En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 215 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 215 Misafir Yok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Sadece birkaç sorun var arkadaşlar :)
+3
boronzox
render
mcjmt
7 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Konu Dışı (Genel)-Muhabbet sohbet
1 sayfadaki 1 sayfası
Sadece birkaç sorun var arkadaşlar :)
Selam arkadaşlar bir iki sorum olacak cevaplayabilirseniz çok sevinirim :)1. AE de çalışırken yeni aldıgım pc nin ekranı hafifden oynuyor yani ekran yarım santim bir anlıgına kayıp eski halini alıyor ? Neden olabilir acaba 2. Hardiskimdeki projelerimin çoğunu yeni kasaya attım dogal olarak ancak birçoğu açılırken hata veriyor ve en bariz hatası da resimdeki gibi ... 3. Arkadaşlar 4 gb ddr ram takdım ama pc özellikler dedigimde bu gözüküyor
birde ae dede 2 gb gözüküyor yani render yaparken bakdım 2gb ram yazmış
şimdi benim ramlar çalışıyor mu yoksa bir tanesimi çalışıor yoksa sistem miyiyor normal mi bu durum 4. Arkadaşın önerisi üzerine 4 işlemci li bir pc aldım yalnız bunun neresinde 4 işlemci yazar anlayamadım ... 5. Birde arkadaşlar ae için ekran kartımda yapmam gereken ayar varmı dır ekran kartım 512 ye 256 bit
şimdi benim ramlar çalışıyor mu yoksa bir tanesimi çalışıor yoksa sistem miyiyor normal mi bu durum 4. Arkadaşın önerisi üzerine 4 işlemci li bir pc aldım yalnız bunun neresinde 4 işlemci yazar anlayamadım ... 5. Birde arkadaşlar ae için ekran kartımda yapmam gereken ayar varmı dır ekran kartım 512 ye 256 bit
mcjmt- Daha Yeni
Meslek : Kurgu
render- O Artık Bir Usta
Meslek : Her türlü gazoz, kola, bira, şarap, şampanya vs gibi şişeler açılır...
Kullandığınız Programlar : Hemesen, IE, windows media player
Geri: Sadece birkaç sorun var arkadaşlar :)
Pc 32 bit mi?32 bit ise bende de aynı sorun var 3 gb iken 2 gb sini görüyor after.
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
4 işlemci 32 bit olabilirmi ki ? mantıken yok diye biliyorum
mcjmt- Daha Yeni
Fazla anlama bilgisayarlardan ama yardım etmek istedim sadece
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
Armada bu konularda bilgilidir.Akşam girermi bilemiyorum ama yarın girip yanıtlar sorunuzun cevabını.Teknik kısımdan anlıyor kendisi.
Shekerphare- Forum Yöneticisi
Meslek : Web-Grafik Tasarım
Kullandığınız Programlar : PS , Vegas , Flash , DW , AutoCAD , CD , AE , FW, Swish
1 ,2 ve 5. sorununu bilemiyorum ...
3 ve 4. sorunun ; işletim sisteminden kaynaklanıyor ... vista da farklidir , daha yuksek gosterir ...
bu arada 4 işlemcili diye zaten gosteriyor ; özellikler kısmında core 2 quad ( burdaki quad 4 anlaminda ) ... ayrıca aygıt yoneticisinde--bilgisayar sekmesinde : çok işlemcili bilgisayar yazar ...
4 işlemcili bilgisayar da 32 bit olabilir ; bu 32 bit işletim sisteminden kaynaklanıyor ( vista da 64 )
3 ve 4. sorunun ; işletim sisteminden kaynaklanıyor ... vista da farklidir , daha yuksek gosterir ...
bu arada 4 işlemcili diye zaten gosteriyor ; özellikler kısmında core 2 quad ( burdaki quad 4 anlaminda ) ... ayrıca aygıt yoneticisinde--bilgisayar sekmesinde : çok işlemcili bilgisayar yazar ...
4 işlemcili bilgisayar da 32 bit olabilir ; bu 32 bit işletim sisteminden kaynaklanıyor ( vista da 64 )
djpires- Şimdilik Azimli
Meslek : Şırdancı
Kullandığınız Programlar : Program kullaniyorum
mcjmt demiş ki:Selam arkadaşlar bir iki sorum olacak cevaplayabilirseniz çok sevinirim :)1. AE de çalışırken yeni aldıgım pc nin ekranı hafifden oynuyor yani ekran yarım santim bir anlıgına kayıp eski halini alıyor ? Neden olabilir acaba 2. Hardiskimdeki projelerimin çoğunu yeni kasaya attım dogal olarak ancak birçoğu açılırken hata veriyor ve en bariz hatası da resimdeki gibi ... 3. Arkadaşlar 4 gb ddr ram takdım ama pc özellikler dedigimde bu gözüküyor
Yeni topladığın bilgisayarının ekran kartının sürücüsünü düzgün bir şekilde kurdunmu eğer kurduysan masa üstü sağ klik yapıp özellikler e gir ve renk kalitesi ayarına bak bakalım 32 bit mi seçili başka bir ayarmı (16 olabilir ekran kartı düzgün kurulmadıysa bazen 4 bit bile gösterebilir berbat bi görüntüyle tabi) dediğim yeri kontrol et bakalım eğer yazdığım şekildeyse ayarlar cevap ver ona göre başka önerilerim olacak
ArmedA- O Artık Bir Kalfa
Meslek : Hayat
Birde bende pc yi yenilediğimde ekran kartınını driverini orjinal cd sinden kurmuştum bu çok sorun çıkardı bana...
Bence burdan sen 9 serisi son güncel driveri indir..
Birde bu ram sorunun...
XP 32 bit olduğu için 4gb ram görmez. Bu XP'nin değil işletim sisteminin 32'bit olmasından kaynaklanıyor.
4Gb belleği kullanabilmek için 64Bit işletim sistemi kurmalısınız.
Not:XP'nin 64Bit sürümü mevcut ancak dili İngilizcedir.
Bence burdan sen 9 serisi son güncel driveri indir..
Birde bu ram sorunun...
XP 32 bit olduğu için 4gb ram görmez. Bu XP'nin değil işletim sisteminin 32'bit olmasından kaynaklanıyor.
4Gb belleği kullanabilmek için 64Bit işletim sistemi kurmalısınız.
Not:XP'nin 64Bit sürümü mevcut ancak dili İngilizcedir.
lastturk- O Artık Bir Kalfa
Meslek : :(
Kullandığınız Programlar : 3ds/max + a/e=50
Selam arkadaşlar herşeyden önce cevaplar için eyvallah sagolun ... geziye gittigimden cevap yazamadım kısmet şimdiye... ArmedA arkadaş 32 bit gösteriyor orada önceden degişiklik yapmışdım ama ondan degil miş sorunuz üzerine tekrar deenedim tabi ...lastturk arkadaş şimdi vistamı yükleyelim diyorsun eğer vista yükler isem zaten sistem benim 1 gb ramimi yiyecek gine 3 gb ram kalacak bana herhal en iyisi 64 bit lik işlemciyi kurmak ki onuda nerden bulacam oda ayrı bir dert
mcjmt- Daha Yeni
sorununu halledene kadar after effects preference bölümünden opengl yi kapatarak çalışabilirsin
ArmedA- O Artık Bir Kalfa
Meslek : Hayat
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Konu Dışı (Genel)-Muhabbet sohbet
1 sayfadaki 1 sayfası