1k üye olsun o zaman çok rahat yaparız.
Nasıl yani bu iş için aktif üye sayımız 1000 olmalı? o.O sebep?
Joker- Forum Yöneticisi
en azindan 2-3 sehirden birer ikiser kisi bile olsa yeterli olur gibi geliyor ama.. dedim ya, istanbul'dan bile kendine guvenip de katilim gosterecek olan cikmadi.. adminimiz bile kaciyor baksana
Joker- Forum Yöneticisi
ALLAH yolunu açık etsin
Hale- O Artık Bir Usta
harbiden 1000 ne yaw yanlış olmuş o yani değişik şehirlerden daha çok aktif üye lazım, gibi bişi demek istemiştim
slybee- O Artık Bir Kalfa
Meslek : R-TV-C
Kullandığınız Programlar : Premiere, After Effects, Photoshop
aefx demiş ki:Aslında değişik şehirlerden varda hocanın bu seferki projesi İstanbulda olacakmış o bakımdan 34 plakalı üyelerden katılım bekliyor
Arkadaşlar yanlış konu başlıklarına yanlış yorumlar yazıyoruz... Bu kısa film projesi tüm şehirleri tüm ülkeleri kapsıyor.. konunun ilk sayfasına bakalım lütfen
Ben İSTANBUL'Da Kısa Film Çekimi adında başka konu başlığı açmış ve orada izleyici olarak veya kendisine güveniyorsa katılımcı olarak dahil olmak isteyen var mı diye sormuştum ve o konunun süresi 24 saat idi
Buradaki konumuzda tüm şehirler dahildir.. Birlikte burada öğrendiklerimizi uygulayarak ortak bir proje yapalım istedim... hani jenerik yapanlar jeneriği ele alsın.. oyuncu olmak isteyenler veya çevresinde oyuncu bulabilecekler senaryoya uygun görüntüleri göndersin ve özel efekt uygulayanlar efektleri uygulasın ve en son kurgu ve montajı yapacaklarda filmi bitirsin...
Bilmem anlatabilmiyor muyum?
Joker- Forum Yöneticisi
4 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kisa film yarismasi
» Canon XL2 - Her kisa film cekenin hayalidir bu kamera
» Tamamen ortak bir film projesi
» Kisa bir jenerik
» Canon XL2 - Her kisa film cekenin hayalidir bu kamera
» Tamamen ortak bir film projesi
» Kisa bir jenerik
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Önerileriniz
4 sayfadaki 5 sayfası