After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları
Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.

Join the forum, it's quick and easy

Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Yıldız Sinema Günleri
Portable ae de istediğim herşeyi yapabilirmiyim EmptySalı 25 Ocak 2022, 16:12 tarafından ytusinema

» epic games reklamı
Portable ae de istediğim herşeyi yapabilirmiyim EmptyPerş. 12 Eyl. 2019, 14:02 tarafından ainoslu.22

» Hesap silimi ya da banlanma
Portable ae de istediğim herşeyi yapabilirmiyim EmptyC.tesi 31 Ağus. 2019, 09:04 tarafından gariban

» 10. Yıldız Kısa Film Festivali Geliyor!
Portable ae de istediğim herşeyi yapabilirmiyim EmptyPaz 14 Mayıs 2017, 10:38 tarafından ytusinema

» After Effects Uzmanı Aranıyor (Ankara)
Portable ae de istediğim herşeyi yapabilirmiyim EmptyCuma 14 Nis. 2017, 13:58 tarafından Kün Medya Yapım

» İÇERİ BAK LÜTFEN KAFAYI YİCEM
Portable ae de istediğim herşeyi yapabilirmiyim EmptySalı 11 Nis. 2017, 10:55 tarafından korsankirici

» After Effects - Neon Text Efekti - Ders 8
Portable ae de istediğim herşeyi yapabilirmiyim EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:32 tarafından theyamak

» After Effects - Tanıtım Animasyonu Kurumsal - Ders 7
Portable ae de istediğim herşeyi yapabilirmiyim EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

» After Effects - Retro Intro Yapımı - Ders 6
Portable ae de istediğim herşeyi yapabilirmiyim EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

Giriş yap

Şifremi unuttum

Kimler hatta?
Toplam 157 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 157 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

[ Bütün listeye bak ]

Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: ceren0

Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
En iyi yollayıcılar
haziran
Portable ae de istediğim herşeyi yapabilirmiyim Vote_lcapPortable ae de istediğim herşeyi yapabilirmiyim Voting_barPortable ae de istediğim herşeyi yapabilirmiyim Vote_rcap 
boronzox
Portable ae de istediğim herşeyi yapabilirmiyim Vote_lcapPortable ae de istediğim herşeyi yapabilirmiyim Voting_barPortable ae de istediğim herşeyi yapabilirmiyim Vote_rcap 
Hale
olivon
render
alpino
Joker
aloha34
mobidik
ypr

Anahtar-kelime

Sosyal yer imi

Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın

Portable ae de istediğim herşeyi yapabilirmiyim

5 posters

Portable ae de istediğim herşeyi yapabilirmiyim Empty Portable ae de istediğim herşeyi yapabilirmiyim

Mesaj  yyalibuk71 Ptsi 16 Haz. 2008, 23:18

arkadaşlar herkese merhabalar. siteniz sayesinde priemeri öğrendik sayılır Smile şimdi de ae ye merak saldım. 7 versiyonunu kurdum. bir sürü hata verdi sildim. cs 3 ü kuracağım ama bir yerde portable nı gördüm ve kolayıma gittiği için onu kurdum. şimdi soru şu. portable da normal kurulumda yapabildiğimiz herşeyi yapabiliyormuyuz. arzu hörmet eder hepinizin gözlerinden öperim :D
yyalibuk71
Daha Yeni
Daha Yeni

Meslek : serbest

Portable ae de istediğim herşeyi yapabilirmiyim Empty Geri: Portable ae de istediğim herşeyi yapabilirmiyim

Mesaj  vorteks Salı 17 Haz. 2008, 20:35

Öncelikle aramıza hoşgeldin diyorum.O portable versionu bende görmüştüm ama zaten boyutundan da belli olarak aynı işlemleri yapamayacağımızı söyleyebilirim,bence sen full versionunu bulup yüklersen daha iyi olur.Umarım yardımcı olabilmişimdir Smile Smile
vorteks
vorteks
O Artık Bir Kalfa
O Artık Bir Kalfa

Meslek : elektronik teknikeri
Kullandığınız Programlar : Adobe After Effects,Adobe Premiere,Adobe Photoshop,Ai,Autodesk 3ds max,

Portable ae de istediğim herşeyi yapabilirmiyim Empty Geri: Portable ae de istediğim herşeyi yapabilirmiyim

Mesaj  haziran Çarş. 18 Haz. 2008, 00:04

Portable AE kullanmadım ama başka programlar kullandım onlarda kısıtlamasız kullanabiliyordum mesela Pariticle illusion kullanmıştım bir sorun yoktu,
haziran
haziran
Admin
Admin

Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)

Mesaj  janan Çarş. 18 Haz. 2008, 00:59

partable ae'de aynı işlevi görüyo ancak kendi yanında verilen pluginler dışında başka plugin ekleyemiyorsun ki buda tek kötü yanı
janan
janan
O Artık Bir Kalfa
O Artık Bir Kalfa

Meslek : öğrenci
Kullandığınız Programlar : photoshop, after effetcs, particle illision, premiere

Portable ae de istediğim herşeyi yapabilirmiyim Empty bir iki plug-in ekleyebildim

Mesaj  yyalibuk71 C.tesi 21 Haz. 2008, 14:20

evet arkadaşlar, teşekkür ederim. portable ae yi kurdum. güzel güzel çalıştı. sonraçeşitli plug-inler ekledim. Bunları ekleyince hata verdi.
bende hangi plug-inler hata veriyorsa çıkardım. ama 3d objeleri falan alabileceğim plug-inle bir iki plug-in daha kurmayı başardım.
şimdi işin mantığını bu portable programla kapmaya çalışıp, biraz ilerleyince normal programa geçmeyi düşünüyorum. çalışmalarınız benim çalışmalarıma yön veriyor. o yüzden hepinize teşekkür ediyorum. ben genel olarak video dosyalarıyla uğraşmayacağım. daha doğrusu şöyle söyleyeyim. let ekrana reklam çalışmaları yapıyorum. ve daha çok intro gibi çalışmalar içerisindeyim. normalde swishmax falan kullanıyorum. içinde birçok hazır efekt barındırdığı için. ama gördümki bu programlada flash programlardaki gibi sıfırdan proje hazırlanabiliyor. ve kamera mantığından dolayı çok etkili şeyler yapılabiliyor. o yüzden bu programla ilgileniyorum. Daha çok intro yapım çalışmaları yaparsanız sevinirim. Embarassed Çok şey mi istiyorum ne Rolling Eyes tekrar teşekkür ediyorum.
yyalibuk71
Daha Yeni
Daha Yeni

Meslek : serbest

Mesaj  boronzox C.tesi 21 Haz. 2008, 14:24

Ohoo plugin olmadan neye yarar ki ae? confused
boronzox
boronzox
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4

Mesaj  janan C.tesi 21 Haz. 2008, 16:44

bi iki şeye yarar :D
janan
janan
O Artık Bir Kalfa
O Artık Bir Kalfa

Meslek : öğrenci
Kullandığınız Programlar : photoshop, after effetcs, particle illision, premiere