En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 599 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 599 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Forumumuza Üyelik İçin
+7
olivon
render
emirkaan
mobidik
mert1650
boronzox
haziran
11 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Forum Duyurular & Gelişmeler
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Forumumuza Üyelik İçin
Arkadaşlar sizinde fikrinizi almak istedim, forumumuza üye olmak isteyipte olamayan kişilerden sürekli mail alıyorum, bunun doğru olmadığını paylaşım sitelerinde böyle bir uygulamanın yanlış olduğunu ayrımcılık olduğunu söylüyorlar ne cevap vereceğimi şaşırmaya başladım artık, sizce yaptığımız doğrumudur yoksa diğer üye olmak isteyenlerinde maillerde dediği gibi imkanlardan yoksunmu bırakıyoruz onları.
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Geri: Forumumuza Üyelik İçin
Valla bana kalırsa uygulama güzel ancak onlar da biraz haklı olabilir.
Çürüğün yanında taze de kaynayıp gidiyor yani.
Bence alımlara devam edin ancak en ufak bir hatada uyarın.
3.uyarıyı alan hemen atılsın.
Saygılar.
Çürüğün yanında taze de kaynayıp gidiyor yani.
Bence alımlara devam edin ancak en ufak bir hatada uyarın.
3.uyarıyı alan hemen atılsın.
Saygılar.
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
Haziran seninle önceden konuştuğumuz gibi siteyi baştan aşağı yenileyip üye alımına sonradan açarsan gelen kişi sayısı da fazla olur hem de kaliteli üyeler gelir...Bence biran önce yenileme çalışmalarına başlamalısın...Güzel bir host-domain falan almak gerek.Zaten forumun belli bir kullanıcı kitlesi var,1 hafta gibi bi sürede siteyi kapatırsınız yenileme çalışmaları yaparsınız...... :snoozer_05:
mert1650- O Artık Bir Kalfa
Meslek : Öğrenci
Kullandığınız Programlar : Adobe Photoshop CS3
Mert zaten söylediklerin üzerinde uuzn zamandır düşüncelerimiz var bazı şartların bir araya gelmesini bekliyoruz o zaman daha iyi olacağını biliyoruz ama şu an içinde üyelik alımlarını durdurduğumuz için sürekli mailler alıyoruz normalde günde buraya 10 üye alındığını düşünürsen bana gelen maillerin hesabı ortada şu an için bu üyelik sistemini tekrar eski halnemi getirelim yoksa böyle devammı etmeliyiz bunu merak ediyorum gerçi Engin düşüncesini söylemiş ama birde diğer herkesin fikrini almak istiyorum.
haziran- Admin
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Bence şimdilik eski haline getirmeliyiz....Daha sonra yenilemeden sonra bu üyelik alımını davetiye şekline çeviririz.
mert1650 demiş ki:Bence şimdilik eski haline getirmeliyiz....Daha sonra yenilemeden sonra bu üyelik alımını davetiye şekline çeviririz.
Evet aynen bizim kafamızdaki düşünce buna yakın bir düşünce işte teşekkürler Mert bakalım başka nasıl düşünenler var onlarıda görmek lazım
haziran- Admin
Nacizane birkaç şey yazayım..
Öncelikle şöyle bir sistem gelebilir site yenilene kadar. (Nasıl yapılıyor bu işler hiçbir bilgim yo ama aklıma gelmişken yazayım) Yeni üye alımı açılır. Yeni üyeler ilk 1 Hafta boyunca mesaj yazamaz. Önce forumu okur,gezer,download yapar sonradan da varsa soracağı şeyler vakti gelince sorar..
Böylelikle her başığın altında kısa kısa sağol,eline sağlık gibi kısa cevaplar da bir nevi engellenmiş olur. Ayrıca yeni üyeler eski üyeleri de yazılanları okuayarak tanımaya çalışırlar...
Bence yöneticiler adminler daha sert olabilirler ve büyük küçük,yakın uzak demeden gerektiği yerde gereken cezaları kesmeliler. Fazla tahammül gösterilmemeli ki alışkanlık yapmasın daha sonra...
Ya da üye olmayanlar sitede linkleri vs. görebiliyorlar mı bilmiyorum ama görmüyorlardır diye farzederek yazıyorum, üye olmadan yeni site açılana kadar üye alımı kapanır fakat misafirler istedikleri gibi gezebilirler. Mesaj yazmak yok ama..
