En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 529 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 529 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Bildirgec.Org Sitesine Haber Olmuşuz
+4
eemmrr
Hale
cRChasch
haziran
8 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Forum Duyurular & Gelişmeler
1 sayfadaki 1 sayfası
Bildirgec.Org Sitesine Haber Olmuşuz
Arkaşlar biliyorsunuz bildirgec.org bilişim teknoloji adına önemli bir ekaynak ve hatırı sayılır bir sitedir, Türkiye'de burayı bilmeyen sanıyorum yoktur, bugün nette dolaşırken tesadüfden karşılaştığım bir haberi sizlerle paylaşmak istedim,
Bildirgec.org biliyorsunuz sürekli güncellenen son teknolojiyi gerek Türkçe gerek yabancı dillerde takip edilmesi gereken önemli bir site ve After Effects konusunu ele almışlar ve bizide önemli bir kaynak olarak göstermişler, sanıyorum iyi gidiyoruz, Ayato, VideoCoPilot, Maltaanon, CreativeCow, Xtreme, Lynda gibi bilinen yabancı After Effects sitelerinin yanında önemli Türkçe bir kaynak olarak gösterilmemiz hakikaten güzel.
Buda demek oluyorki yeni sitemize geçtiğimizde çok daha iyi gelişmeler bizleri bekliyor.
Haber kaynagı
http://www.bildirgec.org/yazi/after-effects-e-yer-acin
Ama bizim sitenin reklamı sadece burası ile sınırlı değil bir çok yerde reklamlarımız yapılıyor, bunun ayrıcalığı ise önemli bir platformun bizi haber değeri taşıdığımızı göstermesidir,
Diğer haberlerimizide zaman zaman buradan paylaşacağım, sanıyorum After Effects konusunda bayağa bir hizmet yapmışız
Birde site sahiplerinin bizim reklamlarımızı yaptıkları sitelerde hemen altına kendi forumlarını iliştirmeye çalışanlarda var onlarıda vericem biraz teşhir etmiş olacağız ama olsun napalım
Bildirgec.org biliyorsunuz sürekli güncellenen son teknolojiyi gerek Türkçe gerek yabancı dillerde takip edilmesi gereken önemli bir site ve After Effects konusunu ele almışlar ve bizide önemli bir kaynak olarak göstermişler, sanıyorum iyi gidiyoruz, Ayato, VideoCoPilot, Maltaanon, CreativeCow, Xtreme, Lynda gibi bilinen yabancı After Effects sitelerinin yanında önemli Türkçe bir kaynak olarak gösterilmemiz hakikaten güzel.
Buda demek oluyorki yeni sitemize geçtiğimizde çok daha iyi gelişmeler bizleri bekliyor.
Haber kaynagı
http://www.bildirgec.org/yazi/after-effects-e-yer-acin
Ama bizim sitenin reklamı sadece burası ile sınırlı değil bir çok yerde reklamlarımız yapılıyor, bunun ayrıcalığı ise önemli bir platformun bizi haber değeri taşıdığımızı göstermesidir,
Diğer haberlerimizide zaman zaman buradan paylaşacağım, sanıyorum After Effects konusunda bayağa bir hizmet yapmışız
Birde site sahiplerinin bizim reklamlarımızı yaptıkları sitelerde hemen altına kendi forumlarını iliştirmeye çalışanlarda var onlarıda vericem biraz teşhir etmiş olacağız ama olsun napalım
En son haziran tarafından Çarş. 17 Eyl. 2008, 00:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Geri: Bildirgec.Org Sitesine Haber Olmuşuz
ben ne dedim... bu site önemli diye...dedimmi demedimi...söyleyin...hadi söyleyin...
Misafir- Misafir
Ehehhe evet hemde bir değil bir kaç defa söylemiştin sanıyorum senin hislerinde kuvvetli yani böyle düşünmene sevindim, birde yeni adresimizede bir geçebilseydik tadından yenmez olacağız ama az daha sabır işte
haziran- Admin
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Katkısı olan herkesi tebrik ederim brawo Yeni adrese nezaman geçilecek gibi bir soru sürekli aklımdan geçiyor ama cevaptan korktugum için bir türlü soramıyorum
cRChasch- Forum Yöneticisi
Meslek : Ger.İşl.Müd.
