En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 401 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 401 Misafir :: 1 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Dy Jeneric
+12
Joker
haziran
djpires
render
TheGodfather (Yasaklı)
kokorech
janan
Shekerphare
ApocalypTica
Mavikent
ArmedA
olivon
16 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Sizin Çalışmalarınız :: Tecrübeli Üyelerimizin AE Çalışmaları
1 sayfadaki 1 sayfası
Beğenilme Oranı
Dy Jeneric
Umarım beğenirsiniz.
olivon- O Artık Bir Usta
Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx
Geri: Dy Jeneric
oleee ayakta alkışlıyorum
Yorumda yapmak isterdim ama 6-7 sefer izledim ardarda bir hata göremedim AE ile fazla geçmişi olmayan 3d den anlamayan birisi olarak ama ufkunu açıyor insanın başarılar
Yorumda yapmak isterdim ama 6-7 sefer izledim ardarda bir hata göremedim AE ile fazla geçmişi olmayan 3d den anlamayan birisi olarak ama ufkunu açıyor insanın başarılar
En son ArmedA tarafından Perş. 19 Haz. 2008, 09:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ArmedA- O Artık Bir Kalfa
Meslek : Hayat
Evet simdi haberler
Tebrikler güzel bir vizyon ah şu eğitim
Tebrikler güzel bir vizyon ah şu eğitim
Mavikent- Şimdilik Azimli
Meslek : Bilgisayar Programcısı
Kullandığınız Programlar : Delphi, C++, Visual Studio, Flash, Dreamweaver (ASP.NET, PHP), PS, AE
Tebrikler Güzel Bir Calisma olmus Eline Saglik...
ApocalypTica- Şimdilik Azimli
Meslek : Cigerci ve Paçaci
Kullandığınız Programlar : Winamp Media Player
olivon'sa koy sepete :cheesy-:
Eline emeğine sağlık abi , yine hoş bir çalışma izlettirdiğin için teşekkürler.
Eline emeğine sağlık abi , yine hoş bir çalışma izlettirdiğin için teşekkürler.
Shekerphare- Forum Yöneticisi
Meslek : Web-Grafik Tasarım
Kullandığınız Programlar : PS , Vegas , Flash , DW , AutoCAD , CD , AE , FW, Swish
ben beğendim hem de çok
janan- O Artık Bir Kalfa
Meslek : öğrenci
Kullandığınız Programlar : photoshop, after effetcs, particle illision, premiere
Çok güzel ve akıcı bir çalışma olmuş.
Yanlız bence jenerik içerisindeki minik video kareleri daha büyük olsa daha iyi olurdu gibime geldi
Bunun dışında herşey süper. Eline sağlık.
Yanlız bence jenerik içerisindeki minik video kareleri daha büyük olsa daha iyi olurdu gibime geldi
Bunun dışında herşey süper. Eline sağlık.
kokorech- Şimdilik Azimli
Meslek : Bezgin Gezgin
Arkadaşlar bunca zamandır bu foruma ders ve örnek işler, 2d ve 3d çalışmalar ekliyorum. Ufak tefekte olsa biraz katkım olmuştur tabii kusurumuzda...Ama inanın kimseye kırgın, üzgün değilim. Şimdi konuya gelelim: Ben bu işi yolladığımda (diğer işlerimde dahil) anket eklemedim sağolsun arkadaşlar iyiniyetli birşekilde benim yerime anket eklemişler. Çalışmalarımın hepsi süper, harika müthiş anlamında bugüne kadar bir çıkışımda olmadı elimden geldiğince mütevazi davranmaya, elimdeki bilgiyi karşılıksızca paylaşmaya çalıştım. Fakat birkaç gündür bişey dikkatimi çekti. Birileri anket alanına ""daha ister""sekmesini tıklayıp duruyor. Nitelik nicelik ayrımı yapabilecek seviyede olmasam herhalde bildiği bişey var diyeceğim. Fakat işin içinde bir iş var diyorum ve anketi canım sıkıldıkça açıp gülüyorum. Şimdi ricam: lütfen bu arkadaş bana özel mesaj atabilirmi? Yani herhangi bir tarışma ortamı oluşturmayacağıma namım adına söz veriyorum. Sedece merakımdan. Nedenini sorup bırakacağım. Bekliyorum arkadaşım.
olivon- O Artık Bir Usta
Ellerine sağlık olivon hocam... Çok güzel bi çalışma olmuş...
TheGodfather (Yasaklı)- O Artık Bir Kalfa
Meslek : Bende bilmiyorum.
Kullandığınız Programlar : Adobe After Effects öğrenme aşaması.
Akşam izliycem daha detaylı
render- O Artık Bir Usta
Meslek : Her türlü gazoz, kola, bira, şarap, şampanya vs gibi şişeler açılır...
Kullandığınız Programlar : Hemesen, IE, windows media player
guzel olmuş hocam,
bu müziği ben kendi calismamda kullanacaktim ama son anda vazgectim ; alan silvestri ...
bu müziği ben kendi calismamda kullanacaktim ama son anda vazgectim ; alan silvestri ...
djpires- Şimdilik Azimli
Meslek : Şırdancı
Kullandığınız Programlar : Program kullaniyorum
djpires demiş ki:guzle olmuş hocam,
Teşekkürler djpires.
olivon- O Artık Bir Usta
Olivon sanıyorum senden daha iyi makerler var forumda demekki :cheesy-:
Şaka bir yana biraz daha çalışılacak nesi var o oyu verenin bu bölümlerin neresi olduğunuda izah etmesini bende beklerdim ayrıca çalışma gayet düzgün ve göz alıcı ayrıca jenerik amacına ulaşmış şahsen defalarca izledim ve çok beğendim tebrikler olivon :Çakk--:
Şaka bir yana biraz daha çalışılacak nesi var o oyu verenin bu bölümlerin neresi olduğunuda izah etmesini bende beklerdim ayrıca çalışma gayet düzgün ve göz alıcı ayrıca jenerik amacına ulaşmış şahsen defalarca izledim ve çok beğendim tebrikler olivon :Çakk--:
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
haziran demiş ki:Olivon sanıyorum senden daha iyi makerler var forumda demekki :cheesy-:
Valla bu hafta millet benimle ben milletle uğraştım Haziran. Zaten konuşma ve karşılık verme kotam doldu bu yüzden 10 üzerinden 0 alsamda cevap yok benden. Puanlarımı ekmek arası yapıp yutacam. Yaşım 30 oldu akıllanmadım. Bende hata.
olivon- O Artık Bir Usta
Olivon arkadasim ellerine saglik guzel bir calisma. Boyle guzel calismalari atik daha cok gorur olduk. Sevindirici birsey tabiki bu. Ben sahsen sana sadece 'iyi' verdim. Tek amacim simartmamaktir. Yoksa gercekten cok basarili bir calisma. Daha ister diyenlerden de birseyler gormek istiyoruz tabiki de. Umarim bu daha ister diyenler gercekten isi bilen kisilerdir de 'mukemmel' diye biz de oy verebiliriz onlara
Tekrardan ellerine saglik. Senden ricam verilen oylari cok fazla negatif algilama. Eger bir kisi de olsa daha ister veya kotu diyorsa yaptigin calismayi tekrar izle daha sonra daha iyisini yap o zaman da 'daha ister' diyorsa o arkadas ee artik o da onun zevkine kalmistir. on kisiden 1 kisi bile kotu diyorsa tekrar izleyelim kendi calismalarimizi ve kusuru gormeye calisalim. Bu da gelismemize yardimci olur. Sonucta hicbirimiz hollywood'da film editoru degiliz. Hepimizin kusuru olacaktir.
Senin calismada bir tek dikkatimi cekip hafif de olsa dikkatimi dagitan sey bu sivrilme noktalarindaki ses incelmesi ve yukselmesiyle flash patlamasi seklindeki cikisler cok siklikla tekrarlanmis. Keske bir soyle arada 1-2 ve hatta 3 saniye ara olsaydi o patlama noktalarinda.. Cok karmasik bir anlatim oldu ama umarim anlatabilmisimdir. Yeni calismalarini merakla beklemedeyim...
Saygilar,
Baha
Tekrardan ellerine saglik. Senden ricam verilen oylari cok fazla negatif algilama. Eger bir kisi de olsa daha ister veya kotu diyorsa yaptigin calismayi tekrar izle daha sonra daha iyisini yap o zaman da 'daha ister' diyorsa o arkadas ee artik o da onun zevkine kalmistir. on kisiden 1 kisi bile kotu diyorsa tekrar izleyelim kendi calismalarimizi ve kusuru gormeye calisalim. Bu da gelismemize yardimci olur. Sonucta hicbirimiz hollywood'da film editoru degiliz. Hepimizin kusuru olacaktir.
Senin calismada bir tek dikkatimi cekip hafif de olsa dikkatimi dagitan sey bu sivrilme noktalarindaki ses incelmesi ve yukselmesiyle flash patlamasi seklindeki cikisler cok siklikla tekrarlanmis. Keske bir soyle arada 1-2 ve hatta 3 saniye ara olsaydi o patlama noktalarinda.. Cok karmasik bir anlatim oldu ama umarim anlatabilmisimdir. Yeni calismalarini merakla beklemedeyim...
Saygilar,
Baha
Joker- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : MorpHAN Software and Web Design
Meslek : Web Designer
Kullandığınız Programlar : FL, DW, PS, .NET, AE, PR, Vegas, 3DSmax
Baha abi yazdıkça yazmışsın ya bravo yani
TheGodfather (Yasaklı)- O Artık Bir Kalfa
Meslek : Bende bilmiyorum.
Kullandığınız Programlar : Adobe After Effects öğrenme aşaması.
