En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 566 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 566 Misafir :: 3 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Ders İstekleri - 3 Adet
4 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe Premiere Pro :: Premiere Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
Ders İstekleri - 3 Adet
Selamünaleyküm,
3 adet ders isteğim olacaktı;
1 profesyonel yazı (titling) teknikleri
2 efektleri profesyonel biçimde kullanma teknikleri
3 premiere pro cs3 te önemli püf noktalar
Şimdiden teşekkür ediyorum, Allah'a emanet olun...
3 adet ders isteğim olacaktı;
1 profesyonel yazı (titling) teknikleri
2 efektleri profesyonel biçimde kullanma teknikleri
3 premiere pro cs3 te önemli püf noktalar
Şimdiden teşekkür ediyorum, Allah'a emanet olun...
pencere111- Daha Yeni
Meslek : ogr
Geri: Ders İstekleri - 3 Adet
Aramıza hoşgeldin Title dersi vardı kısaca biraz mantığından bahsediyor slybee hazırlamıştı dersi ilk olarak buna bakabilirsin tabi ordaki dieğr derslerede bakmadınsa bakmanı öneririm daha sonra diğer dersler umarım yapılır şimdiden kolay gelsin diyorum.
https://aftereffects.catsboard.com/premiere-turkce-dersler-f6/title-mantyoy-t695.htm
https://aftereffects.catsboard.com/premiere-turkce-dersler-f6/title-mantyoy-t695.htm
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Premiere'i az çok biliyorsun ama detay istiyorsun sanırım..
https://aftereffects.catsboard.com/premiere-turkce-dersler-f6/adobe-premiere-20-dersler-turkce-t34.htm
Bu dersleri izledin mi bilmiyorum ama izledmediysen hepsine tek tek bak.. Zaten Cs3 ile hemen hemen aynıdır.
Eğer ki uygun zamanı bulursam ben bir-iki montaj dersi eklemeyi düşünüyorum. Ama filmi çekmem lazım önce.. Aramızda kalsın kimseye söyleme
https://aftereffects.catsboard.com/premiere-turkce-dersler-f6/adobe-premiere-20-dersler-turkce-t34.htm
Bu dersleri izledin mi bilmiyorum ama izledmediysen hepsine tek tek bak.. Zaten Cs3 ile hemen hemen aynıdır.
Eğer ki uygun zamanı bulursam ben bir-iki montaj dersi eklemeyi düşünüyorum. Ama filmi çekmem lazım önce.. Aramızda kalsın kimseye söyleme
mobidik- O Artık Bir Usta
Meslek : kelseM
haziran demiş ki:Aramıza hoşgeldin Title dersi vardı kısaca biraz mantığından bahsediyor slybee hazırlamıştı dersi ilk olarak buna bakabilirsin tabi ordaki dieğr derslerede bakmadınsa bakmanı öneririm daha sonra diğer dersler umarım yapılır şimdiden kolay gelsin diyorum.
O titling videosunu izledim, gayet güzel hazırlanmış. Ama ben profesyonel manada titling çalışmaları yapmak istiyordum. onun için böyle bir konu açtım. Dersler bölümündeki tüm derslere baktım, istediğim görsel anlatımları bulamayınca böyle bir konu açtım.
pencere111- Daha Yeni
mobidik demiş ki:Premiere'i az çok biliyorsun ama detay istiyorsun sanırım..
Premiere'i biliyorum, programa artık hakimim. ama profesyonelleşmek istiyorum.
O dersleri izledim ama açıkçası çok şey öğrenemedim.
Derslerini bekliyorum kardeşim...
pencere111- Daha Yeni
Bu aralar ders değil de kısafilmin montajı sırasında ekranı kaydedip koyacaz sanırım.. Adobe Premiere'de iyi olmak istiyorsan eğer ki ben o kadar değilim.. Bol bol videolar ile çalış.. Rastgele effectler yapmaya çalış.. Geçişler yarat kendi kendine vs.
Görüşürüz..
Ha bir de konu sadece titte ise After Effect ile çok daha güzel şeyler yapabilirsin bence..Sen bilirsin yine de..
Görüşürüz..
Ha bir de konu sadece titte ise After Effect ile çok daha güzel şeyler yapabilirsin bence..Sen bilirsin yine de..
mobidik- O Artık Bir Usta
Meslek : kelseM
saygi deger üstadlarim premire ile Slide Show yapmayi anlatan bir ders yapilabilir mi acaba?
hisar- Daha Yeni
Meslek : öğrenci
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe Premiere Pro :: Premiere Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası