After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları
Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.

Join the forum, it's quick and easy

Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Yıldız Sinema Günleri
Hard Diskim Çöktü - Sayfa 2 EmptySalı 25 Ocak 2022, 16:12 tarafından ytusinema

» epic games reklamı
Hard Diskim Çöktü - Sayfa 2 EmptyPerş. 12 Eyl. 2019, 14:02 tarafından ainoslu.22

» Hesap silimi ya da banlanma
Hard Diskim Çöktü - Sayfa 2 EmptyC.tesi 31 Ağus. 2019, 09:04 tarafından gariban

» 10. Yıldız Kısa Film Festivali Geliyor!
Hard Diskim Çöktü - Sayfa 2 EmptyPaz 14 Mayıs 2017, 10:38 tarafından ytusinema

» After Effects Uzmanı Aranıyor (Ankara)
Hard Diskim Çöktü - Sayfa 2 EmptyCuma 14 Nis. 2017, 13:58 tarafından Kün Medya Yapım

» İÇERİ BAK LÜTFEN KAFAYI YİCEM
Hard Diskim Çöktü - Sayfa 2 EmptySalı 11 Nis. 2017, 10:55 tarafından korsankirici

» After Effects - Neon Text Efekti - Ders 8
Hard Diskim Çöktü - Sayfa 2 EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:32 tarafından theyamak

» After Effects - Tanıtım Animasyonu Kurumsal - Ders 7
Hard Diskim Çöktü - Sayfa 2 EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

» After Effects - Retro Intro Yapımı - Ders 6
Hard Diskim Çöktü - Sayfa 2 EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

Giriş yap

Şifremi unuttum

Kimler hatta?
Toplam 215 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 215 Misafir

Yok

[ Bütün listeye bak ]

Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: ceren0

Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
En iyi yollayıcılar
haziran
Hard Diskim Çöktü - Sayfa 2 Vote_lcapHard Diskim Çöktü - Sayfa 2 Voting_barHard Diskim Çöktü - Sayfa 2 Vote_rcap 
boronzox
Hard Diskim Çöktü - Sayfa 2 Vote_lcapHard Diskim Çöktü - Sayfa 2 Voting_barHard Diskim Çöktü - Sayfa 2 Vote_rcap 
Hale
olivon
render
alpino
Joker
aloha34
mobidik
ypr

Anahtar-kelime

Sosyal yer imi

Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın

Hard Diskim Çöktü

+7
Shekerphare
designer
emirkaan
cRChasch
Hale
alpino
haziran
11 posters

2 sayfadaki 2 sayfası Önceki  1, 2

Hard Diskim Çöktü - Sayfa 2 Empty Hard Diskim Çöktü

Mesaj  haziran C.tesi 06 Eyl. 2008, 22:17

Konunun ilk mesajı :

2 Gün önce bizim yeğen pc yi açmak için tuşa bastığında kasadan bir patlama sesi gelmiş bana söyledi sonra bende tekrar açmaya çalıştım hiç bir hareket yoktu ama bir ara bumm diye bir ses geldi ve anladımki power supply yanmış neyse gittim bilgisayarcıya bir tane power aldım ama bu seferde çalışmadı, bu seferki sorun harddiske zarar vermiş 160 gb bilgilerimle beraber o harddiske öylece bakakaldım, şu an geçici bir disk buldum ve onunla bağlanıyorum pazartesi günü 640 gb disk gelecek ama yanan hard diskin içinde öyle değerli bilgilerim vardıki içim acıdı tüm çalışmalarım programlarım pluginlerim daha bir sürü bir sürü şeyler

Burdan çıkarılacak ders,
Ne kadar bir kaç partition bölümünüz olasada eğer diskinizde çok önemli bilgileriniz varsa güvenmeyin ve yedek bir hard diskiniz her zaman olsun ve sürekli bilgilerinizi yedekleyin, çünkü veri kurtarma programcıları varmış ama en az 500 yada 600 $ civarında istiyorlarmış bilginiz olsun.
haziran
haziran
Admin
Admin

Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)

Hard Diskim Çöktü - Sayfa 2 Empty Geri: Hard Diskim Çöktü

Mesaj  haziran Salı 09 Eyl. 2008, 23:37

Hale demiş ki:Canım bilgisayarı düzeltmek için kaç gün kaç gece uğraşıyorsun?

Saygılar

Hale

Bir yılda sahip olduğum arşivi düşünmeye çalışırsan işimin ne kadar zor olduğunu sanıyorum anlarsın affraid
haziran
haziran
Admin
Admin

Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)

Mesaj  Hale Salı 09 Eyl. 2008, 23:43

Bir yılda sahip olduysan düzelmeside bir yıl sürecek demekki neneeee :D :cheesy-: şaka maka da yani sabırlar diliyorum sana ALLAH yardımcın olsun dile kolay valla offf :(

Saygılar

Hale
Hale
Hale
O Artık Bir Usta
O Artık Bir Usta

Meslek : Yok

Mesaj  YeNiceRi C.tesi 13 Eyl. 2008, 11:32

Haziran PM attım Verilerin kurtarman hakkında....msni eklersen bakalım yapılacak birşey varmı
YeNiceRi
Daha Yeni
Daha Yeni

Meslek : öğretmen
Kullandığınız Programlar : CrackinG All Programming and A.Premier

Mesaj  Shekerphare C.tesi 13 Eyl. 2008, 17:35

Haziran yazdıklarımı bir oku 1. sayfadaki.
Shekerphare
Shekerphare
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

Meslek : Web-Grafik Tasarım
Kullandığınız Programlar : PS , Vegas , Flash , DW , AutoCAD , CD , AE , FW, Swish

Mesaj  haziran C.tesi 13 Eyl. 2008, 17:40

Shekerphare demiş ki:Haziran yazdıklarımı bir oku 1. sayfadaki.

Nasıl gözümden kaçmış hayret ettim kendime ama şöyle bir durum var Anıl,

Benim harddisk için o kablo takıldığında elektrik kesiliyor yani kısa devre yapıyor sanıyorum, o bakımdan flash bellekmiş gibi gösterebilmemiz imkansız gibi görünüyor şu an,

Ama şöyle bir yol varmış, benim harddiskin aynı serisinden bulup içindeki yeşil plakayı alıp benimki ile değiştirirsem olabiliyormuş şu an bir kaç yere haber bıraktım araştırıyorlar aynı seriden harddisk bulunursa sanıyorum olacak bu iş ama aynı seri nuramaradan bulmak zor olacak gibi görüyor, olmazsa sıfır olarak aynı seriden bir harddisk daha alıcam ve bilgilerimi kurtardıktan sonra tekrar plakasını takıp kasaya iki harddisk olarak kullanıcam :dontknow:
haziran
haziran
Admin
Admin

2 sayfadaki 2 sayfası Önceki  1, 2