En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 598 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 598 Misafir :: 3 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
K.Odası
+6
boronzox
hasan_43
vorteks
ArmedA
haziran
sevecen289
10 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Sizin Çalışmalarınız :: Yeni Başlayan Üyelerimizin AE Çalışmaları
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
K.Odası
Konunun ilk mesajı :
Arkadaşlar bişiler yapmaya çalıştım ama baya uğraştım onu söyliyim :smile111: Bu arada videom youtube azizliğe biraz uğradı kalite açısından ama napalım :smile111:
Arkadaşlar bişiler yapmaya çalıştım ama baya uğraştım onu söyliyim :smile111: Bu arada videom youtube azizliğe biraz uğradı kalite açısından ama napalım :smile111:
sevecen289- Daha Yeni
Meslek : Öğrenci
Kullandığınız Programlar : After Effects, Cinema 4D, Premiere Pro
Geri: K.Odası
iyi çaışma ama ,,,
ama sı ; televizyonun içinden bir resim gibi videouyu cikartmak yerine televizyona zooom yapsaydın daha iyi olurdu ...
ama sı ; televizyonun içinden bir resim gibi videouyu cikartmak yerine televizyona zooom yapsaydın daha iyi olurdu ...
djpires- Şimdilik Azimli
Meslek : Şırdancı
Kullandığınız Programlar : Program kullaniyorum
sevecen289 demiş ki:Arkadaşlar bişiler yapmaya çalıştım ama baya uğraştım onu söyliyim :smile111: Bu arada videom youtube azizliğe biraz uğradı kalite açısından ama napalım :smile111:
Çalışman gerçekten çok iyi olmuş ellerine sağlık. Yeteneğini pozitif değerlendişrmeni temenni ediyorum.
Bir ricam olcak, bende yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum. Ses efekti eklemeyi beceremiyorum, bir de şu çalışmanın başındaki yazının düşüp yerin çatlama efektini paylaşırsan sevinirim. Çok işime yarayacak teşekkürler.
Edit: Lütfen yazıların tamamını büyük harflerle yazmayalım okunurluğu bozuyor! Diğer mesajlarınıda düzenledim: Haziran
bdemirbas67- Daha Yeni
Meslek : tıbbi temsilci
Öncelikle temennin için tşkler inş. öle olucak Şimde gelelim senin sorunlarına, bu forum zaten after effects bilgilerini paylaşmak amacıyla kurulmuş ve bizde bildiklerimizi seve seve paylaşmaya hazırız. Ses efekti eklemek için normla resim, video import eder gibi eklemek sitediğin bir ses dosyasını import ediceksin. Çatlama efektine gelince aslında öle bi efekt yok onu ben yaptım. Elimde üzerinde çatlaklık olan bi asfalt resmi vardı onu masklayıp opacityleriyle oynayarak bu tür bişi elde etmeye çalıştım. Eğer istersen o resmi buraya koyabilirm. Alıp kendin yaparsın hem el alışkanlığı olur hemde belki bende daha ii bişiler çıkartabilirsin. Yaparken takıldığın yerleride tekrar buradan sorabilirisn tabiki...
sevecen289- Daha Yeni
ben bu calısmayi ilk izleyisimde ne yalan sölim ürkmedim cünkü video yüklenirken yorum okuyodum sesde fazla yoktu tam adminimizin yorumunu okurken demon face falan geciyodu anladım var biseler dedim
hasan_43- Şimdilik Azimli
Meslek : ögrenci
cevapladığın için çok teşekkür ederim.aslında nasıl yaptığını gösterebilsen çok işime yarardı.çünki hazırlamam gereken bir sunumum var ve inan benim için gerçekten önemli,o sunumda kullanmayı hayal ettiğim şeye çok benziyor.sevecen289 demiş ki:Öncelikle temennin için tşkler inş. öle olucak Şimde gelelim senin sorunlarına, bu forum zaten after effects bilgilerini paylaşmak amacıyla kurulmuş ve bizde bildiklerimizi seve seve paylaşmaya hazırız. Ses efekti eklemek için normla resim, video import eder gibi eklemek sitediğin bir ses dosyasını import ediceksin. Çatlama efektine gelince aslında öle bi efekt yok onu ben yaptım. Elimde üzerinde çatlaklık olan bi asfalt resmi vardı onu masklayıp opacityleriyle oynayarak bu tür bişi elde etmeye çalıştım. Eğer istersen o resmi buraya koyabilirm. Alıp kendin yaparsın hem el alışkanlığı olur hemde belki bende daha ii bişiler çıkartabilirsin. Yaparken takıldığın yerleride tekrar buradan sorabilirisn tabiki...
bdemirbas67- Daha Yeni
Meslek : tıbbi temsilci
1az korktum galiba
çok başarılı olmuş brawo
çok başarılı olmuş brawo
fatalmixer- Daha Yeni
Meslek : teknik
Amacıma ulaşmışım o zaman sağolasın...fatalmixer demiş ki:1az korktum galiba
çok başarılı olmuş brawo
sevecen289- Daha Yeni
Ben de korktum açıkçası demon face hiç beklenmeyen bir anda geliyor
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Sizin Çalışmalarınız :: Yeni Başlayan Üyelerimizin AE Çalışmaları
2 sayfadaki 2 sayfası