After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları
Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.

Join the forum, it's quick and easy

Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Yıldız Sinema Günleri
Premiere de transparent sorunu yardım EmptySalı 25 Ocak 2022, 16:12 tarafından ytusinema

» epic games reklamı
Premiere de transparent sorunu yardım EmptyPerş. 12 Eyl. 2019, 14:02 tarafından ainoslu.22

» Hesap silimi ya da banlanma
Premiere de transparent sorunu yardım EmptyC.tesi 31 Ağus. 2019, 09:04 tarafından gariban

» 10. Yıldız Kısa Film Festivali Geliyor!
Premiere de transparent sorunu yardım EmptyPaz 14 Mayıs 2017, 10:38 tarafından ytusinema

» After Effects Uzmanı Aranıyor (Ankara)
Premiere de transparent sorunu yardım EmptyCuma 14 Nis. 2017, 13:58 tarafından Kün Medya Yapım

» İÇERİ BAK LÜTFEN KAFAYI YİCEM
Premiere de transparent sorunu yardım EmptySalı 11 Nis. 2017, 10:55 tarafından korsankirici

» After Effects - Neon Text Efekti - Ders 8
Premiere de transparent sorunu yardım EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:32 tarafından theyamak

» After Effects - Tanıtım Animasyonu Kurumsal - Ders 7
Premiere de transparent sorunu yardım EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

» After Effects - Retro Intro Yapımı - Ders 6
Premiere de transparent sorunu yardım EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

Giriş yap

Şifremi unuttum

Kimler hatta?
Toplam 464 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 464 Misafir :: 2 Arama motorları

Yok

[ Bütün listeye bak ]

Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: ceren0

Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
En iyi yollayıcılar
haziran
Premiere de transparent sorunu yardım Vote_lcapPremiere de transparent sorunu yardım Voting_barPremiere de transparent sorunu yardım Vote_rcap 
boronzox
Premiere de transparent sorunu yardım Vote_lcapPremiere de transparent sorunu yardım Voting_barPremiere de transparent sorunu yardım Vote_rcap 
Hale
olivon
render
alpino
Joker
aloha34
mobidik
ypr

Anahtar-kelime

Sosyal yer imi

Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın

Premiere de transparent sorunu yardım

3 posters

Premiere de transparent sorunu yardım Empty Premiere de transparent sorunu yardım

Mesaj  NaRe_TuRKeY (Yasaklı) Paz 12 Ekim 2008, 12:10

Kardeşler ben premier indirdim ve klonlanma ve ışınlanmayı biliyorum ama pi den aldığım efektin yandaki siyahları yok edemedim yani anlıycağınız sadece efekti istiyorum yanindaki siyahları değil

Premiere de transparent sorunu yardım 16351804rc7
NaRe_TuRKeY (Yasaklı)
NaRe_TuRKeY (Yasaklı)
Daha Yeni
Daha Yeni

Meslek : Öğrenci - Lise

Premiere de transparent sorunu yardım Empty Geri: Premiere de transparent sorunu yardım

Mesaj  emirkaan Çarş. 15 Ekim 2008, 21:29

Cevap gelmiyor diye sitem edince bir bakayım dedim mesajlarına. Öncelikle buradaki herkes paylaşımı, yardımı seven arkadaşlardır gözden kaçmış olabilir mesajların. Sonra sorduğun bu soruda olduğu gibi forum iyice incelenmeden soru sorulunca belki cevap verilmek istenmemiştir. Şahsen ben mu mesajı görmüş ve es geçmiştim.

Gelelim cevaba. O siyahları premierede de halledebilirsin ama asıl olması gereken illusiune'de Alpha'lı çıktı alman lazım. Bu konuda boronzox'un bir dersi var. PNG veya TGA olarak export edeceksin ama export ederken save alpha gibi bir seçenek vardı onu aktif edeceksin. Boronzox dersinde bunlardan bahsetmiştir bir bak faydalı olacaktır...
emirkaan
O Artık Bir Kalfa
O Artık Bir Kalfa

Meslek : uıouıouıo
Kullandığınız Programlar : ıouıouıo

Premiere de transparent sorunu yardım Empty Geri: Premiere de transparent sorunu yardım

Mesaj  NaRe_TuRKeY (Yasaklı) Çarş. 15 Ekim 2008, 21:34

Ben bu sorunu siz yanıtlayana kadar buldum bile ;););) tam 3-4 gün önce buldum geçti bor'un pazarı :D:D:D ama yineede saol asıl iş nasıl hallettiğime gelince

cevap : pi den aldığım için oaradan kaydederken save alpha yı seçtim oldu :DDÇD

yinede saol yardımların için saol hakkını yemiyim daha önceden değdiğim gidi senden başka kimse ilgilenmedi :(:(:(
NaRe_TuRKeY (Yasaklı)
NaRe_TuRKeY (Yasaklı)
Daha Yeni
Daha Yeni

Mesaj  haziran Çarş. 15 Ekim 2008, 21:42

NaRe_TuRKeY demiş ki:yinede saol yardımların için saol hakkını yemiyim daha önceden değdiğim gidi senden başka kimse ilgilenmedi :(:(:(

Sana açıklaması yapılmış hala kimse ilgilenmedi diyorsun forumu araştırmadan direk başlık açmak yanlış bir yol, foruma bakarsan zaten bunların cevapları var hatta derslerin aralarında dahi açıklamaları var, sen ise yardımcı olmuyorlar gibi şikayet ediyorsun bende açılmış konuların tekrar açılması konusunda şikayet ediyorum ayrıca ben bunları sürekli temizlemek zorunda kalıyorum, forum kuralları çok basittir, anlamak için biraz düşünmek yeterlidir, sen sorunun cevabını alıyorsun kurtuluyorsun bense temizlemek ve düzene sokmakla uğraşıyorum, böyle devam edersen forumdan uzaklaştırma alacaksın bilgin olsun!
haziran
haziran
Admin
Admin

Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)

Mesaj  NaRe_TuRKeY (Yasaklı) Çarş. 15 Ekim 2008, 21:46

ama bu ben......

ben nerden biliyim bir sürü ders var mesela ışınlanma diye ders konusu çıkıyo
bakıyorum klonlama çıkıyo birde sitede 3000 küsür gibi mesaj var nasıl buluyum hazır böle bulma daha ii bence ama yinede boşver hem sen admni sin işinden şikayet etmemen lazım çünkü admin olmadan bunları göze alman gerekliydim ama yinede teşekkürler...
NaRe_TuRKeY (Yasaklı)
NaRe_TuRKeY (Yasaklı)
Daha Yeni
Daha Yeni

Mesaj  haziran Çarş. 15 Ekim 2008, 21:51

NaRe_TuRKeY demiş ki:ama bu ben......

bakıyorum klonlama çıkıyo birde sitede 3000 küsür gibi mesaj var nasıl buluyum hazır böle bulma daha ii bence ama yinede boşver hem sen admni sin işinden şikayet etmemen lazım çünkü admin olmadan bunları göze alman gerekliydim ama yinede teşekkürler...

Bana ne yapmam gerektiğini söylemende yanlış ben bunların farkındayım ve bunları göze almışımki burdayım sana ve senin gibi öğrenme yolunda olanlara burada karşılıksız en ufak bir çıkarım olmadan yardımcı olmaya çalışıyorum, sağolsunlar bilen arkadaşlarımızda yardımcı oluyorlar ama basit bir arama yapmadan incelemeden cevabı olan bir soru tekrar sorulduğunda yanlış oluyor, sonuç itibari ile benim ve diğer yöneticilerin görevi olduğu kadar buradan faydalanan arkadaşlarında görevi, bunu söylüyorum ben, en azından soruna cevap gelmiyorsa sebebini düşünmen gerekir, diğer arkadaşlarımıza yardımcı olmuyor kimse demeni doğru bulmadım.
haziran
haziran
Admin
Admin

Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)

Mesaj  emirkaan Çarş. 15 Ekim 2008, 21:52

NaRe_TuRKeY demiş ki:ama bu ben......

Yardımcı olduğuma pişam olacağım neredeyse. Normalde çok da yardım sever değilimdir niye sana denk geldi bilmiyorum birazdaha aklı selim birisi olsa gamyemezdim. Bence sakın mesajı uzatma.......
emirkaan
O Artık Bir Kalfa
O Artık Bir Kalfa

Meslek : uıouıouıo
Kullandığınız Programlar : ıouıouıo

Mesaj  NaRe_TuRKeY (Yasaklı) Çarş. 15 Ekim 2008, 22:02

bakın kardeşler ben şuan pc ye rahat oturamıyom neden böle yapıyosunuz ki !!!!

birde emirkan sen yardımsever değilim dyon birde bununla iftihar mı ediyon

bir yanlış yaptık ammada uzatıyosunuz tamam deyip geçmelisiniz yaw !!!!
NaRe_TuRKeY (Yasaklı)
NaRe_TuRKeY (Yasaklı)
Daha Yeni
Daha Yeni

Mesaj  haziran Çarş. 15 Ekim 2008, 22:05

NaRe_TuRKeY demiş ki:bakın kardeşler ben şuan pc ye rahat oturamıyom neden böle yapıyosunuz ki !!!!

birde emirkan sen yardımsever değilim dyon birde bununla iftihar mı ediyon

bir yanlış yaptık ammada uzatıyosunuz tamam deyip geçmelisiniz yaw !!!!

Haklısın fazla uzatmamak lazımmış güle güle.

Yaw diye sen yaşıtın olan mahalle arkadaşlarına hitap et.
haziran
haziran
Admin
Admin