En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 598 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 598 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Forumumuz Hakkında Önemli Duyuru
+16
alpi
Hale
baoban
lastturk
gamesturk
boronzox
alicaglikasap
render
Shekerphare
janan
mobidik
olivon
miyojin
ArmedA
emirkaan
haziran
20 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Forum Duyurular & Gelişmeler
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Forumumuz Hakkında Önemli Duyuru
Konunun ilk mesajı :
Foruma çeki düzen verebilmek ve daha kaliteli paylaşımların olması adına forumumuza yeni üyelik alımları bir süre durdurulmuştur, ancak yeni üyelerimizin kayıt olabilmeleri için forumumuzdan değerli üyelerimizin referanslarını alabilenler gerçekleştirebileceklertir!
Ayrıca forumda başlıklarda genel anlamda (bahar geçti) yaz temizliğide yapılacaktır, başlıkları silinen arkadaşlarımızın anlayışlarını bekliyoruz ki foruma kayıt olurken bunu kabul etmiş oluyorlar, bunu ilk kayıt sırasında karşılarına gelen forum kurallarında görebilirler!
Ayrıca sürekli çalışma ekleyen arkadaşlarımızın daha kaliteli paylaşım yapmalarını bekliyoruz her çalışmanızı eklemeniz doğru olmayabiliyor, daha kaliteli bir içerik için öncelikle çalışmalarınızda içinize sinen birşeyler var ise paylaşmalısınız, aksi halde bende hergün yeni bir çalışma ekleyebilirim, bunu yapmamamın sebebi bir önceki çalışmamdan daha iyi bir çalışma ortaya koyabilmem ve gelen değerli yorumlarla eksiklerimi görebilmem gerektiğine inanmamdır, ancak istisnai durumlar olabilir ama yine etik olarak mantığa uygun olması koşuluyla!
Ayrıca forumda son zamanlarda gereksiz gerilim dolu mesajların yer alması bizleride çok germeye başladı, bu arkadaşlarımızın isimlerini tek tek teşhir etmemize gerek yok, bunu kendileri ve forumu yakınen takip eden herkes biliyor, onlardan ricamız sıcakların etkisinde kalmadan mesaj yollayabilmeleridir, biraz daha sağ duyu bunun gerçekleşmesine yeterlidir, aksi halde üzülerekte olsa bir çok üyelerimizin şikayetleri yönünde yöneticiler olarak aldığımız kararlarda bu arkadaşlarımızın ilk etapta bir kaç gün istirahate yollanacakları, geldiklerinde tekrarı halinde ise tasfiyelerinin yapılacağı yönünde aldığımız kararlar ciddidir!
Daha kaliteli bilgi paylaşımlarında yolumuza devam edebilmemiz dileklerimizle!
Ayrıca yeni domainimize geçişte bu bilgilerin ışında yola devam edilecektir.
Foruma çeki düzen verebilmek ve daha kaliteli paylaşımların olması adına forumumuza yeni üyelik alımları bir süre durdurulmuştur, ancak yeni üyelerimizin kayıt olabilmeleri için forumumuzdan değerli üyelerimizin referanslarını alabilenler gerçekleştirebileceklertir!
Ayrıca forumda başlıklarda genel anlamda (bahar geçti) yaz temizliğide yapılacaktır, başlıkları silinen arkadaşlarımızın anlayışlarını bekliyoruz ki foruma kayıt olurken bunu kabul etmiş oluyorlar, bunu ilk kayıt sırasında karşılarına gelen forum kurallarında görebilirler!
Ayrıca sürekli çalışma ekleyen arkadaşlarımızın daha kaliteli paylaşım yapmalarını bekliyoruz her çalışmanızı eklemeniz doğru olmayabiliyor, daha kaliteli bir içerik için öncelikle çalışmalarınızda içinize sinen birşeyler var ise paylaşmalısınız, aksi halde bende hergün yeni bir çalışma ekleyebilirim, bunu yapmamamın sebebi bir önceki çalışmamdan daha iyi bir çalışma ortaya koyabilmem ve gelen değerli yorumlarla eksiklerimi görebilmem gerektiğine inanmamdır, ancak istisnai durumlar olabilir ama yine etik olarak mantığa uygun olması koşuluyla!
