En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 591 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 591 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
ATATÜRK'ün Gençliğe Hitabesi
+4
boronzox
olivon
haziran
longingwinds
8 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Konu Dışı (Genel)-Muhabbet sohbet
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
ATATÜRK'ün Gençliğe Hitabesi
Konunun ilk mesajı :
Ey Türk gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni, bu hazineden, mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî, bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerait, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr u zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
Mustafa Kemal ATATÜRK
Vatan'ın ne demek olduğunu bilmeyenler Vatan nasıl kazanılır bilemez
Onun için;
YA SEV YA TERK ET
Ey Türk gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni, bu hazineden, mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî, bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerait, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr u zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
Mustafa Kemal ATATÜRK
Vatan'ın ne demek olduğunu bilmeyenler Vatan nasıl kazanılır bilemez
Onun için;
YA SEV YA TERK ET
longingwinds- Şimdilik Azimli
Meslek : İthalat/İhracat
Geri: ATATÜRK'ün Gençliğe Hitabesi
Canım benim canım arkadaşım benim buna enaz bende senin kadar eminim
Ya seni çok seviyorum ya :friends-:
Saygılar
Hale
Ya seni çok seviyorum ya :friends-:
Saygılar
Hale
Hale- O Artık Bir Usta
Meslek : Yok
çok güzel bi konu olmus. anlamıda su an ki durumuzu çok ii anlatıyo "devlet büyükleri gaflet, dalalet ve hatta hiyanet içinde olabilirler.bu ....." ne olcak durumumuz bilmiyom
.................................................................................................................
.................................................................................................................
..................
saygılar
..................
saygılar
En son yalnizkurt09 tarafından Ptsi 17 Kas. 2008, 21:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
yalnizkurt09- Şimdilik Azimli
Meslek : Öğrenci
Kullandığınız Programlar : NVidia Kontrol paneli
yalnizkurt09 demiş ki:çok güzel bi konu olmus. anlamıda su an ki durumuzu çok ii anlatıyo "devlet büyükleri gaflet, dalalet ve hatta hiyanet içinde olabilirler.bu ....." ne olcak durumumuz bilmiyom
longingwinds sehit cocuğu olduğunu bilmiyodum . babanın toprağı böl olsun. biz işte öle yüce bi milletiz ki vatanımız için ölmek bizim için bi şerftir.babanda bu serefi LAYIK . --diğer ülkeler savasırken asker tutmak için er lere para yağdırıyor. bizde ise eğer bi durum olursa HEPİMİZ MEHMETİZ,HEPİMİZ BU YOLDA SEHİT iz
saygılar
Ablacım bir düzeltme yapayım şehit olan arkadaşımızın babası değil tamammı.
Hale- O Artık Bir Usta
eeeeeee admin konun basında öle bisey yazmıs ya?
yalnizkurt09 demiş ki:eeeeeee admin konun basında öle bisey yazmıs ya?
Haziran arkadaşım büyük babası demek istemiştir ALLAH'a şükür benim canım arkadaşımın babası yaşıyor onun için ALLAH babasına uzun ömürler versin :eusa_pray: AMİN
Hale- O Artık Bir Usta
uyttttttttttttttt .. pardon yaa bi yanlıs anlama olmus.PARDON. amin Allah uzun ömür versin.tekrar özürdiliyorum. hatta bi düzenleme yapam o yazıya
yalnizkurt09 demiş ki:uyttttttttttttttt .. pardon yaa bi yanlıs anlama olmus.PARDON. amin Allah uzun ömür versin.tekrar özürdiliyorum. hatta bi düzenleme yapam o yazıya
Tamam canım olur böyle şeyler hatalar insanlar içindir öyle değilmi önemli olan hatayı düzeltebilmektir onun için ben bu hatanı düzelmeneyardımcı oldum ve sende düzeltin rahat ol ayrıca içinin aratlığı için dediğin gibi yapabilirsin sen bilirsin yani tamammı
Hale- O Artık Bir Usta
eyw ablam,düzelttim zaten hemen ardından.
yalnizkurt09 demiş ki:eyw ablam,düzelttim zaten hemen ardından.
İyi yaptın canım
Hale- O Artık Bir Usta
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Konu Dışı (Genel)-Muhabbet sohbet
2 sayfadaki 2 sayfası