After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları
Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.

Join the forum, it's quick and easy

Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Yıldız Sinema Günleri
Youtube'ye kesin giriş - Sayfa 2 EmptySalı 25 Ocak 2022, 16:12 tarafından ytusinema

» epic games reklamı
Youtube'ye kesin giriş - Sayfa 2 EmptyPerş. 12 Eyl. 2019, 14:02 tarafından ainoslu.22

» Hesap silimi ya da banlanma
Youtube'ye kesin giriş - Sayfa 2 EmptyC.tesi 31 Ağus. 2019, 09:04 tarafından gariban

» 10. Yıldız Kısa Film Festivali Geliyor!
Youtube'ye kesin giriş - Sayfa 2 EmptyPaz 14 Mayıs 2017, 10:38 tarafından ytusinema

» After Effects Uzmanı Aranıyor (Ankara)
Youtube'ye kesin giriş - Sayfa 2 EmptyCuma 14 Nis. 2017, 13:58 tarafından Kün Medya Yapım

» İÇERİ BAK LÜTFEN KAFAYI YİCEM
Youtube'ye kesin giriş - Sayfa 2 EmptySalı 11 Nis. 2017, 10:55 tarafından korsankirici

» After Effects - Neon Text Efekti - Ders 8
Youtube'ye kesin giriş - Sayfa 2 EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:32 tarafından theyamak

» After Effects - Tanıtım Animasyonu Kurumsal - Ders 7
Youtube'ye kesin giriş - Sayfa 2 EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

» After Effects - Retro Intro Yapımı - Ders 6
Youtube'ye kesin giriş - Sayfa 2 EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

Giriş yap

Şifremi unuttum

Kimler hatta?
Toplam 230 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 230 Misafir

Yok

[ Bütün listeye bak ]

Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: ceren0

Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
En iyi yollayıcılar
haziran
Youtube'ye kesin giriş - Sayfa 2 Vote_lcapYoutube'ye kesin giriş - Sayfa 2 Voting_barYoutube'ye kesin giriş - Sayfa 2 Vote_rcap 
boronzox
Youtube'ye kesin giriş - Sayfa 2 Vote_lcapYoutube'ye kesin giriş - Sayfa 2 Voting_barYoutube'ye kesin giriş - Sayfa 2 Vote_rcap 
Hale
olivon
render
alpino
Joker
aloha34
mobidik
ypr

Anahtar-kelime

Sosyal yer imi

Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın

Youtube'ye kesin giriş

4 posters

2 sayfadaki 2 sayfası Önceki  1, 2

Youtube'ye kesin giriş - Sayfa 2 Empty Youtube'ye kesin giriş

Mesaj  rapozof Perş. 17 Tem. 2008, 10:59

Konunun ilk mesajı :

arkadaşlar youtubeye
tutoriallerimizi -
yaptığımız çalışmalarımızı-
şarkılarımızı indirmemizi-
sağlayan bir sitedir ama bakanlığın uygulladığı bi ceza yüzünden kapalı bulunmaktadır işte yuotube yi kullanmanın taktiği
http://rapidshare.com/files/130321842/www.aftereffects.tr.cx.rar.html
rapozof
rapozof
Şimdilik Azimli
Şimdilik Azimli

Meslek : -yok-

Youtube'ye kesin giriş - Sayfa 2 Empty Geri: Youtube'ye kesin giriş

Mesaj  Misafir Paz 14 Eyl. 2008, 03:14

valla inanırmısın şu antisansür programını indirdim..kaç aydır masa üstünde duruyo..kurup kurmamkta hala karar veremedim...korkuyorum doğrusu... Suspect
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj  emirkaan Paz 14 Eyl. 2008, 03:14

haziran demiş ki:
emirkaan demiş ki:http://rapidshare.com/files/145074366/hosts buradaki host dosyasını bilgisayarınızda
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc buraya kaydederseniz youtubeye kesin girersiniz...umarım :D ben böyle giriyorum herhangi bir zararı yok olsaı tüm bağlantı noktaları yazılmış esprisi bu. Olmazsa şöyle yapabilirsinz. C:\WINDOWS\system32\drivers\etc bu adresteki host dosyasını başka bir yere kopyalayın yedek olsun diye sonra verdiğim linkteki host dosyasını oraya atarsınız....

Bu host dosyasına diğer sitelerin adresleri ve IP nolarıda girilirse onlarada giriş yapılabiliyor Laughing

Aynen haziran. Hatta bu gönderdiğim dosyada vardı başka site adresleri ama bazıları sakıncalı siteler Smile bu yüzden sildim sadece youtube'yi bıraktım....
emirkaan
O Artık Bir Kalfa
O Artık Bir Kalfa

Meslek : uıouıouıo
Kullandığınız Programlar : ıouıouıo

Mesaj  emirkaan Paz 14 Eyl. 2008, 03:15

ömer tatlısöz demiş ki:valla inanırmısın şu antisansür programını indirdim..kaç aydır masa üstünde duruyo..kurup kurmamkta hala karar veremedim...korkuyorum doğrusu... Suspect

Yok yok kurma ben kurdum sonra kaldırdım ama baktım hala giriyorum youtubeye sonra bu host dosyasına baktım onda da bir şey yok adamlar nasıl bir şey yaptılarsa çözemedim sonra kıllandım makineye format attım:)
emirkaan
O Artık Bir Kalfa
O Artık Bir Kalfa

Meslek : uıouıouıo
Kullandığınız Programlar : ıouıouıo

Mesaj  Misafir Paz 14 Eyl. 2008, 03:18

ama youtubejaker çatır çatır valla..bilemiyorum artık... Laughing
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj  haziran Paz 14 Eyl. 2008, 03:21

emirkaan demiş ki:O zaman bunlar aynı işi görüyo demekki çünkü bu dediğim dosyada da sayamadığım kadar ID no var seninki sanırım sağ klik yükle diyorsundur (yada bu tarz bir şey) o da host dosyasına tüm ID leri yüklüyordur buradaki (C:\WINDOWS\system32\drivers\etc) host dosyasını açarsan benim verdiğim dosyayla kıyasla aynıdır büyük ihtimalle. çünkü dediğin gibi bu dosyada da bir sürü ID var her ihtimali yazmışlar....

Malesef vistada hosts dosyasına müdahale yapılamıyor salt okunur olduğu için korumalı salt okunur kutuğunu kaldırıp uygula bile desek kaydettikten sonra içine bakınca kayıt olmadığı ve hala salt okunur olduğunu görülüyor ancak jacker gibi programlarla yüklenebiliyor sanıyorum ama XP de böyle bir sorun yok Suspect

Aşağıdaki adresi sitenin adresi yazılınca Ip nosunu veriyor sonra hosts dosyasına önce adresi sola, sonra IP nosunu sağa yazarsan tamamdır ama dediğim gibi vistada olmuyor yada başka bir yolu vardır ama ben bulamadım Suspect
http://cgibin.erols.com/ziring/cgi-bin/nsgate/gate.pl

Antisansür programını ben kazara kurayım dedim hatalar verdi bende şüphelendim zaten üzerine harddiskim yandı yenisi geldi içim rahat etti yoksa bende aynen formatlayacaktım Rolling Eyes
haziran
haziran
Admin
Admin

Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)

Mesaj  Misafir Paz 14 Eyl. 2008, 03:24

hadi sahura buyrun...kahvaltı var... :D
Anonymous
Misafir
Misafir

2 sayfadaki 2 sayfası Önceki  1, 2

- Similar topics