En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 485 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 485 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Boksör
5 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Az Biraz Nefes Alın Geyik Köşesi
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: Boksör
Muhahaha zuhahahahha anlatanda box maçı anlatır gibi anlatmış :4_2:
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
haziran demiş ki:Muhahaha zuhahahahha anlatanda box maçı anlatır gibi anlatmış :4_2:
Bunu görünce bir anım geldi aklıma: Birgün aracına bindiğim bir taksi şoföruü arkadaki arabanın şöforune kafa tutmuştu. Önce aynadan el kol hareketi felan taksici baktı olacak gibi değil indi aşağı. Direk arkadaki arabanın şöforunun yanına gitti. Bende müşteri olarak ayırma görevini üstleneyim dedim. Bilin bakalım ne oldu. Arkadaki arabanın (ki kendisi Ankarada bulunan 3 BMW' den biriymiş) şoförü istifini bile bozmadan direksiyonun altına eğildi. Eyvah silah çıkaracak herhalde dedim ama hiç bişey çıkarmadan pis pis yüzümüze güldü. Bu arada arabanın kapılar kitli, pencereler kapalı. Adamın o pis gülüşünden bizim taksi şoforü işkillenmiş olacakki koşarak taksisine bindi bense armut gibi trafiğin ortasında kaldım. Olay Ankara kolejde oluyor. O sırada yaşlı bir teyzenin sesini duydum. Bana " Oğlum dikkat et parçalayacak seni" diyordu. Trafikte duran diğer arabalar neredeyse kontak kapatıp beni izliyordu. Ben herhalde olay bitti iye düşünerek az önce indiğim taksiye doğru yöneldim. Fakkkkeeeeeeetttt o da ne! Bizim taksi ile BMW'nin arasından geçecekken birde ne göreyim. İki tane inek gibi doberman ağzını açmış bana hırlıyorlar. Velhasıl köpekler beni taksinin kapısına kadar uğurladıkdan sonra tekrar koşarak BMW'nin bagajına bindiler. Biz yola devam ederken bir ara aynaya bakayım dedim. Yüzüm bembeyaz olmuştu. Yaaaa trafikte bu tip şeyler olabiliyor. Ama açıkcası boksör abimizle karşılaşmaktansa dobermanları gene tercih ederim.
olivon- O Artık Bir Usta
Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx
olivon demiş ki:haziran demiş ki:Muhahaha zuhahahahha anlatanda box maçı anlatır gibi anlatmış :4_2:
Bunu görünce bir anım geldi aklıma: Birgün aracına bindiğim bir taksi şoföruü arkadaki arabanın şöforune kafa tutmuştu. Önce aynadan el kol hareketi felan taksici baktı olacak gibi değil indi aşağı. Direk arkadaki arabanın şöforunun yanına gitti. Bende müşteri olarak ayırma görevini üstleneyim dedim. Bilin bakalım ne oldu. Arkadaki arabanın (ki kendisi Ankarada bulunan 3 BMW' den biriymiş) şoförü istifini bile bozmadan direksiyonun altına eğildi. Eyvah silah çıkaracak herhalde dedim ama hiç bişey çıkarmadan pis pis yüzümüze güldü. Bu arada arabanın kapılar kitli, pencereler kapalı. Adamın o pis gülüşünden bizim taksi şoforü işkillenmiş olacakki koşarak taksisine bindi bense armut gibi trafiğin ortasında kaldım. Olay Ankara kolejde oluyor. O sırada yaşlı bir teyzenin sesini duydum. Bana " Oğlum dikkat et parçalayacak seni" diyordu. Trafikte duran diğer arabalar neredeyse kontak kapatıp beni izliyordu. Ben herhalde olay bitti iye düşünerek az önce indiğim taksiye doğru yöneldim. Fakkkkeeeeeeetttt o da ne! Bizim taksi ile BMW'nin arasından geçecekken birde ne göreyim. İki tane inek gibi doberman ağzını açmış bana hırlıyorlar. Velhasıl köpekler beni taksinin kapısına kadar uğurladıkdan sonra tekrar koşarak BMW'nin bagajına bindiler. Biz yola devam ederken bir ara aynaya bakayım dedim. Yüzüm bembeyaz olmuştu. Yaaaa trafikte bu tip şeyler olabiliyor. Ama açıkcası boksör abimizle karşılaşmaktansa dobermanları gene tercih ederim.
