En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 605 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 605 Misafir :: 3 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Şirinler (Hale Ablaya)
3 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Az Biraz Nefes Alın Geyik Köşesi
1 sayfadaki 1 sayfası
Şirinler (Hale Ablaya)
Şirin Baba | ||||||
Şirin Baba, Şirinlerin lideridir ve kırmızı kıyafetleri ile beyaz sakalı sayesinde diğer şirinlerden kolaylıkla ayırt edilebilir. Kötü bir durum söz konusu olduğunda Şirin Köyü'ndeki herkes Şirin Baba'ya danışır. Şirin Baba, büyü ve iksir yapımında oldukça başarılıdır. | ||||||
Şirine | La Schtroumpfette | |||||
Şirine, Şirin Köyü'ndeki üç kızdan biri ve en eskisidir. Şirine, yüksek topuklu ayakkabılar ile etekli elbise giyer ve saçları sarı, kirpikleri uzundur. Olaylar karşısında diğer Şirinlerden daha hassastır. Şirin Baba da dahil pek çok Şirin, Şirine'ye aşık olmuştur. Şirine, aslında Gargamel tarafından Şirinleri yok etmek için yaratılmıştır. Şirin Baba bir büyü yaparak Şirine'nin iyi bir Şirin olmasını sağlar. Büyünün etkisiyle Şirine sarışın olur. | ||||||
Güçlü Şirin | Schtroumpf Costaud | |||||
Güçlü Şirin, adından da anlaşılacağı gibi en güçlü şirindir. Kolunda kalp şeklinde bir dövme bulunur. Ağırlık kaldırıp, spor yapan bir şirindir. | ||||||
Gözlüklü Şirin | Schtroumpf à Lunettes | |||||
Gözlüklü Şirin, genelde yanlış şeyler yapmasına rağmen, kendini Şirin Köyü'nün en zeki Şirini olarak görür. Şirin Baba'dan sonra köyü yönetebilecek ikinci Şirin olduğunu düşündüğü de olur. Saçma fikirlerinden dolayı diğer Şirinler tarafından tekmelenerek köyden atıldığı sıklıkla görülür. | ||||||
Şakacı Şirin | Schtroumpf Farceur | |||||
Şakacı Şirin, diğer Şirinlerle eğlenmekten zevk alan bir Şirindir. Daima aynı hileyi kullanır: sarı-kırmızı renklerde bir kutuyu kurbanına hediye olarak verir. Kutuyu alan Şirin, onu açtığında kutu siyah dumanlar çıkararak patlar ve Şirinin yüzünün ya da patlamanın şiddetine göre tüm vücudunun kararmasına neden olur. | ||||||
Somurtkan Şirin | Le Schroumpf Grognon | |||||
Somurtkan Şirin, Şirin Köyü'nün asosyal Şirinidir. Genellikle \"...dan nefret ediyorum\" tarzında cümleler kurar. Yüzünde genelde uykulu ve mutsuz bir görünüm vardır. | ||||||
Hayalci Şirin | Schtroumpf Rêveur | |||||
Hayalci Şirin daima diğe yerlerde yaşamakla ilgili hayaller kurar. Hayalci, en çok Astronot Şirin olarak bilinir. Bir keresinde hayali olarak Swoofları kendi gezegenlerinde ziyaret etmiştir. | ||||||
Sakar Şirin | Schtroumpf Maladroit | |||||
Sakar Şirin, yaptığı her işi mutlaka sakarlığıyla en az bir kez bozan, dikkatsiz bir Şirindir. Kaya koleksiyonu vardır. Sakarlığı yüzünden bu kayalarıyla da pek çok kez başına dert açmıştır. | ||||||
Obur Şirin | Schtroumpf Gourmand | |||||