cRChasch demiş ki:Katkısı olan herkesi tebrik ederim brawo Yeni adrese nezaman geçilecek gibi bir soru sürekli aklımdan geçiyor ama cevaptan korktugum için bir türlü soramıyorum
Şöyle söyleyim aslında çoktan geçmiş olcaktık ama sitenin sahibi admin'in dizi çalışmalarından dolayı vakit bulamadığı için ertelendi hep, boş zamanını yakalayamadık hiç ama bu böyle gitttmezzz gerekirse eylem yaparız yine geçeriz umarım bir an evvel olur bende çabuk olmasını istiyorum daha kaliteli bir ortam için
haziran- Admin
Evet bende gecerli bir mazreti olmasından korkuyordum ki, başıma geldi Dediğiniz gibi umarım en kısa zamanda yeni adrese taşınmak kısmet olur Öğrencilik yıllarımda sürekli taşındığım için alışkınım, sanırım yeni adrese ilk ben giderim
cRChasch demiş ki:Öğrencilik yıllarımda sürekli taşındığım için alışkınım, sanırım yeni adrese ilk ben giderim
Ehhehee benden sonra demek istedin dime hıhoho
haziran- Admin
Edit ki ne edit : Yanlışlıkla mesajın içini boşaltmışım:oops: Neyse konuyu dağırmadan, tekrar tebrik ederim umarım devamı gelir
cRChasch demiş ki:Edit ki ne edit : Yanlışlıkla mesajın içini boşaltmışım:oops: Neyse konuyu dağırmadan, tekrar tebrik ederim umarım devamı gelir
Teşekkürler umarım sende dediğin gibi ilk gelen olursun tabi benden sonra
haziran- Admin
Hey bende buradayım arkadaşlar beni unutmayın bende sitemiz için hep buradaydım ve hep destekliyip buralara kadar geldik :GOODs: oleee şimdi hayırlısıyla yeni sitemize geçebilmemiz dileğiyle diyorum tabi adminimizin burada bu işle ilgilenebildiği zaman diyorum çünkü her iki işi önemli öyle değilmi ondan sebep iki işini hayırlısıyla tamamlıyabiliceği zaman ilgilenmesi ve işler bittikten sonrada insanlara sunulabilmesi dileğimle diyorum
Saygılar
Hale
Saygılar
Hale
Hale- O Artık Bir Usta
Meslek : Yok
bende sitenizi bildirgecte buldum :bounce: iyikide buldum. cok sey ogrencem sizden :a5-:
eemmrr- Daha Yeni
Meslek : öğrenci
Bildirgeçin en sıkı takipçilerinden biri olarak bende bu siteyi bildirgeçte okuduğum haberde görüp tıklamıştım ilk zamanlar üye olmadım daha sonra denemek için üye oldum ve hala burdayım. Başarılarınızın devamını dilerim...
RunoDesign- O Artık Bir Kalfa
Meslek : Web & Grafik Tasarım
Gerçekten güzel bir site.
ypr- O Artık Bir Kalfa
Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx
RunoDesign demiş ki:Bildirgeçin en sıkı takipçilerinden biri olarak bende bu siteyi bildirgeçte okuduğum haberde görüp tıklamıştım ilk zamanlar üye olmadım daha sonra denemek için üye oldum ve hala burdayım. Başarılarınızın devamını dilerim...
Vayy demek seni oradan kazandık biz bu güzel çünkü kazandığımıza sevindiğim insanlardan oldun kısa sdürede
eemmrr demiş ki:bende sitenizi bildirgecte buldum :bounce: iyikide buldum. cok sey ogrencem sizden :a5-:
Seni daha yeni yeni tanımaya başlıyoruz du bakalım senin hakkın da neler düşünücez zaman içeirisinde göreceğiz
yapar demiş ki:Gerçekten güzel bir site.
Bildirgeci diyorsun dime
haziran- Admin
Konumuz bildirgeç değil haziran bizim forum bu yüzden bizim forumu kasttetim. :P
ypr- O Artık Bir Kalfa
Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx
Bizim forum farklı yahu.
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
Bizim forum gibi forum yok bizim forum tek ve hepte tek kalacak iyi ki buradayım ve iyi ki hep burada olacağım forum sayfamızı ve sizleri çok seviyorum iyi ki sizlerde varsınız iyi ki bi aileyiz dilerim hep böyle gider hep sevgi saygı anlayışlı hoşgörülü olup birbirimizin ynında bu forum sayfamızda oluruz olucazda dimi herkeze iyi forumlar
Sevgi Ve Saygılarla
Şirine' niz Hale
Sevgi Ve Saygılarla
Şirine' niz Hale
Hale- O Artık Bir Usta
Hale demiş ki:Bizim forum gibi forum yok bizim forum tek ve hepte tek kalacak iyi ki buradayım ve iyi ki hep burada olacağım forum sayfamızı ve sizleri çok seviyorum iyi ki sizlerde varsınız iyi ki bi aileyiz dilerim hep böyle gider hep sevgi saygı anlayışlı hoşgörülü olup birbirimizin ynında bu forum sayfamızda oluruz olucazda dimi herkeze iyi forumlar
Sevgi Ve Saygılarla
Şirine' niz Hale
Şenay'la bir akrabalığın var mı Hale? "Bütün dünya buna inansa bir inansa hayat bayram olsa..."
Aynı zamanda bu şarkının Sabancı Holding(SA) şarkısı olduğu söylenir. (Bu espri bana ait değil ama duyunca pek peğenmiştim)
emirkaan- O Artık Bir Kalfa
Meslek : uıouıouıo
Kullandığınız Programlar : ıouıouıo
emirkaan demiş ki:Hale demiş ki:Bizim forum gibi forum yok bizim forum tek ve hepte tek kalacak iyi ki buradayım ve iyi ki hep burada olacağım forum sayfamızı ve sizleri çok seviyorum iyi ki sizlerde varsınız iyi ki bi aileyiz dilerim hep böyle gider hep sevgi saygı anlayışlı hoşgörülü olup birbirimizin ynında bu forum sayfamızda oluruz olucazda dimi herkeze iyi forumlar
Sevgi Ve Saygılarla
Şirine' niz Hale
Şenay'la bir akrabalığın var mı Hale? "Bütün dünya buna inansa bir inansa hayat bayram olsa..."
Aynı zamanda bu şarkının Sabancı Holding(SA) şarkısı olduğu söylenir. (Bu espri bana ait değil ama duyunca pek peğenmiştim)
Adını verdiğin kişiyle bi akrabalığım yok ayrıca söylediğin şarkı sözü çok güzel keşke şarkı sözündeki gibi olabilsek ne isterdim neyse işte öyle sen ne için böyle bi yorum yaptın beğendiğin için mi beğenmediğin için mi benim mesajımı
Hale- O Artık Bir Usta
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Forum Duyurular & Gelişmeler
1 sayfadaki 1 sayfası