En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 398 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 398 Misafir :: 1 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Çanakkale porselen
+7
eydi
profkrm
Hale
render
emirkaan
haziran
olivon
11 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: 3DS Max :: 3DS Max Sizin Çalışmalarınız :: Tecrübeli Üyelerimizin Çalışmaları
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Beğenilme Oranı
Çanakkale porselen
Konunun ilk mesajı :
Umarım beğenirsiniz arkadaşlar. Birde şu anket olayını kasıtlı açmadığımı düşünmeyin valla bir türlü beceremedim.
Umarım beğenirsiniz arkadaşlar. Birde şu anket olayını kasıtlı açmadığımı düşünmeyin valla bir türlü beceremedim.
olivon- O Artık Bir Usta
Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx
Geri: Çanakkale porselen
Eline sağlık usta son yayınladığın render'ları beğendim ilk baştaki blur lu gibi sankim Ellerine sağlık.
Emirxxx- Şimdilik Azimli
Meslek : Environment Artist
Emirxxx demiş ki:Eline sağlık usta son yayınladığın render'ları beğendim ilk baştaki blur lu gibi sankim Ellerine sağlık.
Bu konuda elbette olivon cevap yazmalı ama bende acizane bir şey söylemek isterim. Gözümüzü bir nesneye odakladığımızda onun dışındaki nesneler "blur" lu olur Yaradan alan derinliğini geniş tutmuş bu yüzden olivonun çalışmasındaki gibi olmaz belki ama bu ister çekimde olsun ister resimde bu teknik kullanıldığında daha gerçeğe yakın sonuç alınır. İlk resimde netlik tuğra kaplamalı vazoda gibi gözüküyor ama öndeki objeler yüzünden belki bir terslik varmış gibi duruyor ama bunlar ufak basit detaylar çalışmaya denecek söz yok aslında bir nevi teferruat yani...
emirkaan- O Artık Bir Kalfa
Meslek : uıouıouıo
Kullandığınız Programlar : ıouıouıo
Tebrik ederim olivon güzel görünüyor. Fakat 2.plandaki fincanın üzerindeki dar şerit eksik mi? yoksa fincanlar genellikle böyle mi olur? 3D modellemeden anladıgımı, Çanakkle porselen'in yada olivon'un malzemeden çaldıgını da ima etmiyorum ama aklıma takıldı biri beni aydınlatırsa sevinirim.
cRChasch- Forum Yöneticisi
Meslek : Ger.İşl.Müd.
Evet ya cRChasch fincanın üzerindeki dar şerit eksik mi diyince bende iki üç kere resime baktım ve benim resime ilk bakıp yorum yaptığımda bunu far etmediğimi gördüm şimdi bu mesajın üzerine far ettim ve evet sanki fincanın üzerindeki şeritte bir sorun var yani şeridin tam olması gerekmiyordu ama tabi sen bilerekmi yaptın yoksa gözündenmi kaçtı yoksa olan olduda yapıcak birşeyinmi kalmadı onu bilmediğim için birşey diyemiyeceğim
Saygılar
Hale
Saygılar
Hale
Hale- O Artık Bir Usta
Meslek : Yok
Hale demiş ki:Evet ya cRChasch fincanın üzerindeki dar şerit eksik mi diyince bende iki üç kere resime baktım ve benim resime ilk bakıp yorum yaptığımda bunu far etmediğimi gördüm şimdi bu mesajın üzerine far ettim ve evet sanki fincanın üzerindeki şeritte bir sorun var yani şeridin tam olması gerekmiyordu ama tabi sen bilerekmi yaptın yoksa gözündenmi kaçtı yoksa olan olduda yapıcak birşeyinmi kalmadı onu bilmediğim için birşey diyemiyeceğim
Saygılar
Hale
Fincanın etraffffıııı yeşilll amannnn amannnnn ...Arkadaşlar hangi kuşağı ne kuşağı yoksa gökkuşağımı....Valla fincan nasıl olur cidden incelemedim. Aslında khveyi sevmememden kaynaklanmış olabilir. Şimdiiii şu odak meselesine gelelim. Bu işin tek kare render'i benim canavar makinam 40-50 dakikada yaptı. Bu şu demek oluyor; eğer kamera açısını ve odaklanmasını farklı bir şekilde ayarlarsam """720x576= sonuç""" kadar alternatif render alabilirim bu yüzden odak olayına fazla takılmamanınızı öneririm ...Fincan şeridi konusundada hakketten incelemedim. Bir daha ki sefere daha farklı bir render deneriz no problem
olivon- O Artık Bir Usta
Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: 3DS Max :: 3DS Max Sizin Çalışmalarınız :: Tecrübeli Üyelerimizin Çalışmaları
2 sayfadaki 2 sayfası