En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 259 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 259 Misafir :: 1 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Senfonik tatlar
+2
boronzox
scguven
6 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: Background-Müzikler-Texture :: Müzikler
1 sayfadaki 1 sayfası
Senfonik tatlar
Icinde cok kucuk de olsa senfonik unsurlar bulunduran yeni calismami sayfama yukledim. "Sudden" adli calisma
www.soundclick.com/madsbox
Filmlerde izliyoruz, cogu yerde karsimiza cikiyor bu tip duzenlemeler. Bambaska yerlere goturuyor izleyeni. Ben de ufaktan orkestral duzenlemelere girmeye calisiyorum ama cok karmasik ve cok fazla muzik matematigi gerektiren bir alan.
Studyomda olmadigim icin verimli calisamiyorum, laptop'a mahkumum. Eve donunce daha yenilerini daha iyilerini uretebilirim umarim.
www.soundclick.com/madsbox
Filmlerde izliyoruz, cogu yerde karsimiza cikiyor bu tip duzenlemeler. Bambaska yerlere goturuyor izleyeni. Ben de ufaktan orkestral duzenlemelere girmeye calisiyorum ama cok karmasik ve cok fazla muzik matematigi gerektiren bir alan.
Studyomda olmadigim icin verimli calisamiyorum, laptop'a mahkumum. Eve donunce daha yenilerini daha iyilerini uretebilirim umarim.
scguven- Daha Yeni
Meslek : Ogrenci
Geri: Senfonik tatlar
Bana kalırsa güzel olmuş ellerinize sağlık :selam-m:
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
Tesekkurler boronzox.
scguven- Daha Yeni
scguven demiş ki:Tesekkurler boronzox.
güzelll!
olivon- O Artık Bir Usta
Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx
Güzel çalışmalar peki bunları çalışmalarımızda kullanabilme şansımız varmıdır
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
haziran;
Elbette bunlari calismalarinizda kullanabilirsiniz. Kisa film olsun, animasyon olsun, herhangi bir sekilde.
Asil tercihim calismaya ozgu muzikler yazmak olsa da, onceden yapmis oldugum birseyin herhangi bir calismaniza uygun olacagini dusunuyorsaniz, tabi ki kullanabilirsiniz.
Izin aldiktan ve kredi gosterdikten sonra, bu parcalarin calismalarinizda gecmesinden gurur duyarim.
Selcuk
Elbette bunlari calismalarinizda kullanabilirsiniz. Kisa film olsun, animasyon olsun, herhangi bir sekilde.
Asil tercihim calismaya ozgu muzikler yazmak olsa da, onceden yapmis oldugum birseyin herhangi bir calismaniza uygun olacagini dusunuyorsaniz, tabi ki kullanabilirsiniz.
Izin aldiktan ve kredi gosterdikten sonra, bu parcalarin calismalarinizda gecmesinden gurur duyarim.
Selcuk
scguven- Daha Yeni
pardon fazla bilmiyorum bu işleri de kredi olayı ne oluyor acaba?
Kusura bakma boronzox, ingilizce dusununce oyle cikmis, Turkce kredi gostermenin tam karsiligini bilmiyorum ama soyle anlatayim;
Filmlerde, bazi animasyonlarda, kisa filmlerde; film veya animasyon bittikten sonra oyuncular, yonetmen, filmin muzigini yapan kisi gibi isimlerin gectigi (cogunlukla asagidan yukari dogru kayan) yazi krediler olarak gecer.
Ornegin kisa film yapip, birisinin muzigini kullanip, bu kisinin ismine "Muzik: Ahmet ..." seklinde filmin sonunda yer verirsen, kredi gostermis olursun. Bu o kisinin ilerideki calismalari icin o filmi referans gosterebilmesi icin onemli bir adimdir.
Bilgisayar oyunlarinda da genellikle Credits kismi vardir, programcilarin, dizayncilarin ve muziklerin yapanin adi gecer, bunlara mutlaka rastlamissindir.
Umarim anlatabilmisimdir. Kredi deyince aklina maddi anlamda bisey geldi sanirim.
Selcuk
Filmlerde, bazi animasyonlarda, kisa filmlerde; film veya animasyon bittikten sonra oyuncular, yonetmen, filmin muzigini yapan kisi gibi isimlerin gectigi (cogunlukla asagidan yukari dogru kayan) yazi krediler olarak gecer.
Ornegin kisa film yapip, birisinin muzigini kullanip, bu kisinin ismine "Muzik: Ahmet ..." seklinde filmin sonunda yer verirsen, kredi gostermis olursun. Bu o kisinin ilerideki calismalari icin o filmi referans gosterebilmesi icin onemli bir adimdir.
Bilgisayar oyunlarinda da genellikle Credits kismi vardir, programcilarin, dizayncilarin ve muziklerin yapanin adi gecer, bunlara mutlaka rastlamissindir.
Umarim anlatabilmisimdir. Kredi deyince aklina maddi anlamda bisey geldi sanirim.
Selcuk
scguven- Daha Yeni
Anladım tamamdır abicim saolasın açıklama için de .
Istedigimiz parcayi indirme sansimiz varmi yoksa senden mi talep edecegiz??
Yalcin72- Daha Yeni
Meslek : Serbest
Yalçın parçaları indirme fonksiyonunu seçmedim sitede çünkü yüklediğim site parçaları 128 kbps mp3 olarak upload etmeye izin veriyor bu ise oldukça düşük bir kalite ve pekçok detay kayboluyor.
Bu yüzden benden talep ederseniz kayıpsız asıl format olan wav formatında parçaları yollayabilirim.
Bu yüzden benden talep ederseniz kayıpsız asıl format olan wav formatında parçaları yollayabilirim.
scguven- Daha Yeni
Çok güzel çalışmalar çıkarmışsın emeğine sağlık.
palyo34- Daha Yeni
Meslek : yönetici
Teşekkürler Palyo.
scguven- Daha Yeni
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: Background-Müzikler-Texture :: Müzikler
1 sayfadaki 1 sayfası