Obur, adı üzerinde, Şirin Köyü'nün en obur şirinidir. Kek, pasta ve diğer Şirin yemeklerini yemekten çok hoşlanır. Obur Şirin genellikle Aşçı Şirin'in pişirdiği Şirin yemeklerini çaldığı için kovalanır. Çizgi film serisinde, Obur Şirin yemek yapmayı çok seven, fakat kendi yaptığı yemekleri sonunda yine kendisi yiyen aşçı şapkalı bir Şirindir. | ||||||
Aşçı Şirin | Schtroumpf Cuisinier | |||||
Aşçı Şirin, adından da anlaşıldığı gibi Şirin Köyü'nün aşçısıdır. Yüzlerce yemek tarifi bilir ve pek çoğunu Şirinler için pişirir. Şirinler vejeteryan olduklarından yemeklerinde asla et kullanmaz, ama yemeklerinde genellikle yumurta vardır. Başında daima bir aşçı sapkası bulunur. Çizgi film serisinde Obur Şirin ve Aşçı Şirin, Obur Şirin adı altında tek bir karakterde toplanmıştır ve Aşçı Şirin'in görünümündedir. | ||||||
Süslü Şirin | ||||||
Süslü, dış görünüşe çok önem veren, şapkasında pembe bir çiçekle dolaşan bir Şirindir. Günümüz terimlerinden metroseksüelliğin bir temsilcisi olarak görülür. Genellike elinde bir ayna vardır ve bu aynada çok beğendiği kendi görüntüsünü sık sık öper. | ||||||
Usta Şirin | Schtroumpf Bricoleur | |||||
Usta Şirin, Şirin Köyü'nün tulum giyen ve kulağının arkasında daima bir kalem bulunan becerikli sakinidir. Köydeki onarım, tamir işlerinden sorumlu olmakla beraber sürekli yeni bir icat peşinde olan Usta, teknolojik bilgisiyle ön plana çıkmaktadır. | ||||||
Korkak Şirin | Schtroumpf Peureux | |||||
Korkak Şirin, en ufak bir şeyden bile hemen korkan çekingen bir Şirindir. Bazen küçük bir böcek, bazen de gök gürültüsünün sesi onu korkutmaya yeter. Bu özelliğinden ötürü diğer Şirinler tarafından korkutulmaktan asla kurtulamaz. | ||||||
İzci Şirin | Schtroumpf Tracqueur | |||||
İzci Şirin (sadece çizgi filmde gözükür) şapkasının kenarında kırmızı bir tüy takıp elinde baston olarak kullandığı sopasıyla gözükür. Zeki bir gezgindir. | ||||||
Müzisyen Şirin | Schtroumpf Musicien | |||||
Müzisyen Şirin, müzik yeteneği pek elvermese de trompet çalmaktan özellikle hoşlanan, müzikle uğraşan bir Şirindir. Genellikle bir şey çalmaya başladıktan çok kısa bir süre sonra durması istenir. | ||||||
Ressam Şirin | Schtroumpf Peintre | |||||
Ressam Şirin, pek çok görsel sanatta yetenekli, başarılı bir ressamdır. Genellikle kırmızı bir ceket ve siyah bir kravat takarken görülür. Çizgi filmde Ressam, Fransız aksanıyla konuşur. | ||||||
Şair Şirin | Schtroumpf Poète | |||||
Şair Şirin, Şirin Köyü'nde yaşayan sanatçı ruhlu bir şairdir. Zamanının çoğunu doğada şiirlerine malzeme arayarak geçirir. Bazen dizeler arasında uyak kurmakta zorlanır. Genellikle küçük kazalar geçirdiğinde daha verimli bir şair olur (Bir sabun kalıbına basıp düşmek ya da kafasına bir armut düşmesi gibi). | ||||||
Bebek Şirin | Bébé Schtroumpf | |||||
Bebek Şirin, mavi ay gecesinde, Şirin Köyü'ne bir leylek tarafından getirilmiştir. Bebeğin bazı sihirli güçleri vardır ve aynen küçük bir çocuk gibi konuşur. | ||||||
Nat | Schtroumpf Nature | |||||
Nat de küçük Şirinlerden biridir. Koyu yeşil bir tulum giyip samandan bir şapka takar. Ayakları da çıplaktır. Nat hayvanlarla konuşabilir ve doğayla, çevreyle ilgili her şeye inanılmaz bir sevgi duyar. Aslında, \"Doğal Şirin\" (Natural Smurf) adında yetişkinbir Şirinken küçük bir Şirine dönüşmüştür. | ||||||
Çevik Şirin | Schtroumpf Colérique | |||||
Çevik Şirin, büyüyle gençleşerek Küçük Çevik Şirin'e dönüşmüştür. Kırmızı ve üzerinde fırtına bulutu yer alan bir tişört giyer. | ||||||
Uykucu Şirin | Schtroumpf Molasson | |||||
Uykucu Şirin de gençleşme iksiri içerek Küçük Uykucu Şirin'e dönüşmüştür. Olaylar karşısında pek de hevesli ya da meraklı bir Şirin değildir. Genellikle fazla rahattır ve gözleri de yarı kapalıdır. Kırmızı bir tişört giyip yana kaymış ve sarkmış bir Şirin Şapkası takar. | ||||||
Büyükbaba Şirin | Vieux Vieux Schtroumpf | |||||
Büyükbaba Şirin (Orijinal çizgi romanda görünmez) Şirinler içinde en yaşlısıdır ve beş yüz yıl sonra tekrar Şirin Köyü'ne dönmüştür. Elindeki bastonun yardımıyla çok yavaş yürür. Uzun, beyaz bir sakalı ve sarı tulumu vardır. | ||||||
Çiftçi Şirin | Schtroumpf Paysan | |||||
Çiftçi Şirin köyde yaşayan ve tarla işleriyle uğraşan Şirindir. Tarlasında Şirinler için yiyecekler yetiştirir, hasat zamanında da organizasyondan sorumludur. Çiftçi Şirin koyu yeşil bir tulum ile tahta terlikler giyip samandan bir şapka takar. | ||||||
Örgülü | Sassette | |||||
Örgülü, diğer küçük Şirinler tarafından, onlara bir kız kardeş olarak hizmet etmesi için yaratılmıştır. Örgülü çilli, kızıl örgülü saçlı küçük bir kız çocuğudur. | ||||||
Robot Şirin | Schtroumpf Mécanicque | |||||
Robot Şirin, Usta Şirin tarafından yapılmış tahta bir robottur. Teknoloji ürünü olmasına rağmen Robot Şirin'inde duyguları ve değerleri vardır. Robot Şirin'in favori numarası şirin çileği yaprakları yiyp, onları tekrar sıcak şirin çileği çorbaları olarak Şirinlere vermektir. |
- Kod:
Misafir- Misafir
Geri: Şirinler (Hale Ablaya)
Ay nediyim sana bilmiyorum itçitçit delisin valla delisin benim için özel bir sayfa açmış ve beni mutlu etmeyi bildinya ya belki bunda ne var niye bukadar mutlu oldunki çocuk gibisin diyeceksiniz ama ben gerçekten küçücük şeylerle mutlu olmayı bilenlerdenim onun için bu konuda bana saygı duyucağınızı biliyorum hıımm Şirine nin yanındaki yazı güzelmiş şimdi birtek ben Şirine olduğum için Şirine nin yazısına yorum yaptım ama olsun dimi Teşekkür ederim sağol
Saygılar
Şirine Hale
Saygılar
Şirine Hale
Hale- O Artık Bir Usta
Meslek : Yok
Siz şirin baba öylemi kim siz şirin babasınız dedide şirin baba oldunuz bakiyim yada nasıl şirin baba oldunuz hıımm
En son Hale tarafından C.tesi 01 Kas. 2008, 00:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Hale- O Artık Bir Usta
Niye yani sen Şirine olursunda ben Şirin baba olamazmıyım?