Ayrıca forumda son zamanlarda gereksiz gerilim dolu mesajların yer alması bizleride çok germeye başladı, bu arkadaşlarımızın isimlerini tek tek teşhir etmemize gerek yok, bunu kendileri ve forumu yakınen takip eden herkes biliyor, onlardan ricamız sıcakların etkisinde kalmadan mesaj yollayabilmeleridir, biraz daha sağ duyu bunun gerçekleşmesine yeterlidir, aksi halde üzülerekte olsa bir çok üyelerimizin şikayetleri yönünde yöneticiler olarak aldığımız kararlarda bu arkadaşlarımızın ilk etapta bir kaç gün istirahate yollanacakları, geldiklerinde tekrarı halinde ise tasfiyelerinin yapılacağı yönünde aldığımız kararlar ciddidir!
Daha kaliteli bilgi paylaşımlarında yolumuza devam edebilmemiz dileklerimizle!
Ayrıca yeni domainimize geçişte bu bilgilerin ışında yola devam edilecektir.
En son haziran tarafından C.tesi 23 Ağus. 2008, 19:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
slm
slm arkadaşlar ben sizin bahsettiğiniz sürekli foruma girip çıkan üyelerdenim bunun nedeni işlerim yetişmiyor zaman kısıtlı bu zamanda da birşeyler öğrenmeye çalışıyorum ve kirlilik olmasın diye denemelerimi yayınlamıyorum çünkü bakmaya bile tahammül edemezsiniz o kadar kötü
kendimi geliştirmeye çalışıyorum güzel çalışmalar yapabilirsem elbette sizlerle paylaşırım
en önemliside ders çalışırken zaten sürekli sizin derslerinizi çalışıyoruz
hep yanımızdasınız
sizleri unutmaya sevmemeye ve elimden gelirse forum için bişeyler yapmamaya imkan varmı?
buyüzden benim üyeliğime sakın dokunmayın
kendimi geliştirmeye çalışıyorum güzel çalışmalar yapabilirsem elbette sizlerle paylaşırım
en önemliside ders çalışırken zaten sürekli sizin derslerinizi çalışıyoruz
hep yanımızdasınız
sizleri unutmaya sevmemeye ve elimden gelirse forum için bişeyler yapmamaya imkan varmı?
buyüzden benim üyeliğime sakın dokunmayın
nnesta- O Artık Bir Kalfa
Meslek : inşaat
Kullandığınız Programlar : ms-dos
Geri: Forumumuz Hakkında Önemli Duyuru
Tamam kardeşim ancak çalışmalarını paylaşmalısın.Dalga geçmeyiz tam tersine nasıl daha iyi olabileceğini söyleriz.
:selam-m:
:selam-m:
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
Anlaşılmıştır nnesta
Saygılar
Hale
Saygılar
Hale
Hale- O Artık Bir Usta
Meslek : Yok
Forumumuza üyelik alımları yeniden başlamıştır tabi ısrarlı tabepler ve forumdaki üyelerimizin fikirleri alınarak bu yapıldı ama her an youtube gibi bir kapanıp bir açılırmı bilemem
haziran- Admin
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Hadi forum sayfamız ve bizler için hayırlı uğurlu olsun
Saygılar
Hale
Saygılar
Hale
Hale- O Artık Bir Usta
Referas sistemi ile üye alımının biraz katı olabileceğini düşünüyorum. Mevcut üye alım sistemini değiştirme sebebi;
-Bir selam sarkıtıp gideyim :teyy-:
-Dur aklıma bişi geldi sormazsam ölürüm :kafadaampul-:
-Biz sanal alem kralıyız, her güzel kızda resmimiz her forumda ismimiz olmalı:swat-:
-Ulen gecenlerde bir foruma üye olmuştum ama :hmmmm2:
-Havalarda çok sıcak bir foruma mı üye olsam ne! :sıcak:
vb. nedenlerle üye olmuş, kuru kalabalıktan öteye geçememiş internet kullanıcılarının önüne geçmekse eğer, ciddi anlamda bilgi alışverişini amaçlayan ve burada hiçbir tanıdıgı olmayan kişilerin üye olma hakkını ellerinden almış olmazmıyız?