Davetiye işi de biraz baş ağrıtacaktır. Yani herkes davet olmak için bir şekilde birileri ile irtibata geçecektir. Bu irtibata geçilen kişi belki de pek iyi olmayan 3. şahıslar ile muhattap olmak zorunda kalacaktır. vs. vs. O iş de çözüm olmaz sanırım.
Öyle işte aklıma başka şeyler gelirse yazarım..
Toparlayamadım ama neyse...
Öncelikle şöyle bir sistem gelebilir site yenilene kadar. (Nasıl yapılıyor bu işler hiçbir bilgim yo ama aklıma gelmişken yazayım) Yeni üye alımı açılır. Yeni üyeler ilk 1 Hafta boyunca mesaj yazamaz. Önce forumu okur,gezer,download yapar sonradan da varsa soracağı şeyler vakti gelince sorar..
Böylelikle her başığın altında kısa kısa sağol,eline sağlık gibi kısa cevaplar da bir nevi engellenmiş olur. Ayrıca yeni üyeler eski üyeleri de yazılanları okuayarak tanımaya çalışırlar...
Bence yöneticiler adminler daha sert olabilirler ve büyük küçük,yakın uzak demeden gerektiği yerde gereken cezaları kesmeliler. Fazla tahammül gösterilmemeli ki alışkanlık yapmasın daha sonra...
Ya da üye olmayanlar sitede linkleri vs. görebiliyorlar mı bilmiyorum ama görmüyorlardır diye farzederek yazıyorum, üye olmadan yeni site açılana kadar üye alımı kapanır fakat misafirler istedikleri gibi gezebilirler. Mesaj yazmak yok ama..
Davetiye işi de biraz baş ağrıtacaktır. Yani herkes davet olmak için bir şekilde birileri ile irtibata geçecektir. Bu irtibata geçilen kişi belki de pek iyi olmayan 3. şahıslar ile muhattap olmak zorunda kalacaktır. vs. vs. O iş de çözüm olmaz sanırım.
Öyle işte aklıma başka şeyler gelirse yazarım..
Toparlayamadım ama neyse...
mobidik- O Artık Bir Usta
Meslek : kelseM
Evet doğru davet sistemi öyle sonuçlar da doğurabilir...Ancak davetin güzel yani kaliteli üyeler gelir...
Aslında bu yeni sisteme geçildiğinden beri şöyle bir bakıyıyorum da bence bu işin bir çözümü yok gibi. Bana göre forumun şuanki sorunu yeni üyeler değil. Bir gün bir bakıyorum siteye 6 ay önce üye olmuş birisi 3 ay önce açılmış başlıklara cevap yazmış. Cevap da şu: "teşekkürler, eline sağlık iyiyimiş vs." Bir bakıyorsun baştan aşağı aynı kişi 10 küsür böyle mesaj atmış. Bu ne şimdi???
Biraz daha kaliteli işler bekliyoruz denildi gün ve ertesi gün bile bir bakın gönderilen bazı işlere ne durumda.
Ben ders hazırlama işinin de suyu çıktığı kanatindeyim. Şimdi bu sözün ardından o zaman sen hazırla diyenler çıkacak. Zaten sorunumuz da bu. Ders hazırlamak ne demek? Kim ders verir kim veremez/vermemelidir birbirine karışmış durumda. Yaptığın yapabildiğin her şeyi ders başlığı altında paylaşırsan bir zaman sonra derslerin hiçbir kıymeti kalmaz. Her soruyu dersle anlatmak gibi bir mecburiyet yok ki...
Ders istek hattı da bana göre yanlış. Bazen nasıl derslerin istendiğini görüyoruz. Tüm bunlar forum ciddiyetini etkiliyor çünkü bunlara cevap da veriliyor. Bana birisi özelden mesaj attı ve bir şeyin nasıl yapılacağını sordu ben de ders hazırlayamayacağımı ama sorduğu şeyin mevcut dersler izlendiğinde yapılabilecek bir şey olduğunu anlattım ısrar edince yine mesaj olarak nasıl yapılacağını tarif ettim. 2 gün sonra ders istek hattında gördüm bu arkadaşı ısrarla video dersi istiyordu ve istediğini aldı. Ne bu şimdi yardımcı mı olundu o arkadaşa hayır balık verilip gönderildi karnı acıktığında bir daha gelecek...
