En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 313 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 313 Misafir :: 1 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Ev
+2
haziran
fatalmixer
6 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Sizin Çalışmalarınız :: Tecrübeli Üyelerimizin AE Çalışmaları
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: Ev
güzel bir çalışma brawo
yazı geçişleri 3d- 3d max mı yoksa ae demi yapılıyo acaba hangisi bunu bende öğrenmek isterim ve hangi programı tavsiye edersin :scratch: nerden başlıyım :hımm-m:
yazı geçişleri 3d- 3d max mı yoksa ae demi yapılıyo acaba hangisi bunu bende öğrenmek isterim ve hangi programı tavsiye edersin :scratch: nerden başlıyım :hımm-m:
fatalmixer- Daha Yeni
Meslek : teknik
baştan sona hepsi after....başlama konusundaaa ..önce ne yapmak istiseğini bilmen gerek...afterin neler yapabileceğini neler yapamayacını bilmen gerek...ama after ve dolaylı yönden iş için 3D birbirine bağlantılı ikisinide bilmek gerek...
En son ömer tatlısöz tarafından Ptsi 21 Nis. 2008, 22:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir- Misafir
Tebrik ederim Ömer güzel çalışma olmuş,
Ama nacizane tavsiyem ev yanarken biraz daha ateşe ayar verilmesi gerekiyor gibi geldi bana, birde text enimalerini biraz daha seri yapsaydın tadından yenmeyecekti onun dışın da çok iyi :Çakk--:
Ama nacizane tavsiyem ev yanarken biraz daha ateşe ayar verilmesi gerekiyor gibi geldi bana, birde text enimalerini biraz daha seri yapsaydın tadından yenmeyecekti onun dışın da çok iyi :Çakk--:
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
eleştirilerine katılıyorum haziran.....çok yoğun olduğum için fazla düşünme fırsatım olmdı,o alevlerle çok oynayıp çok renderle deneme yapmak gerek....yazılarlada oyle..artı kafamda kendimi daha iyi tanıtan bir çalışma peşindeyim..onun grafiklerylede uğraşıyorum..bu işi arayı fazla soğtmamak için birazda özlem gidremek için yaptım tabi denemelerle öğrenmek için...mesela iyi kötü alev çalışmasıda yaptım...
tabi hikayede bir durumda var ,,öğrencilik yıllarımda oturduğum evdeyangın çukmış ve böyle çatısı yanıp kül olmuştu...biraz o günledeki duygularımı dışa vurdum....
tabi hikayede bir durumda var ,,öğrencilik yıllarımda oturduğum evdeyangın çukmış ve böyle çatısı yanıp kül olmuştu...biraz o günledeki duygularımı dışa vurdum....
Misafir- Misafir
ömer tatlısöz demiş ki:eleştirilerine katılıyorum haziran.....çok yoğun olduğum için fazla düşünme fırsatım olmdı,o alevlerle çok oynayıp çok renderle deneme yapmak gerek....yazılarlada oyle..artı kafamda kendimi daha iyi tanıtan bir çalışma peşindeyim..onun grafiklerylede uğraşıyorum..bu işi arayı fazla soğtmamak için birazda özlem gidremek için yaptım tabi denemelerle öğrenmek için...mesela iyi kötü alev çalışmasıda yaptım...
Hikaye güzel ama iyi düşünmüşsün
AE kısmındada biraz daha dikkat ortaya çok güzel işler çıkartır
haziran- Admin
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
ömer kardeş bana kızma! ama benim senden beklentim daha ileri düzeyde bişeylerdi bu açıkcası bende hayalkırıklığı yarattı. yokk hani daha iyisini yapabileceğini tahmin etmesem buna da güzel olmuş, süper olmuş derdim ama maalesef. derslerinden falan anımsıyorum aftere bu kadar hakim birinin daha iyi şeyler yapabilmesi gerek. ben bekleme salonuna geçiyorum
olivon- O Artık Bir Usta
Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx
olivon demiş ki:ömer kardeş bana kızma! ama benim senden beklentim daha ileri düzeyde bişeylerdi bu açıkcası bende hayalkırıklığı yarattı. yokk hani daha iyisini yapabileceğini tahmin etmesem buna da güzel olmuş, süper olmuş derdim ama maalesef. derslerinden falan anımsıyorum aftere bu kadar hakim birinin daha iyi şeyler yapabilmesi gerek. ben bekleme salonuna geçiyorum
Aynı duyguları yoğun biçimde bende yaşadım acaba 23 nisan şakasımı yapıyor falan dedim ama sonra hatırladım o 1 nisanda yapılıyodu :fiskos--: bekleme salonunda bir kişilik daha yer varmı
haziran- Admin
bazen oskarlık yönetmenlerde vasat filmler çevirebiliyor, eleştirmenler yerden yere vurabiliyor..ama o onu kötü yönetmen yapmıyor...belkide kırbaçlanmak istiyorum...belkide hayat yormuştur seni, belkide bu kez iyi birşey yapmak istemezsin, yani bazen insanda formatlanmak ister..
bu ufukta yeni ve iyi bir şeylerin doğacağına müjdede olabilir....
bu ufukta yeni ve iyi bir şeylerin doğacağına müjdede olabilir....
Misafir- Misafir
:BOKIMOs: Gerçekten Harika Olmuş.Beko'nun Buna Benzer Bir Reklamıda Vardı. :selam-m:
beetirim- Şimdilik Azimli
Meslek : Öğrenci
Kullandığınız Programlar : movie maker :D
Güzel ama senden daha iyi işler çıkacağına inanıyoruz.
En yakın zamanda benimde bir çalışma yapmam lağzım...
En yakın zamanda benimde bir çalışma yapmam lağzım...
lastturk- O Artık Bir Kalfa
Meslek : :(
Kullandığınız Programlar : 3ds/max + a/e=50
VideoCopilot + TrapCode
Hocamm Ellerinee Saglikkkk Cok Hoss Olmusss
BiLmislikk Gibi olmasinda....
Trapcode'a Glow Effegi Verseydin daha Goz Alici olurdu
Ve Textlerede ...
Dewamini Bekleriz
Ve Textlerede ...
Dewamini Bekleriz
pirFena- Daha Yeni
Meslek : PC Programciligi ve Tekno.
pirFena demiş ki:VideoCopilot + TrapCode
Ve Textlerede ...
Dewamini Bekleriz
Devamını görebilmen için sık uğraman lazım dime
haziran- Admin
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Sizin Çalışmalarınız :: Tecrübeli Üyelerimizin AE Çalışmaları
1 sayfadaki 1 sayfası