En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 396 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 396 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Yeni bir çalışma
+8
render
alpino
Hale
boronzox
haziran
lastturk
emirkaan
olivon
12 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Sizin Çalışmalarınız :: Tecrübeli Üyelerimizin AE Çalışmaları
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Beğenilme Oranı
Yeni bir çalışma
Konunun ilk mesajı :
Arkadaşlar gene bir tv proğramı jeneriği...Müzik henüz kesin değil isimde belli değil...Genel yapı hazır olduğu için çalışmayı izlemeniz için foruma koydum. Umarım beğenirsiniz.
Arkadaşlar gene bir tv proğramı jeneriği...Müzik henüz kesin değil isimde belli değil...Genel yapı hazır olduğu için çalışmayı izlemeniz için foruma koydum. Umarım beğenirsiniz.
olivon- O Artık Bir Usta
Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx
Geri: Yeni bir çalışma
Hale demiş ki:Aynen öyle yani bu yorum sana hadi anlat konuyu şimcik merak ettim doğrusu :cheesy-:
Saygılar
Hale
Beğenmene sevindim. Sonuçta emek sarfedilen bişeyler olunca karşılığında güzel şeyler duymakda moral oluyor.
olivon- O Artık Bir Usta
Hehe aynen öyle oluyor katılıyorum sana
Saygılar
Hale
Saygılar
Hale
Hale- O Artık Bir Usta
Meslek : Yok
render demiş ki:Olivon diyip geçmeyin, asıl adı kalite. (:
Aynen katılıyorum
ArmedA- O Artık Bir Kalfa
Meslek : Hayat
Bende çok beğendim ancak sallanma effecti biraz daha az olursa daha iyi olur gibi.
olivon hocam birde bu tür jenerik çalışmaları kombine görsel bir ders olarak hazırlarsanız bizleri çok mutlu edersiniz.
olivon hocam birde bu tür jenerik çalışmaları kombine görsel bir ders olarak hazırlarsanız bizleri çok mutlu edersiniz.
palyo34- Daha Yeni
Meslek : yönetici
palyo34 demiş ki:Bende çok beğendim ancak sallanma effecti biraz daha az olursa daha iyi olur gibi.
Sağolun Armeda ve Palyo34 Ders konusuna gelince ders olarak olurmu bilmem cünki bir işin çıkması günler sürebiliyor hatta haftalar. Ama şöyle bişey olabilir 20 sn lik bir çalışmanın komple dosyasını yollarım. Oradan daha rahat inceleyip görebilirisniz.
olivon- O Artık Bir Usta
olivon demiş ki:palyo34 demiş ki:Bende çok beğendim ancak sallanma effecti biraz daha az olursa daha iyi olur gibi.
Sağolun Armeda ve Palyo34 Ders konusuna gelince ders olarak olurmu bilmem cünki bir işin çıkması günler sürebiliyor hatta haftalar. Ama şöyle bişey olabilir 20 sn lik bir çalışmanın komple dosyasını yollarım. Oradan daha rahat inceleyip görebilirisniz.
Çok sevinirim :GOODs: hatta haftalarca beklemeyi bile göze alırım böyle bir ders için :seviniyor-l:
palyo34- Daha Yeni
Bence proje dosyasının verilmesi biraz iyi değil, çünkü buraya öğrenmek değilde proje dosyalarını alıp kendilerine göre düzenleyip satmak isteyenler olabiliyor ortalık yere değilde belki özelden gerçekten öğrenmek için incelemek isteyenlere verilebilir diye düşünüyorum
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
haziran demiş ki:Bence proje dosyasının verilmesi biraz iyi değil, çünkü buraya öğrenmek değilde proje dosyalarını alıp kendilerine göre düzenleyip satmak isteyenler olabiliyor ortalık yere değilde belki özelden gerçekten öğrenmek için incelemek isteyenlere verilebilir diye düşünüyorum
Valla ben işin bu yönünü aklıma getirmemiştim. Neyse bir çaresine bakarım olmazsa özelden hallederiz.
olivon- O Artık Bir Usta
olivon demiş ki:haziran demiş ki:Bence proje dosyasının verilmesi biraz iyi değil, çünkü buraya öğrenmek değilde proje dosyalarını alıp kendilerine göre düzenleyip satmak isteyenler olabiliyor ortalık yere değilde belki özelden gerçekten öğrenmek için incelemek isteyenlere verilebilir diye düşünüyorum
Valla ben işin bu yönünü aklıma getirmemiştim. Neyse bir çaresine bakarım olmazsa özelden hallederiz.
