En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 213 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 213 Misafir Yok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Türkçe After Effects görsel eğitim seti
3 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Konu Dışı (Genel)-Muhabbet sohbet
1 sayfadaki 1 sayfası
Türkçe After Effects görsel eğitim seti
içeriği merak edenler burdan inceleyebilir..
http://www.sahibinden.com/after_effects_gorsel_egitim_setiWQQaXQQ10729410WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/after_effects_gorsel_egitim_setiWQQaXQQ10729410WQQpXQQdisplayitem
En son sensei tarafından Çarş. 08 Ekim 2008, 22:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sensei- Daha Yeni
Meslek : mg
Geri: Türkçe After Effects görsel eğitim seti
Abdullah Bükeyi biliyorum bu işe emek vermeye çalışanlardan, artık bu işten para kazanmam gerekiyor diye düşünüyorsa kendisine çok hak veriyorum, yalnız bu paketten bir arkadaşım bahsetmişti az çok içeriğini biliyorum,
Normal ders olarak hazırladığında bir sorun olmuyor ama işi ticarete getirecekse çok dikkatli olması lazım, yani bu işin ticaretini yapanların hazırladıkları tuorialler yada derslerin içeriğinde kullandıkları tüm programlar footageler lisanslı ve yasal sürümleridir, ayrıca paketin içerisinde full crackli pluginleride verdiğini duymuştum bu izlenen yolda kendisi zarar görür, paketin lisansı olması lazım onaylanması ve vergiye dahil olması lazım ki gönül rahatlığıyla bu işi yapsın aksi halde dediğim gibi çok zarar görür bu sözlerim onun iyiliği içindir,
Bu işler amator olarak çalışılınca sorun olmuyorda işi profesyonellliğe getirirken bir takım araçlarıda doğru yerli yerine oturtmak gerekli, umarım bunları görür ve daha doğru adım atmak için yeniden kolları sıvar ve bu işi öğrenmek isteyenlere yani yeni başlayanlara daha doğru ve yasal yollardan artı cüzi bir miktarla bu işi yapmasını bende onaylarım, yinede başarılar dilerim kendisine.
Normal ders olarak hazırladığında bir sorun olmuyor ama işi ticarete getirecekse çok dikkatli olması lazım, yani bu işin ticaretini yapanların hazırladıkları tuorialler yada derslerin içeriğinde kullandıkları tüm programlar footageler lisanslı ve yasal sürümleridir, ayrıca paketin içerisinde full crackli pluginleride verdiğini duymuştum bu izlenen yolda kendisi zarar görür, paketin lisansı olması lazım onaylanması ve vergiye dahil olması lazım ki gönül rahatlığıyla bu işi yapsın aksi halde dediğim gibi çok zarar görür bu sözlerim onun iyiliği içindir,
Bu işler amator olarak çalışılınca sorun olmuyorda işi profesyonellliğe getirirken bir takım araçlarıda doğru yerli yerine oturtmak gerekli, umarım bunları görür ve daha doğru adım atmak için yeniden kolları sıvar ve bu işi öğrenmek isteyenlere yani yeni başlayanlara daha doğru ve yasal yollardan artı cüzi bir miktarla bu işi yapmasını bende onaylarım, yinede başarılar dilerim kendisine.
En son haziran tarafından Perş. 18 Eyl. 2008, 20:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Evet yaa her dersin pluginleri mevcut hepsidi lisanslı Plugin...
Bence sıkıntı olabilir bu DVD nin patentini alamıyacağı için internettenen korsanıda yasal olacaktır...
Anlıyacağınız ilari vadeli yapılmış birşey değil 3,5 satıyımda satmış olayımdan ibaret kalır..
Bence sıkıntı olabilir bu DVD nin patentini alamıyacağı için internettenen korsanıda yasal olacaktır...
Anlıyacağınız ilari vadeli yapılmış birşey değil 3,5 satıyımda satmış olayımdan ibaret kalır..
lastturk- O Artık Bir Kalfa
Meslek : :(
Kullandığınız Programlar : 3ds/max + a/e=50
haziran demiş ki:Abdullah Bükeyi biliyorum bu işe emek vermeye çalışanlardan, artık bu işten para kazanmam gerekiyor diye düşünüyorsa kendisine çok hak veriyorum, yalnız bu paketten bir arkadaşım bahsetmişti az çok içeriğini biliyorum,
yorum için sağol DVD içeriğini derslerin haricinde talebe göre belirliyom. isteyene sadece dersler verebiliyom veya biri benim netim kotalı diyor piyasadaki bütün footage leri doldurmami istiyor onuda koyuyom. Prof için legal olmak şart. ama bu koşullarda nekadar mümkün bilmiyorum. Öyle pahalı bi paket olmadiği için lisansa patente falan ihtiyaç duymadim şimdilik. zaten okullarda açıldı vakitte yok artık. Belki ilerdeki yeni çalışmalar için olabilir. Paranında aslında pek önemi yok Bandwidth e verdiğimi karşılasın yeter.. Bu arada ders videolarından kısa bir kesiti burda bulabilirsiniz http://set.bukeydvs.com bide merak etti içerikten nası haberdar oldunuz? siparişler birikti ama henüz kargoya vermedim daha hiçbirini (:
sensei- Daha Yeni
İçerikten nasıl haberdar olduğumu mesajımda belirtmiştim, yani siz bu paketiniz çıkmadan önce zaten bahsetmişsiniz bir arkadaşımda duymuş ve bana bahsetmişti hepsi bu.
Yalnız bu paket yasal olmadığı için ulu orta satışa çıkarmanız size zarar verebilir, içerikte lisanssız ürünlerin olması kötü olmuş, bandwidth karşılayım derken ondanda olmayın anlamında yani kaş yapayım derken göz çıkabilir o bakımdan, umarım uyarımın dostane olduğunun frkındasınızdır, art niyetli olsam bundan size bahsetmezdim, umarım emeğinizin karşılığını alırsınız.
Kısa tanıtım videonuzu izledim, normal ders setindede anlatım yaparken alttaki müzik sesi o kadar fazlaysa anlatımı bastırmış, naçizane fikrimi belirtmek istedim, tabi sadece tanıtım içinde böyle yapmış olabilirsiniz o zaman fazla sorun olmayabilir.
Yalnız bu paket yasal olmadığı için ulu orta satışa çıkarmanız size zarar verebilir, içerikte lisanssız ürünlerin olması kötü olmuş, bandwidth karşılayım derken ondanda olmayın anlamında yani kaş yapayım derken göz çıkabilir o bakımdan, umarım uyarımın dostane olduğunun frkındasınızdır, art niyetli olsam bundan size bahsetmezdim, umarım emeğinizin karşılığını alırsınız.
Kısa tanıtım videonuzu izledim, normal ders setindede anlatım yaparken alttaki müzik sesi o kadar fazlaysa anlatımı bastırmış, naçizane fikrimi belirtmek istedim, tabi sadece tanıtım içinde böyle yapmış olabilirsiniz o zaman fazla sorun olmayabilir.
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
haziran demiş ki:İçerikten nasıl haberdar olduğumu mesajımda belirtmiştim, yani siz bu paketiniz çıkmadan önce zaten bahsetmişsiniz bir arkadaşımda duymuş ve bana bahsetmişti hepsi bu.
yok tabikide gerçek derslerde hiç müzik yok ekranda 2 katı o öylesine. içeriktede legal olmayan bişey yok pluginler bedava olarak sunulan pluginler bedava olmayanlarda trial yani yasal versiyonlar..
sensei- Daha Yeni
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Konu Dışı (Genel)-Muhabbet sohbet
1 sayfadaki 1 sayfası