Acizane toparlarsak mevcut üyelerin gönderdiği işler ve dersler hemen yayınlanmamalı yani burası youtube değil yaptım oldu işte bakın olmaz. Az olsun öz olsun.
Ders istek hattı da olmamalı sorular ilgili forumda sorulur bilenler de o başlık altında cevap verir.
Son olarak üyelik sadece cevap yazmaya ve soru sormaya yarar hale getirilirse downloadlar ve mesajları okumak için üyelik gerekmezse üye alımını durdurmaya gerek kalmaz.
Üslubum ve mesajın içeriği beğenilmeyebilir. Sorun değil çünkü ben gerçekten forumun iyliği için bunları söylediğimi biliyorum. Gönül istiyorki üye olduğum forum herkesin dilinde olsun en iyi olsun.
Biraz daha kaliteli işler bekliyoruz denildi gün ve ertesi gün bile bir bakın gönderilen bazı işlere ne durumda.
Ben ders hazırlama işinin de suyu çıktığı kanatindeyim. Şimdi bu sözün ardından o zaman sen hazırla diyenler çıkacak. Zaten sorunumuz da bu. Ders hazırlamak ne demek? Kim ders verir kim veremez/vermemelidir birbirine karışmış durumda. Yaptığın yapabildiğin her şeyi ders başlığı altında paylaşırsan bir zaman sonra derslerin hiçbir kıymeti kalmaz. Her soruyu dersle anlatmak gibi bir mecburiyet yok ki...
Ders istek hattı da bana göre yanlış. Bazen nasıl derslerin istendiğini görüyoruz. Tüm bunlar forum ciddiyetini etkiliyor çünkü bunlara cevap da veriliyor. Bana birisi özelden mesaj attı ve bir şeyin nasıl yapılacağını sordu ben de ders hazırlayamayacağımı ama sorduğu şeyin mevcut dersler izlendiğinde yapılabilecek bir şey olduğunu anlattım ısrar edince yine mesaj olarak nasıl yapılacağını tarif ettim. 2 gün sonra ders istek hattında gördüm bu arkadaşı ısrarla video dersi istiyordu ve istediğini aldı. Ne bu şimdi yardımcı mı olundu o arkadaşa hayır balık verilip gönderildi karnı acıktığında bir daha gelecek...
Acizane toparlarsak mevcut üyelerin gönderdiği işler ve dersler hemen yayınlanmamalı yani burası youtube değil yaptım oldu işte bakın olmaz. Az olsun öz olsun.
Ders istek hattı da olmamalı sorular ilgili forumda sorulur bilenler de o başlık altında cevap verir.
Son olarak üyelik sadece cevap yazmaya ve soru sormaya yarar hale getirilirse downloadlar ve mesajları okumak için üyelik gerekmezse üye alımını durdurmaya gerek kalmaz.
Üslubum ve mesajın içeriği beğenilmeyebilir. Sorun değil çünkü ben gerçekten forumun iyliği için bunları söylediğimi biliyorum. Gönül istiyorki üye olduğum forum herkesin dilinde olsun en iyi olsun.
emirkaan- O Artık Bir Kalfa
Meslek : uıouıouıo
Kullandığınız Programlar : ıouıouıo
Emirkaan bütün sözlerinde haklısın yanlış birşey yok bende aynen katılıyorum sana ama hazırlanacak olan dersleri ArmedA yapacak ve oda şu an bu hafta itibari ile sınavları var ve onunla ilgileniyor sanıyorum sınavlardan sonra dersleri gelecek bunuda dip not olarak belirtmek istedim,
Şimdi şunu soruyorum sana yeni adresimize geçene kadar bu adresimizde yeni üyelerin yayınlarını engelleme bir sistemimiz yok ancak kural koyarız eklerlerse kaldırırız başka yolu yok ama yeni forumda sanıyorum bu özellikleri besleyen bir alt yapı kuracağız, burdan çok ders çıkardık tabi, yeni adresimize geçene kadar bu üyelik sistemini tekrar açalımmı nasıl olur ArmedA ve Sherpharede yönetici olarak düşücelerinide belirtmeden önce senin gibi forumun diğer kalıcı üyelerininde fikirlerinide almak lazım tabi,
Bu konuda inanaılmaz mailler alıyorum birsürü değişik fikirler geliyor hatta aramızdan ayrılanlar kısmını okursanız bizi hitler gibi kıyımcılıkla suçlayanların sayısı azda değil :shock:
Şimdi şunu soruyorum sana yeni adresimize geçene kadar bu adresimizde yeni üyelerin yayınlarını engelleme bir sistemimiz yok ancak kural koyarız eklerlerse kaldırırız başka yolu yok ama yeni forumda sanıyorum bu özellikleri besleyen bir alt yapı kuracağız, burdan çok ders çıkardık tabi, yeni adresimize geçene kadar bu üyelik sistemini tekrar açalımmı nasıl olur ArmedA ve Sherpharede yönetici olarak düşücelerinide belirtmeden önce senin gibi forumun diğer kalıcı üyelerininde fikirlerinide almak lazım tabi,
Bu konuda inanaılmaz mailler alıyorum birsürü değişik fikirler geliyor hatta aramızdan ayrılanlar kısmını okursanız bizi hitler gibi kıyımcılıkla suçlayanların sayısı azda değil :shock:
haziran- Admin
Öncelikle karar almadan önce böyle bir istişareye başvurman gerçekten yöneticilik adına çok önemli bundan dolayı seni acizane tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum.