Bence, Referans göstererek üye olma sisteminden ziyade 1-2-3günlük deneme süresi (kaç gün uygun görülürse) verilerek üye kaydı yapmak daha makul gibi geliyor. Disiplinsiz davranış gibi forum kurallarını ihlal eden üyelere de Siz ve Forum Yöneticisi arkadaşlar gerekeni yapıyorlar. Yanlış anlaşılmak istemem sonuç olarak burada idari bir kimliğim yok, sadece fikrimi söylemek istedim.
cRChasch
-Bir selam sarkıtıp gideyim :teyy-:
-Dur aklıma bişi geldi sormazsam ölürüm :kafadaampul-:
-Biz sanal alem kralıyız, her güzel kızda resmimiz her forumda ismimiz olmalı:swat-:
-Ulen gecenlerde bir foruma üye olmuştum ama :hmmmm2:
-Havalarda çok sıcak bir foruma mı üye olsam ne! :sıcak:
vb. nedenlerle üye olmuş, kuru kalabalıktan öteye geçememiş internet kullanıcılarının önüne geçmekse eğer, ciddi anlamda bilgi alışverişini amaçlayan ve burada hiçbir tanıdıgı olmayan kişilerin üye olma hakkını ellerinden almış olmazmıyız?
Bence, Referans göstererek üye olma sisteminden ziyade 1-2-3günlük deneme süresi (kaç gün uygun görülürse) verilerek üye kaydı yapmak daha makul gibi geliyor. Disiplinsiz davranış gibi forum kurallarını ihlal eden üyelere de Siz ve Forum Yöneticisi arkadaşlar gerekeni yapıyorlar. Yanlış anlaşılmak istemem sonuç olarak burada idari bir kimliğim yok, sadece fikrimi söylemek istedim.
cRChasch
cRChasch- Forum Yöneticisi
Meslek : Ger.İşl.Müd.
cRChasch teşekkürler bunları söylemen için idari kimliğinin olması gerekmez bizler burada herkesi, hepimizi aile gibi görüyoruz o bakımdan zaten bunları bekliyoruz ve ayrıca güzel noktalara değinmişsin aynen bu fikirdeki üyelikler yüzünden bunu yapmayı uygun görmüştük ama dediğin gibi burada kimseyi tanımayan ve gerçek paylaşım yapmayı yada öğrenmeyi isteyenlere karşı haksızlık olabileceğini gördük ve bu sistemden şimdilik vazgeçtik daha etkili ve güzel bir sistem bulmaya çalışıyoruz senin önerinde aklımızda olan ve değerlendirdiğimiz bir öneri,
Yeni adresimizde sanıyorum bunlar geçerli olacak gibi görünüyor en azından şimdilik tekrar teşekkürler düşüncelerini belirttiğin için.
Yeni adresimizde sanıyorum bunlar geçerli olacak gibi görünüyor en azından şimdilik tekrar teşekkürler düşüncelerini belirttiğin için.
haziran- Admin
haziran demiş ki:cRChasch teşekkürler bunları söylemen için idari kimliğinin olması gerekmez bizler burada herkesi, hepimizi aile gibi görüyoruz
Rica ederim Haziran, böyle düşündüğünüzü biliyorum. Klavyemin masamdaki konumu ve yazı yazmaktaki üşenceçliğim itibariyle, samimiyetinize inanmasam uzun uzun yazmazdım Sadece forumdaki diğer arkadaşların da beni yanlış anlamasını istemedim.
Forum için en iyisini yapmaya çalıştığınızdan da eminim. Hepimiz için hayırlısı olsun.Kolay gelsin...
cRChasch- Forum Yöneticisi
Meslek : Ger.İşl.Müd.
