En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 598 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 598 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Büro (Haziran)
+5
render
mobidik
thefastdesign (Yasaklı)
olivon
haziran
9 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: 3DS Max :: 3DS Max Sizin Çalışmalarınız :: Yeni Başlayan Üyelerimizin Çalışmaları
1 sayfadaki 1 sayfası
Beğenilme Oranı
Büro (Haziran)
İlk defa max kullandım ve 3 yada 4 saatte yaptım, neye benzediğini bende bilmiyorum, ne kadar kötü olduğunu bilsemde dediğim gibi ilk çalışmam olduğu için paylaşmak istedim, daha duvara nasıl pencere koyulur onu bile bilmiyorum o bakımdan duvarlar penceresiz kaldı Belki onuda öğrenirsem eklerim, ayrıca ışıklandırma ve gölgelendirme hakkında birazda bu koltuğa benzer şeylerin kenarlarına eğim vermeyi öğrenirsem tamamlarım son halini tekrar eklerim, ustalardan özür programı bu kadar kötü kullandığım için, birde anket bile ekliyorum baksen bana bak :P
En son haziran tarafından Cuma 16 Mayıs 2008, 13:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Geri: Büro (Haziran)
Haziran
max'i yeni kullanmaya başladığını biliyorum ama kaplamaları o kadar farklı yapmışsınki inan çok beğendim. Birazda ps var sanırım. Ama yeni başlayan birisi için süper görünüyor. Eline sağlık. İntrolarından sonra yakında sen max'lede şova başlarsın tekrar eline sağlık.
max'i yeni kullanmaya başladığını biliyorum ama kaplamaları o kadar farklı yapmışsınki inan çok beğendim. Birazda ps var sanırım. Ama yeni başlayan birisi için süper görünüyor. Eline sağlık. İntrolarından sonra yakında sen max'lede şova başlarsın tekrar eline sağlık.
olivon- O Artık Bir Usta
Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx
bencede ilk calismana ragmen cok iyi olmus...tebrikler...cok basarilisin sen
thefastdesign (Yasaklı)- Şimdilik Azimli
Meslek : Motion Graphic Designer
İlk çalışmaya göre bence de gayet güzel ama içimizi kararttın be haziran.. Biraz ışık olsaydı bari.. Gerçi "Büro'da o anda ışıklar kapalıymış" dersen lafım yok
Neyse hadi bakalım yeni kulvarda iyi yolculuklar..
Neyse hadi bakalım yeni kulvarda iyi yolculuklar..
mobidik- O Artık Bir Usta
Meslek : kelseM
detay objelerle süslene bilir etrafı. koltukların arkasına büyük çiçek filan mesela ? Biliyorum yeni olduğunu max'de o yüzden daha detaylı bişey demiycem zaten. sadece tasarım olarak değerlendiriyorum Yeni birisine göre çok başaralı ve bu konuda ilerisi pek bi parlak görünüyor diye düşünüyorum. ne dediğimi bile bilmiyorum. Heyecan yaptım herhalde :P Neyse sözün özü üzerinde oynansa birazdaha süper olur. Modeller hoş Medeni Cesaretinden dolayı tebrik eder çalışmalarında başarılar dilerim.
render- O Artık Bir Usta
Meslek : Her türlü gazoz, kola, bira, şarap, şampanya vs gibi şişeler açılır...
Kullandığınız Programlar : Hemesen, IE, windows media player
Arkadaşlar teşekkürler,
Gerçekten akşam bi anda aklıma geldi max'i açtım ve ortaya bu çıktı daha hiç birşey bilmiyorum, yapıcı eleştirileriniz için teşekkürler :P
Mobidikçim odaya ışık vermeyi bende çok istedim ama malum ortada ampul yada abajur yada avize yada yadaaa neyse işte onlardan olmadığı için ışığın olması bana garip geldi Belki bir pencere yapabilseydim dışardan güneş ışığı fena olmazdı heralde ama bu haliyle büroyu ancak Kurtlar Vadisi Kiralar heralde
Rendercim o dediklerinin hepsi benimde aklıma geldi ama oralara çiçekler nasıl koyuluyor bilmiyorum
thefastdesing teşekkürler güzel eleştirin için
Olivoncum Kaplamalar üzerinde biraz daha çalışmam lazım, he birde PS kullanmadım belki kullansaydım koltukların üzerindeki anlamsız parlamayı kaldırabilirdim belki daha iyi olurdu ama bu bir alıştırmaydı bir daha elime max alırmıyım yada başka şeyler yaparmıyım bende bilmiyorum AE ye göre daha zor ama daha zahmetsiz bir program gibi geldi bana ama detaylara inince işler karışıyor tabi
Yakında Hollywooda yeni bir karakter kazandırmak için üzerinde çalışıyorum gizli kimseye söylemeyin aramızda kalsın :fiskos--:
Gerçekten akşam bi anda aklıma geldi max'i açtım ve ortaya bu çıktı daha hiç birşey bilmiyorum, yapıcı eleştirileriniz için teşekkürler :P
Mobidikçim odaya ışık vermeyi bende çok istedim ama malum ortada ampul yada abajur yada avize yada yadaaa neyse işte onlardan olmadığı için ışığın olması bana garip geldi Belki bir pencere yapabilseydim dışardan güneş ışığı fena olmazdı heralde ama bu haliyle büroyu ancak Kurtlar Vadisi Kiralar heralde
Rendercim o dediklerinin hepsi benimde aklıma geldi ama oralara çiçekler nasıl koyuluyor bilmiyorum
thefastdesing teşekkürler güzel eleştirin için
Olivoncum Kaplamalar üzerinde biraz daha çalışmam lazım, he birde PS kullanmadım belki kullansaydım koltukların üzerindeki anlamsız parlamayı kaldırabilirdim belki daha iyi olurdu ama bu bir alıştırmaydı bir daha elime max alırmıyım yada başka şeyler yaparmıyım bende bilmiyorum AE ye göre daha zor ama daha zahmetsiz bir program gibi geldi bana ama detaylara inince işler karışıyor tabi
Yakında Hollywooda yeni bir karakter kazandırmak için üzerinde çalışıyorum gizli kimseye söylemeyin aramızda kalsın :fiskos--:
haziran- Admin
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
valla ilk çalışma için mükemmel olmuş adminim çok yetenek var sizde belli oluyor :selam-m:
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
biraz daha calis su 3dmaxi seninle beraber bir reklam ajansi acalim
thefastdesign (Yasaklı)- Şimdilik Azimli
Meslek : Motion Graphic Designer
adminim ilkler untulmaz he bunları iyi sakla başarılı çalışmalar yapmaya başladığında hatıran olur ... artı duvarda bump mu görüorum valla baya hızlı örenicen sen bunu sanırım
@Lee KrCm- Şimdilik Azimli
Meslek : endüstriyel tasarım(öğrenci)
@Lee KrCm demiş ki:adminim ilkler untulmaz he bunları iyi sakla başarılı çalışmalar yapmaya başladığında hatıran olur ... artı duvarda bump mu görüorum valla baya hızlı örenicen sen bunu sanırım
Ehehhe bump değil direk diffuse kaplama
Ama bir dahaki sefere her karesi oya gibi işlenmiş olacak Ama öncelikle menüleri efektleri öğrenmeliyim, ilk nereden başlayacağımıda bilmiyorum ben direk modellemeden başladım ve ışık olayı ayrı bir olay render olayı ayrı bir olay hepsine hakim olmak gerekiyor
haziran- Admin
bence admınım once modelleme mantığını cozmeye calıs sonra kaplamaya sar sonrada ısıklar ve renderla ılgılen derim ben.bı box koy ortaya ac modfyer list i hebsıne tek tek bak hangılerı ne ıs yabar dıe sonra yaz bı kaıdada onları tamamdır ıste :Sırıtıyor-s: :P ama edit poly ve edit mesh modellemeının en on planda elemanlarıdır benım ıcın cou kısı ıcınde oledır hadı kolay gelsın.
@Lee KrCm- Şimdilik Azimli
Meslek : endüstriyel tasarım(öğrenci)
@Lee KrCm demiş ki:bence admınım once modelleme mantığını cozmeye calıs sonra kaplamaya sar sonrada ısıklar ve renderla ılgılen derim ben.bı box koy ortaya ac modfyer list i hebsıne tek tek bak hangılerı ne ıs yabar dıe sonra yaz bı kaıdada onları tamamdır ıste :Sırıtıyor-s: :P ama edit poly ve edit mesh modellemeının en on planda elemanlarıdır benım ıcın cou kısı ıcınde oledır hadı kolay gelsın.
Evet şu an edit poly ve edit mesh çalışıyorum zaten teşekkürler önerilerin için sanada kolay gelsin
haziran- Admin
bence çok iyi olmuş ama isminni büro olamsı iyi olmamış evin bir bölümü olabilirmiş?
freeware (Yasaklı)- O Artık Bir Kalfa
Meslek : ...
Çağlar böyle ev mi olur be abi
Ruhu sıkılır insanın
Büro iyi kalsın böyle :cheesy-:
Ruhu sıkılır insanın
Büro iyi kalsın böyle :cheesy-:
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
eline sağlık adminim ben özellikle döşemeleri çok beğendim
vorteks- O Artık Bir Kalfa
Meslek : elektronik teknikeri
Kullandığınız Programlar : Adobe After Effects,Adobe Premiere,Adobe Photoshop,Ai,Autodesk 3ds max,
İlk çalışma için çok başarılı Ama sahiden de duvarda bump varmış gibi görünüyor
Misafir- Misafir
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: 3DS Max :: 3DS Max Sizin Çalışmalarınız :: Yeni Başlayan Üyelerimizin Çalışmaları
1 sayfadaki 1 sayfası