Bence şuanki durumumuz itibariyle üyeliklerin durdurulmasının pek de bir espirisi yok. Eskisi gibi devam etsin derim. Şuanki durumumuzdan kastım; zaten ciddi bir değişiklik düşünülüyor yapılmak istenen her şey o değişiklik zamanında gerçekleştirilir böylelikle kimse de kimseyi suçlayamaz çünkü ortada yeni bir şey vardır ve o yeni oluşumun yeni kuralları. Bu site böyle bir site deyip çıkarsınız işin içinden ama şu anda senin de söylediğin gibi işin içinden çıkmak zor bence boşuna üzmeyin kendinizi yeni sitemizi bekleyelim... derim ben...
Bu arada Armeda'ya başarılar sanıyorum aynı sınav telaşını yaşıyoruz:) anlıyorum halini:)
Bence şuanki durumumuz itibariyle üyeliklerin durdurulmasının pek de bir espirisi yok. Eskisi gibi devam etsin derim. Şuanki durumumuzdan kastım; zaten ciddi bir değişiklik düşünülüyor yapılmak istenen her şey o değişiklik zamanında gerçekleştirilir böylelikle kimse de kimseyi suçlayamaz çünkü ortada yeni bir şey vardır ve o yeni oluşumun yeni kuralları. Bu site böyle bir site deyip çıkarsınız işin içinden ama şu anda senin de söylediğin gibi işin içinden çıkmak zor bence boşuna üzmeyin kendinizi yeni sitemizi bekleyelim... derim ben...
Bu arada Armeda'ya başarılar sanıyorum aynı sınav telaşını yaşıyoruz:) anlıyorum halini:)
Kalite düzeyini yükseklerde tutmak için önemli bir adım. Bende katılıyor ve destekliyorum davetiye şeklini. Ama şu var; bunun için erkenmi geçmi ? Bunu tartışmak gerek belkide.
render- O Artık Bir Usta
Meslek : Her türlü gazoz, kola, bira, şarap, şampanya vs gibi şişeler açılır...
Kullandığınız Programlar : Hemesen, IE, windows media player
Bence bu eski düzen devam etmeli. Yeni bir platform açılacaksa orada elemine edilmeli. Ben yeni bir forumun açılacağından haberdar değidim. Öyle olursa hem forumun yapısı hemde içeriği farklı olur üye alımıda buna göre şekillenir.
olivon- O Artık Bir Usta
Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx
Bunada katılmamak elde değil. (:
render- O Artık Bir Usta
Meslek : Her türlü gazoz, kola, bira, şarap, şampanya vs gibi şişeler açılır...
Kullandığınız Programlar : Hemesen, IE, windows media player
Bence bekleyelim o zaman yeni sitemizi... :dontknow:
Hmm..
