En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 444 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 444 Misafir :: 1 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Forumumuza Ders Ekleyecek Üyelerimizin Dikkatine
5 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Türkçe Dersler
1 sayfadaki 1 sayfası
Forumumuza Ders Ekleyecek Üyelerimizin Dikkatine
Arkadaşlar öncelikle forumumuza zaman harcayıp ders ekleyen üyelerimizin dikkatine dedim çünkü artık forumumuzdan derslerimizi alıp kendi forumlarında alıntı adresi vermeden yayınlayanlar çoğaldı bu durumda emeğimize saygısızlık olduğu aşikardır,
Bundan sonra yapmamız gereken dersleri hazırlayan üyelerimiz dersin başlangıcına ve sonuna kendi isimleri ile birlikte www.after-effects.tr.cx adresimizi yazmaları hatta mümkünse videonun en üstüne videonun başından sonuna kadar www.after-effects.tr.cx adresimizi eklemeleri ve rar şifresi olarakta yine www.afte-reffects.tr.cx yazmalarıdır,
Böylelikle alıntı adresini vermek istemeyen diğerleri emek hırsızlığı yapamayacaklardır ve öğrenmek isteyen diğer AE kullanıcılarıda kimin sayesinde öğrendiğini bilecektir buda bize yeter şimdiden ilginize teşekkürler ediyorum ben arada diğer derslere şifre ekleyip yeniden upload ediyorum sizlerinde yardımını bekliyorum tekrar teşekkürler!
Bundan sonra yapmamız gereken dersleri hazırlayan üyelerimiz dersin başlangıcına ve sonuna kendi isimleri ile birlikte www.after-effects.tr.cx adresimizi yazmaları hatta mümkünse videonun en üstüne videonun başından sonuna kadar www.after-effects.tr.cx adresimizi eklemeleri ve rar şifresi olarakta yine www.afte-reffects.tr.cx yazmalarıdır,
Böylelikle alıntı adresini vermek istemeyen diğerleri emek hırsızlığı yapamayacaklardır ve öğrenmek isteyen diğer AE kullanıcılarıda kimin sayesinde öğrendiğini bilecektir buda bize yeter şimdiden ilginize teşekkürler ediyorum ben arada diğer derslere şifre ekleyip yeniden upload ediyorum sizlerinde yardımını bekliyorum tekrar teşekkürler!
En son haziran tarafından Çarş. 09 Ara. 2009, 23:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Geri: Forumumuza Ders Ekleyecek Üyelerimizin Dikkatine
Peki adminim yani bikaç jest daha ekliyoruz hım
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
boronzox demiş ki:Peki adminim yani bikaç jest daha ekliyoruz hım
Bu bize yapılan jest ama senin ve bizim verdiğimiz emeğe karşıda saygıyı oluşturacaktır!
Senin hazırladığın dersi birisi burdan alıp kendileri yapmış gibi hiç bir açıklama getirmeden yayınlamaları hoş değil bu konuda bana çok özelden mesaj geliyor haber veriyorlar bende arkadaşları uyarıyorum ama bunun sadece bir uyarı ile kalmaması gerektiği kanaatine vardım,
Senin derslerinde güzel sendende ricam ders eklediğinde aynen yukarıda söylediğim durumlara uyarsan çok sevinirim şimdiden sanada ve diğer dersleri hazırlayan bütün üyelerimize bu sayede bir kez daha teşekkür ederim
Not: Herkesin ismini tek tek yazamadım kusura bakmasın herkes çok değerli dersler hazırlıyorlar çünkü
En son haziran tarafından Ptsi 26 Mayıs 2008, 20:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
haziran- Admin
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Tamam adminim ben onlara gösteririm artık zaten her dersimin başına bu ders aftereffects forum için yapıldı diyorum ama onu movi mekırda kesmek fazla zor deil amma beleşçi insanlar bunlar ya bari alıyosun teşekkür et bi alıntıdır de olmaz ki canım yazık valla :no:
haziran gerçekten haklısın
arkadaşlar forumumuzun taklitlerinden sakınalım taklitlere pay vermeyelim
milenyumkomando- Şimdilik Azimli
Meslek : VATAN BEKÇİSİ
Kullandığınız Programlar : 3DS MAX AE PARTİCLE ADOBE PHOTOSHOP CS3
zaten google'da da epey iyiyiz... bizi kimse tutamaz
By DaBa- Şimdilik Azimli
Meslek : Öğrenci
Kullandığınız Programlar : Photoshop (8/10), After Effects (6/10), Particle İllusion (8/10), Fireworks (5/10), 3ds Max (1/10)
Valla derslere aftereffects yazdıkça her dersin başında da bu ders bööle bööle için yapıldı derseniz hiçbirşey olmaz.
bence dersin tam ortasına kayıt yaptığımız program sayesinde www.aftereffects.tr.cx yazalım ve hep o kalsın ama büyük olmasın
Misafir- Misafir
Transparan
Bencede tam ortaya büyük ama rahatsız etmiyecek şekilde gözüken bir yazı en iyisi olur....
alpi- Şimdilik Azimli
Meslek : montaj
Kullandığınız Programlar : Final Cut Pro, Edius 3.6-5, AE, Photoshop, Maya 2008
Arkadaşlar gelen bir öneri üzerine artık derslerimizede anket eklemek istiyoruz sebebi ise daha kaliteli derslerin gelmesini sağlamak, bence güzel ve yerinde fikiri daha önce neden düşünemedik diye hayıflanıyorum şu an sizde düşüncelerinizi paylaşırsanızsevinirim, eğer olumlu sonuçlar çıkarsa bu seçenekte forum kuralları dahiline girecek, gerçi ben kendi derslerime anket ekledim bile eğer bundan önceki derslerinede anket eklemek isteyen olursa AE çalışmalarımıza eklediğimiz anketin aynısını ekleyeceğiz yalnız son şık değişik olacak "İyi Değil" ,
Örnek
Anket Sorusu:
Beğenilme Oranı
Anket Şıkları
Mükemmel
İyi
İdare Eder
İyi Değil
Örnek
Anket Sorusu:
Beğenilme Oranı
Anket Şıkları
Mükemmel
İyi
İdare Eder
İyi Değil
haziran- Admin
Bence çok iyi bir olay.Böylece derslerin kalite oranı da belli olmuş olur.Ve bilip bilmeden sarfedilen sözler de edilemez.Harika düşünce sistemi adminim :selam-m:
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Türkçe Dersler
1 sayfadaki 1 sayfası