En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 219 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 219 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Camtasia Video ve Ses Senkron Sorunu
4 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Konu Dışı (Genel)-Muhabbet sohbet
1 sayfadaki 1 sayfası
Camtasia Video ve Ses Senkron Sorunu
Arkadaslar cok büyük bir sorunum var...
Size söz verdigim gibi cinema4d ve Photoshopla 3D vines olusturma tutorialini hazirlicam...ama bir sorun var...simdiye kadar tutoriali 3 defa yaptim (25 dakika)...desktopu Camtasia ile capture ediyorum ...20 ci dakikaya kadar hersey süper ama ondan sonra sesle görüntü birbirini tutmuyor...cözemedim bir bildiginiz varmi????
Size söz verdigim gibi cinema4d ve Photoshopla 3D vines olusturma tutorialini hazirlicam...ama bir sorun var...simdiye kadar tutoriali 3 defa yaptim (25 dakika)...desktopu Camtasia ile capture ediyorum ...20 ci dakikaya kadar hersey süper ama ondan sonra sesle görüntü birbirini tutmuyor...cözemedim bir bildiginiz varmi????
thefastdesign (Yasaklı)- Şimdilik Azimli
Meslek : Motion Graphic Designer
Geri: Camtasia Video ve Ses Senkron Sorunu
onar dakikalık bölümler halinde yap istersen. Ben snagit ile capture yapıyordum bir sorun çıkmıyordu.
slybee- O Artık Bir Kalfa
Meslek : R-TV-C
Kullandığınız Programlar : Premiere, After Effects, Photoshop
ya bölmek istemiyorum...hani hepsi bir parca olsun istiyorum...snagiti bi denicem insallah olur...
tesekürler slybee kankam
tesekürler slybee kankam
Ben kullanmadığım için bilmiyorum ama ağer fps ayarına müdahale edebiliyorsan AE den bildiğim bir durum var video 25 fps olunca ses 48000 hz oluca ses ve görüntü arasında problem olmuyor, ama ses default olarak unutursam 40000 hz de kalırsa o zaman senkron sorunu oluyor camtasia dada buna benzer bir durum olabilirmi acaba diye aklıma geldi
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
öyle olsa bastan sona kadar senkron tutmaz...bence bilgi sayar kasiyor...kasincada camtasia nin kayidini etkiliyor...cünkü o kablolari modellemeye gecmeden önce herseyi iyi ondan sonra basliyor senkron kaymasi...kablolari rendere alirken bilgisayar baya kasiyor herhal...bi bakalim ya olmazsa iki bölüm yapacaz napalim :(
thefastdesign demiş ki:öyle olsa bastan sona kadar senkron tutmaz...bence bilgi sayar kasiyor...kasincada camtasia nin kayidini etkiliyor...cünkü o kablolari modellemeye gecmeden önce herseyi iyi ondan sonra basliyor senkron kaymasi...kablolari rendere alirken bilgisayar baya kasiyor herhal...bi bakalim ya olmazsa iki bölüm yapacaz napalim :(
O bakımdan full ekran kayıt yapıyorsan çalışma yaptığın programı masa üstünde küçültüp sadece o alanı camtasiadan seçerek kayıt yapasan daha kolay olur bence kasılma biraz daha azalır
Oda olmazsa 2 bölümde fena olmaz sorun değil aynı dosyaya koyarsın ama senden bir ricam var videonun altına yada yukarısına çerçeve kısmına video başlagıcından bitimine kadar site adresimizi biraz belli olabilecek şekilde yazabilirsen çok seviniriz bazı hırsızların emeğin nerden geçtiğini anlamalarını sağlamak ve kendi işleri gibi yayınlamalarının önüne geçmek açısından gerekli bu, adres olarak www.aftereffects.tr.cx yazabilirsin, birde rar şifresi yine aynı adres yapabilirsen çok daha makbule geçer çok şeymi istedim acaba :hımm-m:
İki partta olsa sorun değil nasıl aynı dosyanın içerisinde olurlar birisi bitince diğerini izlerler sen nasıl olsa anlatımında bunu belirtirsin gibi geliyor bana
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
adminim aynı sorunun farklısı bende de var.Yani görüntüde sorun yok ama ses çok kötü çıkıyor ramim 512 acaba pc kasıyor mu normalde kayıt yaparken bi sorun yok çünkü ders de hazırlayamıyorum ya :(
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Konu Dışı (Genel)-Muhabbet sohbet
1 sayfadaki 1 sayfası