Misafir- Misafir
Yooo öyle birşey demedim elbetteki olursun da birden şirin baba oldun çıktın karşıma onun için şaşırdım neden Şirin baba olmak için birden hefeslendin onu anlamadım onun içinde öyle dedim ben şirin babayım demekle şirin bana olunmuyor diye düşününüyorumda o bakımdan şey etmiştim valla
Saygılar
Şirine
Saygılar
Şirine
Hale- O Artık Bir Usta
:laugh38-: :laugh38-: Harikasınız valla :laugh38-: :laugh38-:
Yalnız bişey var şirine hale ama şirin baba var zaten başka bi rol seçin :laugh38-: :laugh38-:
haksızmıyım hale :cheesy-:
Yalnız bişey var şirine hale ama şirin baba var zaten başka bi rol seçin :laugh38-: :laugh38-:
haksızmıyım hale :cheesy-:
longingwinds- Şimdilik Azimli
Meslek : İthalat/İhracat
Canım arkadaşım sen hiç haksız olurmusun aaa sen ve haksız olmak çitçitçit haşağ sana haksızsın dersem yalan söylemiş olurum eee yalan bana göre olmadığına göre demekki haklısın haklısında bence başka rol seçin diyip milleti ayaklandırma istersen olurya nemelazım başıma gelebilicekleri sen belkide bendende daha iyi bilirsin hani anlatabiliyorum dime benim :friends-:
Saygılar
Şirine Hale
Saygılar
Şirine Hale
En son Hale tarafından C.tesi 01 Kas. 2008, 00:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Hale- O Artık Bir Usta
alooo alooo alooo kimmiş bu Şirin Baba.Bi Heveslendik Kursağımızda kaldı. :özürrr-:
Benim Hiç şirin Babam Olmadıki abi :g::: :g::: :g:::
Misafir- Misafir
İçler acısı bir durum seziyorum. pffed.
Shekerphare- Forum Yöneticisi
Meslek : Web-Grafik Tasarım
Kullandığınız Programlar : PS , Vegas , Flash , DW , AutoCAD , CD , AE , FW, Swish
Ooo kardeş hoş geldin nezamandır mesajlarımızda denk gelmiyorduk şimdi görünce şaşırdım bir hoş geldin diyim dedim ama böyle mesajı niye yazdın ne olduki hıımm
Saygılar
Hale
Saygılar
Hale
Hale- O Artık Bir Usta
Hancher (Yasaklı) demiş ki:alooo alooo alooo kimmiş bu Şirin Baba.Bi Heveslendik Kursağımızda kaldı. :özürrr-:
Hale açıklasın :laugh38-:
Haziran açıklasın :cheesy-:
Hale- O Artık Bir Usta
Hale demiş ki:Haziran açıklasın :cheesy-:
Olmaz senin hakkın halecim :cheesy-:
Bu sadece benim hakkım değil bunda hepimizin hakkı var bilmem anlata bildimmi benim :friends-: hıımm onun için bence Haziran yada sen Şirin babanın kim olduğunu açıklayabilirsiniz emin ol daha sağlıllı olabilir
Saygılar
Hale
Saygılar
Hale
Hale- O Artık Bir Usta
Hale demiş ki:Bu sadece benim hakkım değil bunda hepimizin hakkı var bilmem anlata bildimmi benim :friends-: hıımm onun için bence Haziran yada sen Şirin babanın kim olduğunu açıklayabilirsiniz emin ol daha sağlıllı olabilir
Saygılar
Hale
Eminmisin :laugh38-: :laugh38-: Bidaha düşün bence haksızmıyım Haziran :laugh38-:
Ya canlarım benim arkadaş bize sadece alooo alooo alooo kimmiş bu Şirin Baba.Bi Heveslendik Kursağımızda kaldı. :özürrr-:
