En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 244 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 244 Misafir Yok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Her Ay Bir Film Afiş Hazırlayalım
+2
boronzox
kullanıcı764
6 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Konu Dışı (Genel)-Muhabbet sohbet
1 sayfadaki 1 sayfası
Her Ay Bir Film Afiş Hazırlayalım
Arkadaşlar bakıyorum. iki üç resimden veya bir kaç dakikalık müzikle kısa video effectler hazırlanıyor.(ben hazırlayamam çünkü mükemmeliyetci bir yapım vardır en iyisini yapmak isterim.)
Madem herkes film effectleriymiş; tasarımmış uğraşıyor. Film afişleri ile bu sektöre karşı bütün yeteneğimizi yansıtalım...
Ne tür bir etkinlik olacağı yönünde herkesten bir fikir bekliyorum. Ve site sahiplerinden de destek.
Benim ilk düşüncem şudur ki:
1_Çok yakın zamanda sinemalarda oynamış bir film olmalı.
2_Belirlenmiş standartlarda olmalı...(ayrıntılı yazılmalı)
3_Bir aylık süre içerisinde: ikinci hafta afişler teslim edilmeli, üçünçü haftaya ilk10 (burada bilirkişiler olmalı) belirlendikten sonra son hafta 10 afiş oylama ile ilk üçü seçmeli.
https://www.dailymotion.com/video/x5wo0c_move-poster-one_school
https://www.dailymotion.com/video/x5wnzv_move-poster-two_school
https://www.dailymotion.com/video/x5wob4_move-poster-three_school
https://www.dailymotion.com/video/x5wola_move-poster-four_school
https://www.dailymotion.com/video/x5wopt_move-poster-five_school
Edit (HeartBreaker): Konudaki afis tasarimi orjinal film afisi oldugundan kaldirilmistir. Haziran - sen de istersen konuyu ugun bir yere tasi...?
En son kullanıcı764 tarafından Çarş. 25 Haz. 2008, 13:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
kullanıcı764- Daha Yeni
Meslek : ben bile bilmiyorum
Geri: Her Ay Bir Film Afiş Hazırlayalım
Arkadaşım öncelikle fikrin güzel onu bir belirteyim.Ancak o iş biraz zor.Çünkü senin dediğini yapmak için photoshopu evire çevire kullanmak lazım.O resimlerden yapılan videolarda birçok program kullanıldı.Ama afiişlerde sadece resim üzerine kurulu programlar kullanılabilir.Yani AE'de de yaparsın ama çok banal olur.O yüzden umarım aradaki kalın çizgiyi görmüşsündür ve beni anlamışsındır.Onu photoshop bilenler arasında bir yarışma olarak düşünürsek olabilir ama yine de.
Not:Başlıklarda tamamen büyük harf olarak yazmak yasaktır,düzeltirsen iyi olur.
Not:Başlıklarda tamamen büyük harf olarak yazmak yasaktır,düzeltirsen iyi olur.
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
Güzel çalışma ve önerini dikkate alıcaz diyorum çok teşekkürler, bu arada aramıza hoşgeldin
Başlık düzeltilmiştir.
Başlık düzeltilmiştir.
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
haziran demiş ki:Güzel çalışma ve önerini dikkate alıcaz diyorum çok teşekkürler, bu arada aramıza hoşgeldin
Başlık düzeltilmiştir.
Bu orjinal film afisi degil mi zaten??? Evet evet orjinal film afisi bu. Kaldiriyorum konu basligindan resimi.
Joker- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : MorpHAN Software and Web Design
Meslek : Web Designer
Kullandığınız Programlar : FL, DW, PS, .NET, AE, PR, Vegas, 3DSmax
Arkadaşlar örnek olsun, ilgi çeksin. diye 21 film afişini koydum. bunda kaldırılacak bir sebep veya kötü niyet yok. Veyahut ben yaptım olmuş mu? gibi bir yazım yok...
Gelelim... afiş yapma işine asıl sizin yaptığını afterefffectdeki tek resimli veya bir müzik ile konulan videolar amacsız ve gereksiz çalışmalar oluyor. kim demiş film afişi yapmak zor hepimiz film sever her çıkan yeni filmi izleyenler değilmiyiz. yoksa after effectle uğraştığını söyleyenler hiç kamera arkası izlemiyorlar mı?(_yanılıyorsun.)
hatta benim fikrim şu ki: After effect çalışmalarının yönünü değiştirip. verilen iki üç kaynak yerine film fragmanları yaparak profesyonelleştirebiliriz. neden basit şeyler yapalım ki...
Lütfen mesajlarınızda argo veya amacını aşan sözler kullanmayınız.
Edit : ArmedA
Gelelim... afiş yapma işine asıl sizin yaptığını afterefffectdeki tek resimli veya bir müzik ile konulan videolar amacsız ve gereksiz çalışmalar oluyor. kim demiş film afişi yapmak zor hepimiz film sever her çıkan yeni filmi izleyenler değilmiyiz. yoksa after effectle uğraştığını söyleyenler hiç kamera arkası izlemiyorlar mı?(_yanılıyorsun.)
hatta benim fikrim şu ki: After effect çalışmalarının yönünü değiştirip. verilen iki üç kaynak yerine film fragmanları yaparak profesyonelleştirebiliriz. neden basit şeyler yapalım ki...
Lütfen mesajlarınızda argo veya amacını aşan sözler kullanmayınız.
Edit : ArmedA
kullanıcı764- Daha Yeni
Önerin için teşekkürler eminim Admin(Haziran) bu konuyu değerlendirecektir ama bu forumda bilenden çok öğrenen var ve buda forumun amacına uygun birşey zaten o yüzden herkesten mükemmel çalışmalar beklemek olmaz herkes mükemmeli yapmak ister ama zaman alır aramıza hoşgeldin "sakin ve huzurlu günler diliyorum"
ArmedA- O Artık Bir Kalfa
Meslek : Hayat
ArmedA demiş ki:Önerin için teşekkürler eminim Admin(Haziran) bu konuyu değerlendirecektir ama bu forumda bilenden çok öğrenen var ve buda forumun amacına uygun birşey zaten o yüzden herkesten mükemmel çalışmalar beklemek olmaz herkes mükemmeli yapmak ister ama zaman alır aramıza hoşgeldin "sakin ve huzurlu günler diliyorum"
Mükemmel zaman almaz.(milli takım gibi "mucize zaman alır." düşüncesine benzemez.) sadece yetenek ve farklı görme + düşünme gerektirir.
kullanıcı764- Daha Yeni
"kullanıcı764", hocam öncelikle merhaba.. Yanlış anlama.. Amacım tartışma çıkarmak değil.. Farkat mükemmelliyetten, mucizeden vs. bahsetmişsin.. Fakat koyduğun örnekte öyle bir şey göremedim.. Yani sen filmin orjinal afişini almışsın, iskambil kağıtları üstüne koymuşsun..
Bence şöyle olmalıydı.. O filme yeniden, baştan, sıfırdan bir afiş yapılmalıydı ki sözlerin ile uygun düşsün..
Haksız mıyım???
Fikir güzel aslında.. Yani PS kullanıcılarını da harekete geçirme çalışması denebilir..
NOT: Neyse.. Tekrar belirtiyorum.. Yazınmda sert bir üslup kullanmadım.. Okurken yumuşak tonlarda okuyunuz..
Teşekkürler, iyi çalışmalar,
Mobidik...
Bence şöyle olmalıydı.. O filme yeniden, baştan, sıfırdan bir afiş yapılmalıydı ki sözlerin ile uygun düşsün..
Haksız mıyım???
Fikir güzel aslında.. Yani PS kullanıcılarını da harekete geçirme çalışması denebilir..
NOT: Neyse.. Tekrar belirtiyorum.. Yazınmda sert bir üslup kullanmadım.. Okurken yumuşak tonlarda okuyunuz..
Mobidik...
mobidik- O Artık Bir Usta
Meslek : kelseM
mobidik demiş ki:"kullanıcı764", hocam öncelikle merhaba.. Yanlış anlama.. Amacım tartışma çıkarmak değil.. Farkat mükemmelliyetten, mucizeden vs. bahsetmişsin.. Fakat koyduğun örnekte öyle bir şey göremedim.. Yani sen filmin orjinal afişini almışsın, iskambil kağıtları üstüne koymuşsun..
Haksız mıyım???
Mobidik...
nedenhiç kimse anlamıyor. herkes koyduğum afiş örneğine bakıyor. BEN YAPTIM(!). diye yazdığımı sanmıyorum. Galiba kimse yarışma yapma hakkında bir fikir sunmayacak.
Bu arada herşey bir yana kimsenin holywood filmleri ile alakası yok galiba. film afişini gören bunu ya benim yaptığımı söylüyor.
kullanıcı764- Daha Yeni
Hmmm.. Neyse.. Ben bu konudan çekiliyorum.. Yanlş anlaşılmak istemem.. Zaten PS'den anlamıyorum.. Fikir güzel ama bunu belirtebilirim..
Dikkat ederseniz eğer nacizane bir öneri!!!
Mesela, Afiş hazırlanacak film seçilir, o film ile ilgili de yeni bir fragman yapılır, yeni bir afiş yapılır oylamaya sunulur.. Sonuçta da herkes o hafta 1. olan fragman ile 1. olan afişi birlikte görürler..
Aslında güzel oldu =)
Dikkat ederseniz eğer nacizane bir öneri!!!
Mesela, Afiş hazırlanacak film seçilir, o film ile ilgili de yeni bir fragman yapılır, yeni bir afiş yapılır oylamaya sunulur.. Sonuçta da herkes o hafta 1. olan fragman ile 1. olan afişi birlikte görürler..
Aslında güzel oldu =)
mobidik- O Artık Bir Usta
Meslek : kelseM
kullanıcı764 demiş ki:nedenhiç kimse anlamıyor. herkes koyduğum afiş örneğine bakıyor. BEN YAPTIM(!). diye yazdığımı sanmıyorum. Galiba kimse yarışma yapma hakkında bir fikir sunmayacak.
Bu arada herşey bir yana kimsenin holywood filmleri ile alakası yok galiba. film afişini gören bunu ya benim yaptığımı söylüyor.
Arkadasim konuyu kitlememin de afisi silmemin de tek sebebi konuyu 'SİZİN ÇALIŞMALARINIZ" bölümüne açman ve anket eklemen idi...
Haziran saolsun uygun yere tasimis. Konunu ve dusunce guzel yoksa.
Fakat ben de senin 'mükemmelliyet' anlayisina farklı açıdan bakıyorum...
Not: Ben bu baslığı kilitlemiştim... kim açtı yahu?
Joker- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : MorpHAN Software and Web Design
Meslek : Web Designer
Kullandığınız Programlar : FL, DW, PS, .NET, AE, PR, Vegas, 3DSmax
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Konu Dışı (Genel)-Muhabbet sohbet
1 sayfadaki 1 sayfası