Hatırlasana olivon ders istek hattı varken yana yana proje dosyaları arayanlar vardı, hatta bana özelden bi ton mesaj geliyordu çalışmalarımın proje dosyalarını istiyorlardı kendilerine göre düzenlemek kullanmak istiyorlardı, ayrıca bazı web tasarımcılar yada bir yerde kullanabilmek içinde istiyorlar vs. vs. işi bedavacılığa getirmek istiyorlar yani senin emeğinle kazanmaya çalışıyorlar
En son haziran tarafından Cuma 10 Ekim 2008, 16:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
haziran- Admin
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Anladım Haziran. O zaman bizde işi gene tuto ile halledeceğiz demekki
olivon- O Artık Bir Usta
Haziran niye karışıyorsun Olivon'un işine Ne güzel alacaktık proje dosyasını. Sen bakma ona Olivon gönder gönder
Şaka bir yana ders güzel olurdu. Gerçek bir işin düzgün bir dersi=Olivon. Ama illa proje dosyası diyorsan hayır demeyiz
Şaka bir yana ders güzel olurdu. Gerçek bir işin düzgün bir dersi=Olivon. Ama illa proje dosyası diyorsan hayır demeyiz
emirkaan- O Artık Bir Kalfa
Meslek : uıouıouıo
Kullandığınız Programlar : ıouıouıo
Evet gerçekten de Olivon abimden bir sesli ders izlesek şöyle sıkı
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
boronzox demiş ki:Evet gerçekten de Olivon abimden bir sesli ders izlesek şöyle sıkı
Hangi yöreden olsun
olivon- O Artık Bir Usta
olivon demiş ki:boronzox demiş ki:Evet gerçekten de Olivon abimden bir sesli ders izlesek şöyle sıkı
Hangi yöreden olsun
Puahahhahahahah :Hohohuho: :laugh38-: :laugh38-:
haziran- Admin
Karadeniz yöresinden olsun mümkünse abi :laugh38-:
Yau ben bu forumu neden bu kadar seviyorum
Yau ben bu forumu neden bu kadar seviyorum
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
haziran demiş ki:Bence proje dosyasının verilmesi biraz iyi değil, çünkü buraya öğrenmek değilde proje dosyalarını alıp kendilerine göre düzenleyip satmak isteyenler olabiliyor ortalık yere değilde belki özelden gerçekten öğrenmek için incelemek isteyenlere verilebilir diye düşünüyorum
Haziran adminim bilmiyorum benmi alınganlık yaptım.Ama bu siteye giriş amacım öğrendiklerimin üzerine birşeyler katmaktır olivon hocamdan böyle bir talebimde olmadı hatta ben ders olarak verilecekse haftalarca beklemeye razıyım diyede mesajıma ekledim.Ders olarak verilmesi benim açımdan çok daha sağlıklı olacaktır.Amacım nasıl yapılmış olduğu değil nasıl yapılıyor olduğudur.
Emeğe saygısızlık yapmak saygısızların işidir ki onlarda hiçbir zaman itibar görmezler.
Söylemlerinizi birde tersden bakarsak şöyle bir mantık çıkmıyor mu İnsanlara Güvenmezseniz Yarın Size Güvenecek Birini Bulamıyabilirsiniz.
Saygılarımla,
palyo34- Daha Yeni
Hocam ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş. Ders konusunda da arkadaşlara katılmamak elde değil, özellikle sizin sesinizden AE composition ön hazırlığı ve uygulanışı temalı bir brifing almak herkese nasip olmaz (abattım mı ne)
cRChasch- Forum Yöneticisi
Meslek : Ger.İşl.Müd.
palyo34 demiş ki:haziran demiş ki:Bence proje dosyasının verilmesi biraz iyi değil, çünkü buraya öğrenmek değilde proje dosyalarını alıp kendilerine göre düzenleyip satmak isteyenler olabiliyor ortalık yere değilde belki özelden gerçekten öğrenmek için incelemek isteyenlere verilebilir diye düşünüyorum
Haziran adminim bilmiyorum benmi alınganlık yaptım.Ama bu siteye giriş amacım öğrendiklerimin üzerine birşeyler katmaktır olivon hocamdan böyle bir talebimde olmadı hatta ben ders olarak verilecekse haftalarca beklemeye razıyım diyede mesajıma ekledim.Ders olarak verilmesi benim açımdan çok daha sağlıklı olacaktır.Amacım nasıl yapılmış olduğu değil nasıl yapılıyor olduğudur.