Muhahahahhahahaha pess pess diyorum ya :laugh38-: :Hohohuho: :Hohohuho: :Hohohuho:
haziran- Admin
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Yuh adam bagajında doberman mı gezdiriyormuş oha çüş deve yani :utanmış:
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
olivon öncelikle gecmiş olsun ya bir taksiye binmişsin başına neler gelmiş
Hale- O Artık Bir Usta
Meslek : Yok
Hocam sana ben bu olayi gordum dicem ama inanmican kesin ben kurtulustan kizilaya yururken oyle bir olay geldi izldik arkadaslarla ve adam kopek cikarinca harbiden cok gulduk super bir olaydi yaw demek madur senmisin zuhahah biz de taksici kacinca o sanmistik.
xander1982- O Artık Bir Kalfa
Meslek : -------
xander1982 demiş ki:Hocam sana ben bu olayi gordum dicem ama inanmican kesin ben kurtulustan kizilaya yururken oyle bir olay geldi izldik arkadaslarla ve adam kopek cikarinca harbiden cok gulduk super bir olaydi yaw demek madur senmisin zuhahah biz de taksici kacinca o sanmistik.
neyse atmadığım anlaşılmıştır şahidimde varmış. canım şahidim benim. nasıl izlemesi güzelmiydi bari.
olivon- O Artık Bir Usta
Meslek : xxx
Kullandığınız Programlar : xxx
xander1982 demiş ki:Hocam sana ben bu olayi gordum dicem ama inanmican kesin ben kurtulustan kizilaya yururken oyle bir olay geldi izldik arkadaslarla ve adam kopek cikarinca harbiden cok gulduk super bir olaydi yaw demek madur senmisin zuhahah biz de taksici kacinca o sanmistik.
Muhahahahhahahaha pess pess diyorum ya :laugh38-: :Hohohuho: :Hohohuho: :Hohohuho:
haziran- Admin
olivon demiş ki:xander1982 demiş ki:Hocam sana ben bu olayi gordum dicem ama inanmican kesin ben kurtulustan kizilaya yururken oyle bir olay geldi izldik arkadaslarla ve adam kopek cikarinca harbiden cok gulduk super bir olaydi yaw demek madur senmisin zuhahah biz de taksici kacinca o sanmistik.
neyse atmadığım anlaşılmıştır şahidimde varmış. canım şahidim benim. nasıl izlemesi güzelmiydi bari.
Biz kopegin nerden ciktigini anlayamadikti sen deyince hersey cuk oturdu. Kopegi goren taksiciyi kacarken gormedin sen tabi Komikti valla mac tadinda izledik
xander1982- O Artık Bir Kalfa
Meslek : -------
xander1982 demiş ki:olivon demiş ki:xander1982 demiş ki:Hocam sana ben bu olayi gordum dicem ama inanmican kesin ben kurtulustan kizilaya yururken oyle bir olay geldi izldik arkadaslarla ve adam kopek cikarinca harbiden cok gulduk super bir olaydi yaw demek madur senmisin zuhahah biz de taksici kacinca o sanmistik.
Biz kopegin nerden ciktigini anlayamadikti sen deyince hersey cuk oturdu. Kopegi goren taksiciyi kacarken gormedin sen tabi Komikti valla mac tadinda izledik
Muhahahahha zuhahahhaha :Hohohuho:
haziran- Admin
Dünya ne kadar küçükmüş dimi :P
Hale- O Artık Bir Usta
Meslek : Yok
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Az Biraz Nefes Alın Geyik Köşesi
1 sayfadaki 1 sayfası