En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 239 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 239 Misafir Yok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Uçan Adam Hilesi Varmıdır?
+3
djpires
Shekerphare
beetirim
7 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Konu Dışı (Genel)-Muhabbet sohbet
1 sayfadaki 1 sayfası
Uçan Adam Hilesi Varmıdır?
Sizce bunda Bir Hile Varmıdır?
Birde Şöle Bir adres Buldum ama ingilizcem yok İNGİLİZCEN VARSA TIKLA
beetirim- Şimdilik Azimli
Meslek : Öğrenci
Kullandığınız Programlar : movie maker :D
Geri: Uçan Adam Hilesi Varmıdır?
Sırtındaki şey sayesinde havalıyor sanırım bu adam
Shekerphare- Forum Yöneticisi
Meslek : Web-Grafik Tasarım
Kullandığınız Programlar : PS , Vegas , Flash , DW , AutoCAD , CD , AE , FW, Swish
bence hile falan yok ....
o kadar insan hile izlemeyecektir herhalde ...
o kadar insan hile izlemeyecektir herhalde ...
djpires- Şimdilik Azimli
Meslek : Şırdancı
Kullandığınız Programlar : Program kullaniyorum
amaaaan fotoşop bu fotoşop :P
render- O Artık Bir Usta
Meslek : Her türlü gazoz, kola, bira, şarap, şampanya vs gibi şişeler açılır...
Kullandığınız Programlar : Hemesen, IE, windows media player
O sırtındaki aletin adı jetpack.Uçulabiliyor onunla yani montaj filan değil gerçek.
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
Sen beni guldurdun Allah da seni guldursun emi! Koptum gulmekten. Yok adam normalde ucuyor, acaba sirtinda da birsey varken ucabilecek mi onu test ediyorlar. 'Sirtindaa birsey varken ucamazsin lan salak' diyen birkac kisiyi toplamis 'ahanda boyle ucarim, yaaaa mor da bir renktir oluuuum' diyor ucarkenShekerphare demiş ki:Sırtındaki şey sayesinde havalıyor sanırım bu adam
Joker- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : MorpHAN Software and Web Design
Meslek : Web Designer
Kullandığınız Programlar : FL, DW, PS, .NET, AE, PR, Vegas, 3DSmax
Rakı içmiş o rakı. Uçuyo...
render- O Artık Bir Usta
Meslek : Her türlü gazoz, kola, bira, şarap, şampanya vs gibi şişeler açılır...
Kullandığınız Programlar : Hemesen, IE, windows media player
Oradaki yazıda da jetpack'in otobiyografisini yazdığını söylüyor en başlarda.Hepsini okumadım,gerek de yok herhalde.
Ben ordaki cümleyi online sözlük sitesinden çevirdim aşağıdaki gibi bir şey çıktı :cheesy-:
yağmurluk Montandon bkz. be yazı a kitap hakkında belgili tanımlık tarih -in jetpacks, dolay iden var olmak naşir yanında Da Capo sıkıştırma en yakın yıl. o wrote ertesi gün rapor için Boing Boing.
su kuyusu, belgili tanımlık örfî was, -in yön, bilcümle oyunculuk. I insan ya da hayvan sürüsü yukarıya --dan dere için araştırma için belgili tanımlık jetpacks kitap I'm yazı. benim sokulgan Jofie ve Paul ve benim üç- yıl- yaşlı kız çocuk, Oona, went ile beni. Paul took biraz büyük fotoğraf, I'm bağlamak üç -in benim favorites burada: belgili tanımlık ilk bkz. be Eric İskoç uçan için GoFast!; belgili tanımlık ikinci göstermek belgili tanımlık iş -in Minneapolis füze Ky Michaelson ve belgili tanımlık son, aynı derecede sen büyük olasılıkla tahmin etmek, bkz. be Oona trying üstünde a küçük 'pack.
belgili tanımlık ikinci yıllık Rocketbelt örfî was held bu geçmiş hafta aynı derecede bölüm -in belgili tanımlık gökgürültüsü -in Niagara soluduğumuz hava göstermek üstünde belgili tanımlık soluduğumuz hava Force’s ayırmak temel içinde Niagara çağlayan. öylesine ne zaman GoFast! pilot Eric İskoç ani patlama uzakta için a 15- ikinci, 110- desibel rocketbelt gösteri, o flew içinde ayni soluduğumuz hava yer nereye F-16s were wowing belgili tanımlık toplanmak ile yerçekimi- karşı gelmek engellemek ve turnike vasıl us- eğmek angles—like pratik dik -e doğru belgili tanımlık yer.
üstelik -e doğru Scott’s günlük demos, jetpack ve rocketbelt heyecanlı ( okumak: saplantısal), -ebil kontrol dışarı sardunya Martowlis yer sınav belgili tanımlık rocketbelt he’s yapılı --dan tırmalamak içinde onun yeni kazak bodrum katı. (ve o bkz. have belgili tanımlık hidrojen peroxide yakıt yanmak -e doğru kanıtlamak o).
belgili tanımlık kendi- duyurmak füze, Ky Michaelson, insan ya da hayvan sürüsü 15 saat --dan Minneapolis -e doğru göstermek uzakta onun parlak füze- yeti iskemle, küçük motosiklet ve a çocuk- büyüklük ‘pack adl. şu benim kız çocuk Oona was şanslı yeterli -e doğru denemek üstünde. (-dibi takdirde kimse -den kuşkulanmak nasıl ciddi Ky bkz. be hakkında bunlar, iyice düşünüp taşınmak belgili tanımlık gerçek adl. şu onun son's ortadaki ad bkz. be yasal " füze").
A birleştirmek -in belgili tanımlık rocketbelt scene’s biggest yıldız were üstünde el: belgili tanımlık Mexican füze sihirbaz, Juan Lozano, kim bkz. have bağlamak yüksek- sekizgen itici güç -e doğru adil hakkında bir şey sen -ebilmek düşün, dahil dört rocketbelts; ve belgili tanımlık adam biraz seslenmek Bay. Jetpack, kuş gagası takım elbise.
eğer sen meşhut belgili tanımlık açılış teşrifat -in belgili tanımlık 1984 olimpiyat içinde Los melek, -si olmak seen yıldırım ya da kesin olay -in kayıp içinde yer, ya da herhangi bir zamanda aramak “jetpack†üstünde genç, you’ve seen Suitor’s work—the sabık çan Aerospace pilot bkz. have almak biraz 1,200 rocketbelt uçuş içinde onun ömür.
belgili tanımlık convention’s teknoloji was öylesine inspiring Oona gözükmek -e doğru var olmak nitekim mutlu trying üstünde belgili tanımlık küçük rocketbelt aynı derecede o was sökük aşağı belgili tanımlık dev şişirilebilir kaymak içinde belgili tanımlık kiddie kuşak. belki belgili tanımlık en iyi yol -e doğru özetlemek bu year’s örfî bkz. be yanında başka sözcüklerle açıklamak belgili tanımlık kelime -in belgili tanımlık büyük adım Colbert: için yıl we’ve be söz vermek küçük kol bileği- büyüklük televizyon, a sofra içinde a hap ve jetpacks —- let’s umut etmek bu yıl adl. şu söz vermek nihayet olmak a mahiyet.
yağmurluk Montandon bkz. be yazı a kitap hakkında belgili tanımlık tarih -in jetpacks, dolay iden var olmak naşir yanında Da Capo sıkıştırma en yakın yıl. o wrote ertesi gün rapor için Boing Boing.
su kuyusu, belgili tanımlık örfî was, -in yön, bilcümle oyunculuk. I insan ya da hayvan sürüsü yukarıya --dan dere için araştırma için belgili tanımlık jetpacks kitap I'm yazı. benim sokulgan Jofie ve Paul ve benim üç- yıl- yaşlı kız çocuk, Oona, went ile beni. Paul took biraz büyük fotoğraf, I'm bağlamak üç -in benim favorites burada: belgili tanımlık ilk bkz. be Eric İskoç uçan için GoFast!; belgili tanımlık ikinci göstermek belgili tanımlık iş -in Minneapolis füze Ky Michaelson ve belgili tanımlık son, aynı derecede sen büyük olasılıkla tahmin etmek, bkz. be Oona trying üstünde a küçük 'pack.
belgili tanımlık ikinci yıllık Rocketbelt örfî was held bu geçmiş hafta aynı derecede bölüm -in belgili tanımlık gökgürültüsü -in Niagara soluduğumuz hava göstermek üstünde belgili tanımlık soluduğumuz hava Force’s ayırmak temel içinde Niagara çağlayan. öylesine ne zaman GoFast! pilot Eric İskoç ani patlama uzakta için a 15- ikinci, 110- desibel rocketbelt gösteri, o flew içinde ayni soluduğumuz hava yer nereye F-16s were wowing belgili tanımlık toplanmak ile yerçekimi- karşı gelmek engellemek ve turnike vasıl us- eğmek angles—like pratik dik -e doğru belgili tanımlık yer.
üstelik -e doğru Scott’s günlük demos, jetpack ve rocketbelt heyecanlı ( okumak: saplantısal), -ebil kontrol dışarı sardunya Martowlis yer sınav belgili tanımlık rocketbelt he’s yapılı --dan tırmalamak içinde onun yeni kazak bodrum katı. (ve o bkz. have belgili tanımlık hidrojen peroxide yakıt yanmak -e doğru kanıtlamak o).
belgili tanımlık kendi- duyurmak füze, Ky Michaelson, insan ya da hayvan sürüsü 15 saat --dan Minneapolis -e doğru göstermek uzakta onun parlak füze- yeti iskemle, küçük motosiklet ve a çocuk- büyüklük ‘pack adl. şu benim kız çocuk Oona was şanslı yeterli -e doğru denemek üstünde. (-dibi takdirde kimse -den kuşkulanmak nasıl ciddi Ky bkz. be hakkında bunlar, iyice düşünüp taşınmak belgili tanımlık gerçek adl. şu onun son's ortadaki ad bkz. be yasal " füze").
A birleştirmek -in belgili tanımlık rocketbelt scene’s biggest yıldız were üstünde el: belgili tanımlık Mexican füze sihirbaz, Juan Lozano, kim bkz. have bağlamak yüksek- sekizgen itici güç -e doğru adil hakkında bir şey sen -ebilmek düşün, dahil dört rocketbelts; ve belgili tanımlık adam biraz seslenmek Bay. Jetpack, kuş gagası takım elbise.
eğer sen meşhut belgili tanımlık açılış teşrifat -in belgili tanımlık 1984 olimpiyat içinde Los melek, -si olmak seen yıldırım ya da kesin olay -in kayıp içinde yer, ya da herhangi bir zamanda aramak “jetpack†üstünde genç, you’ve seen Suitor’s work—the sabık çan Aerospace pilot bkz. have almak biraz 1,200 rocketbelt uçuş içinde onun ömür.
belgili tanımlık convention’s teknoloji was öylesine inspiring Oona gözükmek -e doğru var olmak nitekim mutlu trying üstünde belgili tanımlık küçük rocketbelt aynı derecede o was sökük aşağı belgili tanımlık dev şişirilebilir kaymak içinde belgili tanımlık kiddie kuşak. belki belgili tanımlık en iyi yol -e doğru özetlemek bu year’s örfî bkz. be yanında başka sözcüklerle açıklamak belgili tanımlık kelime -in belgili tanımlık büyük adım Colbert: için yıl we’ve be söz vermek küçük kol bileği- büyüklük televizyon, a sofra içinde a hap ve jetpacks —- let’s umut etmek bu yıl adl. şu söz vermek nihayet olmak a mahiyet.
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
:cheesy-: Yazıklar olsun bu nasıl bir sözlük yahu böyle birşey olamaz.Ben bunu canım sıkkın olduğu zaman okuyayım da moralim yerine gelsin adminim.Adamı güldürmekten başka işe yaramaz bunlar. :Ahuhahaa:
bahades demiş ki:Sen beni guldurdun Allah da seni guldursun emi! Koptum gulmekten. Yok adam normalde ucuyor, acaba sirtinda da birsey varken ucabilecek mi onu test ediyorlar. 'Sirtindaa birsey varken ucamazsin lan salak' diyen birkac kisiyi toplamis 'ahanda boyle ucarim, yaaaa mor da bir renktir oluuuum' diyor ucarkenShekerphare demiş ki:Sırtındaki şey sayesinde havalıyor sanırım bu adam
ahahaha valla dalgasına msj atayım dedim onuda yanlış yazmışım zaten
güldüysen başka zaman başka yerde yine yazarım ayıp edion Baha :P
Shekerphare- Forum Yöneticisi
Meslek : Web-Grafik Tasarım
Kullandığınız Programlar : PS , Vegas , Flash , DW , AutoCAD , CD , AE , FW, Swish
Shekerphare demiş ki:güldüysen başka zaman başka yerde yine yazarım ayıp edion Baha :P
Her zaman her yerde beklemedeyim
Joker- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : MorpHAN Software and Web Design
Meslek : Web Designer
Kullandığınız Programlar : FL, DW, PS, .NET, AE, PR, Vegas, 3DSmax
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Konu Dışı (Genel)-Muhabbet sohbet
1 sayfadaki 1 sayfası