Boşver be olivon abi.Hepimiz seni biliyoruz sonuçta o eleman kendisini bilmiyo anlaşılan.
Oliwon
Always wonn :P
Oliwon
Always wonn :P
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
Öncelikle merhaba...Çalışmanız gerçekten çok iyi ancak bence beyaz biraz fazla göz yormuş ya da çok öne çıkmış desem sanırım daha doğru olur...Bütünlük olarak çok güzel bir çalışma tebrikler...
Düzeltiyorum gerçekten biraz haddinden fazla parlak bir beyazlık var ama dediğim gibi bütünlük olarak kusursuz...Başarılar...
Düzeltiyorum gerçekten biraz haddinden fazla parlak bir beyazlık var ama dediğim gibi bütünlük olarak kusursuz...Başarılar...
mms130- Daha Yeni
Meslek : dj
tebrikler
mgborhan- Daha Yeni
Meslek : grafik animasyon (motion graphics)
Kullandığınız Programlar : ae-c4d vs.
oo hoş bi çalışma olmuş diğer çalışmalarda hoştu ne diyim iş profesyonelce böyle yapılır..
edit: hocam bide senin avatarları takip ediyorum karar veremedin yaw bi türlü
censir- Şimdilik Azimli
Meslek : tekniker
Kullandığınız Programlar : spor programları, diyet programımda var ayriyeten bide varmısın yokmusun ..
censir demiş ki:oo hoş bi çalışma olmuş diğer çalışmalarda hoştu ne diyim iş profesyonelce böyle yapılır..
Sağol Avatar işi dünya işi...Bir saklan bir görün hesabı. Olsakda olur olmasakta gibi bişey zaten yok olupta varolduğunu sandığın ya da varolduğunu sandırıldığın, usataca kandırıldığın bu dünyada.
Ne sözdü ama beehhhhhh
olivon- O Artık Bir Usta
Bence förs glas
Burada izlediğimiz gibi değil birde bu. Tvdeki yayın önemli olan. Orda nasıl çıkıyor onu düşünmek lazım. Beyaz burda göz yorabilir belki ama orda yormaz. Ben yayındaki gözle bakıyorum ve etkileyici olmuş diyorum. Tabi orda geçen küçük videolarda jeneriğin kuralından olsa gerek biraz zorunlu kullanmışsın havası var. Ama güzel kullanmışsın. Ellerine sağlık. Ayrıca o beyazlarada ben bayıldım Hele kamera efectin süper olmuş tek kelimeyle... bundan iyisi BBC işte canım alla alla.
Burada izlediğimiz gibi değil birde bu. Tvdeki yayın önemli olan. Orda nasıl çıkıyor onu düşünmek lazım. Beyaz burda göz yorabilir belki ama orda yormaz. Ben yayındaki gözle bakıyorum ve etkileyici olmuş diyorum. Tabi orda geçen küçük videolarda jeneriğin kuralından olsa gerek biraz zorunlu kullanmışsın havası var. Ama güzel kullanmışsın. Ellerine sağlık. Ayrıca o beyazlarada ben bayıldım Hele kamera efectin süper olmuş tek kelimeyle... bundan iyisi BBC işte canım alla alla.
En son render tarafından Salı 01 Tem. 2008, 16:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
render- O Artık Bir Usta
Meslek : Her türlü gazoz, kola, bira, şarap, şampanya vs gibi şişeler açılır...
Kullandığınız Programlar : Hemesen, IE, windows media player
olivon demiş ki:censir demiş ki:oo hoş bi çalışma olmuş diğer çalışmalarda hoştu ne diyim iş profesyonelce böyle yapılır..
Sağol Avatar işi dünya işi...Bir saklan bir görün hesabı. Olsakda olur olmasakta gibi bişey zaten yok olupta varolduğunu sandığın ya da varolduğunu sandırıldığın, usataca kandırıldığın bu dünyada.
Ne sözdü ama beehhhhhh
Hadi censir çöz hadi şimdi bu cümleyi Ben anladım ama :P
Bu arada bende grafiklere bayıldım tarz meselesi işte bu tarzı ne zaman yakalıcaz bilmiyorum artık
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
sanırım matrixten bahsetmiş olivion hocamhaziran demiş ki:olivon demiş ki:censir demiş ki:oo hoş bi çalışma olmuş diğer çalışmalarda hoştu ne diyim iş profesyonelce böyle yapılır..
Ne sözdü ama beehhhhhh
Hadi censir çöz hadi şimdi bu cümleyi Ben anladım ama :P
Bu arada bende grafiklere bayıldım tarz meselesi işte bu tarzı ne zaman yakalıcaz bilmiyorum artık
censir- Şimdilik Azimli
Meslek : tekniker
Kullandığınız Programlar : spor programları, diyet programımda var ayriyeten bide varmısın yokmusun ..
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Sizin Çalışmalarınız :: Tecrübeli Üyelerimizin AE Çalışmaları
1 sayfadaki 1 sayfası