En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 486 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 486 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Keyframe hatası
4 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe Premiere Pro :: Premiere Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
Keyframe hatası
arkadaşlar, premiere yeni başladım. Derslerinizi takip edip bayağı birşeyler yaptım. emme velakin birgün sonra save lediğim çalışmalarımı açamadım. herseferinde pr bana şu uyarıyı veriyor.[..\API\Inc\BE/Component/Keyframe.h-138 forumları aradım bulamadım. yabancı sitelere girdim dil kodundan olduğunu söyleyenler var, uninstall yap diyenler var, var var var. iki defa silip programı tekrar kurdum. pro 2. kullanıyorum. Benim şu derdime bir derman olun. Beni siz bulaştırdınız. bu programa şimdi kurtarın bakalım. bu arada Kadir Köymene çok teşekkürler, mükemmel dersler anlatmış. şimdiden teşekkür ederim.
yyalibuk71- Daha Yeni
Meslek : serbest
Geri: Keyframe hatası
Sanıyorum PR projesini yanlış kaydetmişsin bazen bu olabiliyor yani yanlış derken doğru yoldan kaydetmişsindir ama birşey o anda gözünden kaçmış olabilir bendede bu sorun AE de çok oldu o bakımdan iki yedekli çalışıyorum, arada çıkabiliyor bu gibi sorunlar çünkü, sanıyorum seninkide buna benzer bir sorun ama kesinlikle bilgisayar ve PR ile ilgili değil yani proje dosyanla ilgili bunu söyleyebilirim.
Şunu deneyebilirsin PR yi aç projeni aç kısmından değilde video yada resim ekler gibi projeni import ederek aç sonra ayrıntılarına bir bak belki gözüne batan birşey bulabilirsin.
Şunu deneyebilirsin PR yi aç projeni aç kısmından değilde video yada resim ekler gibi projeni import ederek aç sonra ayrıntılarına bir bak belki gözüne batan birşey bulabilirsin.
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Proje dosyasinin bulundugu klasorun isminde veya ust klasorlerin isminde ve hatta bilgisayar kullanicisi adinda turkce karakter kullanmamaya ozen goster. Bazen turkce karakterli klasor veya dosya isimleri Adobe programlarinda (photoshop ve flash'da hic yasamadim) sorun yaratabiliyor. Eger bu sorununu cozmezse baska bildigim bir yontem gelmiyor. Oturup arastirmam gerek ama henuz vaktim yok.
Saygilar,
Baha
Saygilar,
Baha
Joker- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : MorpHAN Software and Web Design
Meslek : Web Designer
Kullandığınız Programlar : FL, DW, PS, .NET, AE, PR, Vegas, 3DSmax
yine olmuyor
arkadaşlar hepsini denedim. olmuyor. sadece bir projeyi değil daha önce kaydetmiş olduğum hiçbir projeyi açmıyor.
programı tekrar kaldırıp kurdum yine olmuyor. Ama ben inatla her yolu deneyeceğim. Çünkü bu program benim çok işime yarayacak. Daha önce başka programlarda kullandım. sony, ulead, pinacle gibi
ama öyle güzel dersler anlatmışsınız ki bu programı çok rahat kullanmaya başladım. Tabi ileri seviye değil aklınıza başka birşey gelirse yardımcı olun lütfen. teşekkür ederim.
programı tekrar kaldırıp kurdum yine olmuyor. Ama ben inatla her yolu deneyeceğim. Çünkü bu program benim çok işime yarayacak. Daha önce başka programlarda kullandım. sony, ulead, pinacle gibi
ama öyle güzel dersler anlatmışsınız ki bu programı çok rahat kullanmaya başladım. Tabi ileri seviye değil aklınıza başka birşey gelirse yardımcı olun lütfen. teşekkür ederim.
yyalibuk71- Daha Yeni
Adobe Premiere Pro Preview Files, Adobe Premiere Pro Auto-Save, Encoded Files gibi dosyalar varmı açtığın projeyle aynı klasörde ?
Bundan önceki kullandığın premiere hangi versiyondu. Cs3, Cs2, 7 ? Bilgisayara format attıktan sonramı böyle bi hatayla karşılaşmaya başladın ? Bu arada eğer projeyi açabiliyorsan ve programın içinde veriyorsa bu hatayı project > project setting den ayarlara bi bak bakalım ne olarak açmışsın projeni onlarıda söyle ona görede bakalım. Birde premierede mpeg, mpg mi kullanıyorsun ? Projende mp3 demi var ? gibi soruları merak ediyorum. Şimdilik bukadar soruyorum.