Emeğe saygısızlık yapmak saygısızların işidir ki onlarda hiçbir zaman itibar görmezler.
Söylemlerinizi birde tersden bakarsak şöyle bir mantık çıkmıyor mu İnsanlara Güvenmezseniz Yarın Size Güvenecek Birini Bulamıyabilirsiniz.
Saygılarımla,
Hayır yanlış anlamışsın, ayrıca son sözüne hak veriyorum ama sözlerimin senle alakası yoktuki dikkatini çektiyse özelden gönderebilirsin dedim olivon'a, sebebi ise bu tecrübeyi defalarca yaşamamızdan kaynaklanıyor.
Yani benim sözlerim daha çok forumda paylaşıldığı zaman başkalarınında senin gibi derdi çalışıp öğrenmek olmayanlar içindi sanıyorum demek istediğim biraz yanlış anlaşılmış
haziran- Admin
haziran demiş ki:palyo34 demiş ki:haziran demiş ki:Bence proje dosyasının verilmesi biraz iyi değil, çünkü buraya öğrenmek değilde proje dosyalarını alıp kendilerine göre düzenleyip satmak isteyenler olabiliyor ortalık yere değilde belki özelden gerçekten öğrenmek için incelemek isteyenlere verilebilir diye düşünüyorum
Saygılarımla,
Hayır yanlış anlamışsın, ayrıca son sözüne hak veriyorum ama sözlerimin senle alakası yoktuki dikkatini çektiyse özelden gönderebilirsin dedim olivon'a, sebebi ise bu tecrübeyi defalarca yaşamamızdan kaynaklanıyor.
Yani benim sözlerim daha çok forumda paylaşıldığı zaman başkalarınında senin gibi derdi çalışıp öğrenmek olmayanlar içindi sanıyorum demek istediğim biraz yanlış anlaşılmış
Alınganlık yapmışım diyebiliriz o zaman haziran adminim bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
palyo34- Daha Yeni
tebrikler, hoş bir çalışma yapmışsınız. eleştirilere açık olduğunuzu düşünürek kendimce 2 küçük yorum getirmek isterim:
1- renkler yer yer şahane olmuş ancak yer yer vasata düşmüş.
2- shake efekti algıyı zorlamakla beraber (bence) konsept dışı bir efekt.
buda şimdi geldi aklıma
3- geçiş sahnelerindeki kamera hareketlerini yumuşatırsan soft-akıcı-antiekşın bir jenerik olur
nacizane...
buda şimdi geldi aklıma
3- geçiş sahnelerindeki kamera hareketlerini yumuşatırsan soft-akıcı-antiekşın bir jenerik olur
nacizane...
mgborhan- Daha Yeni
Meslek : grafik animasyon (motion graphics)
Kullandığınız Programlar : ae-c4d vs.
cRChasch demiş ki:Hocam ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş. Ders konusunda da arkadaşlara katılmamak elde değil, özellikle sizin sesinizden AE composition ön hazırlığı ve uygulanışı temalı bir brifing almak herkese nasip olmaz (abattım mı ne)
Biraz abartmışsın ...Bir yolunu bulur ders hazırlarız yaww o kadarda problem değil
Edit:
mgborhan demiş ki:tebrikler, hoş bir çalışma yapmışsınız. eleştirilere açık olduğunuzu düşünürek kendimce 2 küçük yorum getirmek isterim:
buda şimdi geldi aklıma
3- geçiş sahnelerindeki kamera hareketlerini yumuşatırsan soft-akıcı-antiekşın bir jenerik olur nacizane...
Eee o zaman sağol bunları değerlendirmeye alırım
olivon- O Artık Bir Usta
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Sizin Çalışmalarınız :: Tecrübeli Üyelerimizin AE Çalışmaları
2 sayfadaki 2 sayfası