Sitemize fazla üyeden ziyade gerçekten paylaşan ve gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlar olması bence daha iyi.. Davetiye sistemi gerçekten çok iyi.. Çünkü önüne gelen gireceğine bizim gibi insanların bir arada olması hem samimiyeti arttırır hemde paylaşımı.. Davetiye dışındakilerede deneme süreci gibi bişey yapılabilir belki yani ne biliyim :S ilk olarak belli konulara girebilir.. Sonra kademe kademe yükselir şeklinde.. buda bnm fikrim
Sitemize fazla üyeden ziyade gerçekten paylaşan ve gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlar olması bence daha iyi.. Davetiye sistemi gerçekten çok iyi.. Çünkü önüne gelen gireceğine bizim gibi insanların bir arada olması hem samimiyeti arttırır hemde paylaşımı.. Davetiye dışındakilerede deneme süreci gibi bişey yapılabilir belki yani ne biliyim :S ilk olarak belli konulara girebilir.. Sonra kademe kademe yükselir şeklinde.. buda bnm fikrim
wonderfullchild- Şimdilik Azimli
Meslek : öğrenci
Kullandığınız Programlar : zzz
Bana kalırsa Şu an için yeni üye alımı devam etsin. Ve Öte yandan Yeni site Domain ve host çalışmaları başlatılsın.Ben Elimden geldiğince bu işlerde (Host Domain Name Server. v.s ) Yardım ederim.Ve o site açılınca burdan 1 hafta boyunca duyurulsun daha sonra buraya gelen
yani www.aftereffects.tr.cx adresi oraya yönlendirilsin.
yani www.aftereffects.tr.cx adresi oraya yönlendirilsin.
Misafir- Misafir
ben " mobidik + emirkaan " diyorum başkada bir şey demiyorum sayın admin'im.
Ne demek istediğimi zaten anlamışsındır boş yere uzun mesaj yazıpta milleti sıkmaya lüzüm yok : )
Ne demek istediğimi zaten anlamışsındır boş yere uzun mesaj yazıpta milleti sıkmaya lüzüm yok : )
Shekerphare- Forum Yöneticisi
Meslek : Web-Grafik Tasarım
Kullandığınız Programlar : PS , Vegas , Flash , DW , AutoCAD , CD , AE , FW, Swish
Dilerim inşallah verilen kararın sonunda ben üzülmem :(
Hale- O Artık Bir Usta
Meslek : Yok
Ders İstek Bölümü'de kaldırılmıştır,
Sonuç olarak şu an forum olması gerektiği yere doğru yavaş yavaş gidiyor önerlerini veren arkadaşlara teşekkürler hepsi tek tek değerlendiriliyorlar ve uygun bulunanlar uygulanıyorlar emirkaanın önerisiydi ders istek bölümünün gereksizliği düşündük gerçekten gerek yok zaten sorular genel sorunlar bölümünde soruluyor ve bilen arkadaşlarımız bilgileri doğrultusunda cevap vermekte cimrilik yapmıyorlar.
Bu arada halecim senle alakası yok gelişmelerin
Sonuç olarak şu an forum olması gerektiği yere doğru yavaş yavaş gidiyor önerlerini veren arkadaşlara teşekkürler hepsi tek tek değerlendiriliyorlar ve uygun bulunanlar uygulanıyorlar emirkaanın önerisiydi ders istek bölümünün gereksizliği düşündük gerçekten gerek yok zaten sorular genel sorunlar bölümünde soruluyor ve bilen arkadaşlarımız bilgileri doğrultusunda cevap vermekte cimrilik yapmıyorlar.
Bu arada halecim senle alakası yok gelişmelerin
En son haziran tarafından Ptsi 01 Eyl. 2008, 20:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
haziran- Admin
Adminim ders istek bölümü bence de çok gereksizdi...
Saygılar.
Saygılar.
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
Hazirancım ben wonderfullchild arkadaşımızın dediği gibi olursa diye öyle dedim :(
Hale- O Artık Bir Usta
Hale demiş ki:Hazirancım ben wonderfullchild arkadaşımızın dediği gibi olursa diye öyle dedim :(
Tamam bende anladım ona göre cevap verdim sana zaten
haziran- Admin
Hıımm tamam ozaman ben içimi ferah tuta bilirim dimi
Hale- O Artık Bir Usta
Elinize sağlık adminim
Bana Yüzüklerin Efendisi dersi hazırlansaydı böyle olmazdı
Şaka bir yana her şey güzel olur inşallah...
Bana Yüzüklerin Efendisi dersi hazırlansaydı böyle olmazdı
Şaka bir yana her şey güzel olur inşallah...
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Forum Duyurular & Gelişmeler
1 sayfadaki 2 sayfası