Burada yannış anlıyacak birşey yok ne güzelki bu konuda bizlere kendi düşünceni paylaştın onun için bende teşekkür ederim
Forum için emin olduğun gibi en iyisini yapmaya çalışıyoruz onun için yine dediğin gibi hayırlısı olsun ve yine dediğin gibi kolay gelsin tabi hepimize
Saygılar
Hale
Forum için emin olduğun gibi en iyisini yapmaya çalışıyoruz onun için yine dediğin gibi hayırlısı olsun ve yine dediğin gibi kolay gelsin tabi hepimize
Saygılar
Hale
Hale- O Artık Bir Usta
Site eski haline dönmüş anlaşılan biz bu temada devam edicez bu arada saat 14:30 hiç yeni mesaj yok yenileme çalışmalarıyla bir alakası yoktur herhalde...
emirkaan- O Artık Bir Kalfa
Meslek : uıouıouıo
Kullandığınız Programlar : ıouıouıo
emirkaan demiş ki:Site eski haline dönmüş anlaşılan biz bu temada devam edicez bu arada saat 14:30 hiç yeni mesaj yok yenileme çalışmalarıyla bir alakası yoktur herhalde...
Evet site eski temasına geri döndü ama tema çalışmlarına son hız devam
Mesajların olmaması sanıyorum herkes oruçlu ne alakaysa artık :shock: yada boş mesajların önünemi geçtik acaba
En son haziran tarafından Çarş. 10 Eyl. 2008, 18:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
haziran- Admin
Evet sitemiz eski haline dönmüş ve bu beni sevindirdi tabi heran değişiceğinide unutmamak kaydıyla tabiki bu arada Emirkaan dediğin saatte hiç yeni mesaj olmaması çalışmalarla alakası yok herkezin olmaması konusundada ilk akla gelenleri söylemem gerekirse bayağ uzar onun için ne aklıma gelenleri nede bilmediklerimi tahmin etmeye çalışayım yoksa uzar gider dime :cheesy-:
Saygılar
Hale
Saygılar
Hale
Hale- O Artık Bir Usta
:hmmmm2: :no-: :IMG-HELP: :Ahuhahaa: :laugh38-:
emirkaan- O Artık Bir Kalfa
Meslek : uıouıouıo
Kullandığınız Programlar : ıouıouıo
Belliki kafanı karman çorman etmişim Emirkaan
Saygılar
Hale
Saygılar
Hale
Hale- O Artık Bir Usta
Kendimi ingilterede tarafiğe çıkmış gibi sanki bilindik aftereffects.tr.cx sitesi yerine arapeffects sitesine girmiş gibi oldum yani trafik burda soldan akıyor.....
lastturk- O Artık Bir Kalfa
Meslek : :(
Kullandığınız Programlar : 3ds/max + a/e=50
lastturk demiş ki:Kendimi ingilterede tarafiğe çıkmış gibi sanki bilindik aftereffects.tr.cx sitesi yerine arapeffects sitesine girmiş gibi oldum yani trafik burda soldan akıyor.....
Sen dejavu görmüşsün hani nerde
haziran- Admin
haziran öncelikle 2. paragrafındaki görüşünü destekliyorum çoğu forum sitesinde o kadar gereksiz ve çok konu açılmış ki sevdiğin bi paylaşımı kaybettin mi tekrar bulmak haftaları buluyor temizlik imandan gelir değil mi
xxxsinanizm- O Artık Bir Kalfa
Meslek : Makine Kalıp Öğrencisi
Kullandığınız Programlar : Adobe PhotoShop CS3,Adobe AfterEffect CS3,Solid Works 2008Auto CAD,CAD-CAM,Cimetro,Paint
Evet haziran son temizliğini benim konumda yaptıydı herhalde güzelim konucaaazım gitti
ypr- O Artık Bir Kalfa
Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx
lastturk demiş ki:Kendimi ingilterede tarafiğe çıkmış gibi sanki bilindik aftereffects.tr.cx sitesi yerine arapeffects sitesine girmiş gibi oldum yani trafik burda soldan akıyor.....
Eheee güzeldiii
Hale- O Artık Bir Usta
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Forum Duyurular & Gelişmeler
2 sayfadaki 2 sayfası