Bundan önceki kullandığın premiere hangi versiyondu. Cs3, Cs2, 7 ? Bilgisayara format attıktan sonramı böyle bi hatayla karşılaşmaya başladın ? Bu arada eğer projeyi açabiliyorsan ve programın içinde veriyorsa bu hatayı project > project setting den ayarlara bi bak bakalım ne olarak açmışsın projeni onlarıda söyle ona görede bakalım. Birde premierede mpeg, mpg mi kullanıyorsun ? Projende mp3 demi var ? gibi soruları merak ediyorum. Şimdilik bukadar soruyorum.
render- O Artık Bir Usta
Meslek : Her türlü gazoz, kola, bira, şarap, şampanya vs gibi şişeler açılır...
Kullandığınız Programlar : Hemesen, IE, windows media player
vazgeçtim
premierden değil tabiki o projeyle uğraşmaktan. o projeyi baştan yaptım. şimdi yeni basit şeyler yaparak save leyeceğim. hersöylenene dikkat ederek bakalım o zaman ne yapacak sevgili programım . tüm cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum. sonucu size bildiririm.
yyalibuk71- Daha Yeni
yyalibuk71 demiş ki:arkadaşlar hepsini denedim. olmuyor. sadece bir projeyi değil daha önce kaydetmiş olduğum hiçbir projeyi açmıyor.
Sana tavsiyem programi kaldirdiktan sonra programin kuruldugu Adobe klasorunun icinde kalan klasoru de elle silmen. Eger bunu da yaptim olmadi diyorsan format at tekrar kur... ve o son ekledigin pluginleri tekrar yukleme. Bunun disinda ne yapabilirsin aklima gelmiyor. Birebir gormeden ancak bu kadar cozum uretebiliyorum kusura bakmazsin artik...
Joker- Forum Yöneticisi
HeartBreaker demiş ki:yyalibuk71 demiş ki:arkadaşlar hepsini denedim. olmuyor. sadece bir projeyi değil daha önce kaydetmiş olduğum hiçbir projeyi açmıyor.
Sana tavsiyem programi kaldirdiktan sonra programin kuruldugu Adobe klasorunun icinde kalan klasoru de elle silmen. Eger bunu da yaptim olmadi diyorsan format at tekrar kur... ve o son ekledigin pluginleri tekrar yukleme. Bunun disinda ne yapabilirsin aklima gelmiyor. Birebir gormeden ancak bu kadar cozum uretebiliyorum kusura bakmazsin artik...
Valla nekadar elle uğraşırsan uğraş premiere çok zor. Heryerde artıkları olan bi programç Ufak tefen dosyalar atabiliyor sağa sola. O yüzden format atmak en iyisi bence. Kaldıki ben bikeresinde formatlada düzeltememiştim bi sorunu
render- O Artık Bir Usta
render demiş ki:
Valla nekadar elle uğraşırsan uğraş premiere çok zor. Heryerde artıkları olan bi programç Ufak tefen dosyalar atabiliyor sağa sola. O yüzden format atmak en iyisi bence. Kaldıki ben bikeresinde formatlada düzeltememiştim bi sorunu
Hmm.. Eger formatla da duzeltemediysen sorun baskadir arkadasim. Yuklemeye calistigin kurulum dosyalarinda sorun olabilir. Farkli bir yerden temin edip yukleme en iyi cozum olabilir ki ben bir keresinde bu sekilde cozume ulasmistim.
Joker- Forum Yöneticisi
Valla epey zaman olmuştu. pro serisinin çıktığı zamanlardandı
render- O Artık Bir Usta
sorunu hallettim
evet arkadaşlar artık save lediğim projelerim açılıyor. bu arada after effects ede merak saldım sayenizde 7 versiyonunu yükledim. open gl 3d plugin de hata verdi açmadı. bende o plugini kaldırdım şimde ae de açılıyor. bu arada çalışmalara göz attım hepsi çok güzeller ama bana kullandığınız mesela cama ateş etme gibi onların nasılyapıldığını açıklayabilecek varmı. hazır pluginlerse nasıl bulabilirim. Birde ençok you tube tan şikayetçi görünüyorsunuz. www.ctunnel.com a girerseniz youtube sorunsuz girebilirsiniz. proxsle falan oynamanıza gerek yok. Foruma bir yararım yok belki bilmeyenler vardır diye bir katkım olsun istedim. cevaplarınızı bekliyorum. teşekkürler :Çakk--:
yyalibuk71- Daha Yeni
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe Premiere Pro :: Premiere Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası