En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 404 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 404 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Çikolata Yazı Yapımı (Haziran)
5 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe PhotoShop :: Photoshop Dersler
1 sayfadaki 1 sayfası
Beğenilme Oranı
Çikolata Yazı Yapımı (Haziran)
Önizleme
Hemen başlayalım, ben 700x300 px 72 dpi arka planı #140b07 renginde yeni bir döküman açtım, arkasından yeni layer oluşturarak onunda rengini #371b0f yaptım,
sizde bu işlemleri tamamladıktan sonra klavyenizden "M" tuşuna basarak "Eliptical Marquee Tool" seçin ve ekrandan BG'nizi sol yukarı ucundan başlayarak sağ alt ucuna doğru sürükleyin ve içini eliptical olarak seçin aşağıdaki resimde görülen Feather değerini "150" yapın,
Ve klavyenizden "Delete" tuşuna basarak seçili bölgeyi silin, sonuç aşagıdaki gibi olmalıdır.
Devam edelim ve 150 pt boyutunda rengi siyah olan yazımızı yazalım, fontu buradan indirebilirsiniz
Arkasından yazımızın layerine sağ tıklayarak Drop Shadow efektimizi aşağıdaki gibi uygulayalım,
Drop Shadow
Ve aşağıdaki ayarları aynen uygulamaya devam edelim,
Bevel and Options
Color Overlay
Gradient Overlay
Gradient Editor
Ve Sonuç, Kolay gelsin herkese.
Hemen başlayalım, ben 700x300 px 72 dpi arka planı #140b07 renginde yeni bir döküman açtım, arkasından yeni layer oluşturarak onunda rengini #371b0f yaptım,
sizde bu işlemleri tamamladıktan sonra klavyenizden "M" tuşuna basarak "Eliptical Marquee Tool" seçin ve ekrandan BG'nizi sol yukarı ucundan başlayarak sağ alt ucuna doğru sürükleyin ve içini eliptical olarak seçin aşağıdaki resimde görülen Feather değerini "150" yapın,
Ve klavyenizden "Delete" tuşuna basarak seçili bölgeyi silin, sonuç aşagıdaki gibi olmalıdır.
Devam edelim ve 150 pt boyutunda rengi siyah olan yazımızı yazalım, fontu buradan indirebilirsiniz
Arkasından yazımızın layerine sağ tıklayarak Drop Shadow efektimizi aşağıdaki gibi uygulayalım,
Drop Shadow
Ve aşağıdaki ayarları aynen uygulamaya devam edelim,
Bevel and Options
Color Overlay
Gradient Overlay
Gradient Editor
Ve Sonuç, Kolay gelsin herkese.
En son haziran tarafından Perş. 02 Ekim 2008, 05:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
tskler
Hizlisin Haziran, Ellerine saglik.
KaFiLe- Şimdilik Azimli
Meslek : ögrenci
Geri: Çikolata Yazı Yapımı (Haziran)
KaFiLe demiş ki:Hizlisin Haziran, Ellerine saglik.
Ee Hardiskim yanınca yok olan AE'mi daha kuramadığım için bende PS ye verdim kendimi
haziran- Admin
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Imza
Haziran senin imza olan kismindaki yazilar bende uzunlamasina gorukuyor. bu nedenle de cevap yazan arkadaslarin yazilarinin ustune geciyor yazilar okunmuyor.
Firefox kullaniyorum.
Firefox kullaniyorum.
KaFiLe- Şimdilik Azimli
Meslek : ögrenci
Ooo Haziran bu ne hız eline sağlık yine güzel bir ders... Fon daha açık olabilr miydi diyeceğim ama demiyorum
emirkaan- O Artık Bir Kalfa
Meslek : uıouıouıo
Kullandığınız Programlar : ıouıouıo
emirkaan demiş ki:Ooo Haziran bu ne hız eline sağlık yine güzel bir ders... Fon daha açık olabilr miydi diyeceğim ama demiyorum
Ehehhe sağol Emirkaan aslında arka planı çok iyi yapmıştım şöyle tepsi biçiminde içinde çikolata varmış gibi ve atrafınada parçaçıklar iyi olmuştu ama anlatması uzun olur diye vazcaydım
haziran- Admin
İyi olmuş böyle olduğu durduk yere ağzımız sulanmasın:) Tekrar eline sağlık ben bayram havasına girdim iş falan görmüyor gözüm sen ders hazırlıyorsun helal olsun valla...
emirkaan- O Artık Bir Kalfa
Meslek : uıouıouıo
Kullandığınız Programlar : ıouıouıo
Napalım ben daha Bayrama girmedim :cheesy-: bu senede gireceğimi sanmıyorum aklımda işler varken bayram havasına giremiyorum nedense
Neyse ben bi düşüneyim bakalım başka ne yapabilirim yani ders daha hazırlamaya çalışayım sonrada AE mi kurup bi fragman yapayımda havamı bulayım hıhoho
Neyse ben bi düşüneyim bakalım başka ne yapabilirim yani ders daha hazırlamaya çalışayım sonrada AE mi kurup bi fragman yapayımda havamı bulayım hıhoho
haziran- Admin
Eline sağlık canım valla tepsi biçiminde çukulata varmış gibide yapsaymışsın tahmin ediyorumki yani şöyle gözümün önüne getiriyorumda çok farklı çok değişik bir çalışma olur diye düşünüyorum ama bu haliyle bile dediğimizi aratmıyorda değil hani
Saygılar
Hale
Saygılar
Hale
Hale- O Artık Bir Usta
Meslek : Yok
Elinize sağlık adminim yine güzel bir ders.
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
boronzox demiş ki:Elinize sağlık adminim yine güzel bir ders.
Sağol Engincim diğer dersler sırada
Halecim sende sağol
haziran- Admin
Ooo bi de sıradakiler var.Adminim tamam güzel ancak şimdi PS'yi hiç bilmeyen birisi bunları yapamaz yani video olarak anlatma şansınız yok mu acaba :( Sessiz de olur yeterki video olsun.Ben şahsen yapamıyorum bunları da...
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
Sağol canım sende sağol
Demek sırada olan derslerde var ne güzel sana kolay gelsin başarılar canım artık gelince görücez derslerini eminim yine güzel bir ders sıradadır eee kimin dersleri dime ama
Saygılar
Hale
Demek sırada olan derslerde var ne güzel sana kolay gelsin başarılar canım artık gelince görücez derslerini eminim yine güzel bir ders sıradadır eee kimin dersleri dime ama
Saygılar
Hale
Hale- O Artık Bir Usta
Meslek : Yok
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe PhotoShop :: Photoshop Dersler
1 sayfadaki 1 sayfası