Benim Hiç şirin Babam Olmadıki abi :g::: :g::: :g::: diye bir mesajçık attı ama siz birtürlü Şirin babanın kim olduğunu söylemediniz emin olun bunu yani Şirin babanın kim olduğunu benimle ne ilgisi olduğunu siz benden daha iyi bilirsiniz çünküm ben bir ismini vermiyim siz biliyorsunuz isterken siz Şirin babayla idare et diye karşıma Şirin babayı çıkarttınız yani ben istemeden eee onun için bu durumda senin ve Haziranın söylemesi daha sağlıklı ve daha doğru bir çevap vereceğinizden eminim hem kimse bana sana niye kim yada kimler tarafından Şirine deniyor diye soru sormadılarki anlıyacağınız bu soru size göre bir soru hıımm ayrıca bana Hale sen niye ve kimler tarafından Şirine diyor yada diyorlar diye bir soruyla karşılaşsam bile söylemem niye ve kim yada kimler tarafından Şirine diyor yada diyorlar üç kişi hariç sırdır meslek sırrı olduğu için söylemiyeceğim hatta sorulduda ama dedimya üç kişi hariç sır meslek sırrı onun için boşuna sorup zahmet etmeyin böylelikle sizlerde sormadığınız için merakl etmemiş yada sorduğunuz soruya çevap alamamış olmazsınız en azından ben söylemem onun için şimdiden saygı duyucağınızı düşündüğüm için teşekkür ederim arkadaşlar
Saygılar
Hale ile Şirine
Benim Hiç şirin Babam Olmadıki abi :g::: :g::: :g::: diye bir mesajçık attı ama siz birtürlü Şirin babanın kim olduğunu söylemediniz emin olun bunu yani Şirin babanın kim olduğunu benimle ne ilgisi olduğunu siz benden daha iyi bilirsiniz çünküm ben bir ismini vermiyim siz biliyorsunuz isterken siz Şirin babayla idare et diye karşıma Şirin babayı çıkarttınız yani ben istemeden eee onun için bu durumda senin ve Haziranın söylemesi daha sağlıklı ve daha doğru bir çevap vereceğinizden eminim hem kimse bana sana niye kim yada kimler tarafından Şirine deniyor diye soru sormadılarki anlıyacağınız bu soru size göre bir soru hıımm ayrıca bana Hale sen niye ve kimler tarafından Şirine diyor yada diyorlar diye bir soruyla karşılaşsam bile söylemem niye ve kim yada kimler tarafından Şirine diyor yada diyorlar üç kişi hariç sırdır meslek sırrı olduğu için söylemiyeceğim hatta sorulduda ama dedimya üç kişi hariç sır meslek sırrı onun için boşuna sorup zahmet etmeyin böylelikle sizlerde sormadığınız için merakl etmemiş yada sorduğunuz soruya çevap alamamış olmazsınız en azından ben söylemem onun için şimdiden saygı duyucağınızı düşündüğüm için teşekkür ederim arkadaşlar
Saygılar
Hale ile Şirine
Hale- O Artık Bir Usta
:laugh38-: Biraz daha anlatırsan zaten söylemiş olacaksın Halecim.Eski günleri yad ettim bian.
Şirine ile şirin baba vee... :laugh38-:
Şirine ile şirin baba vee... :laugh38-:
Yaya öyle oldu zaten aklımdan hiç çıkmıyorki ne yalan söyliyim özlüyorum o günleri biliyorsun :(
Saygılar
Hale
Saygılar
Hale
Hale- O Artık Bir Usta
Galiba bende :022-:
Valla beni biliyorsun bundan önceki forum sayfamızdan ayrılıp buraya ilk üye olduğum günden beri ben özlüyorum :022-:
En son Hale tarafından C.tesi 01 Kas. 2008, 00:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Hale- O Artık Bir Usta
Burasıda güzel
Tabikide güzel ama orası benim için bir başkaydı hatırlatmiyim istersen oradaki günlerimizi nasılsa biliyorsun sen öyle değilmi ahhh ahhh :( :022-: :ağlı-yor: :089-:
Saygılar
Hale
Saygılar
Hale
Hale- O Artık Bir Usta
Bilmezmiyim ahh ahh doktorlar bile çare bulamamıştı halimize :cheesy-:
Ya aynen öyledi :cheesy-: eee peki şimcik doktorlar çare bulabiliyorlarmı gittinmi yani
Hale- O Artık Bir Usta
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Az Biraz Nefes Alın Geyik Köşesi
1 sayfadaki 1 sayfası