En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 236 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 236 Misafir Yok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Hangisi ile intro yapılmalı, ses eklemeli çalışılmalı
4 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
Hangisi ile intro yapılmalı, ses eklemeli çalışılmalı
Herkese Merhaba
Ben bir müzikli intro çalışması yapmak istiyorum. Hatırı sayılır derecede 3d ile uğraşıyorum ama yeni bir composition ve effectler aşırı derecede ilgilimi çekiyor. Özetle introlar yapmak istiyorum. Ama ses ile ilgili sorunlarım oluyor. Bu konuda bilgili kişilerin fikirlerini almak istiyorum. After Effect'te intro yapmak ile Adobe Premier de intro hazırlamanın farkı nedir ?
Birde introlara seçtiğiniz bu müziklerin efectlerin özel bir alanı var mı ? Sunum açısından kendimce tek eksiğim ses + animasyon oldu, animasyonu bi nebze hallettim ama sonucta ya after effect e yada premier e gitmem gerekiyor. :/
Bana bir videoya sesler nasıl eklenir ? Sese göre mi intro nasıl hazırlanır? bu aşamalarda çok problemler yaşıyorum yardımcı olurasnız sevinirim. iyi çalışmaları..
Ben bir müzikli intro çalışması yapmak istiyorum. Hatırı sayılır derecede 3d ile uğraşıyorum ama yeni bir composition ve effectler aşırı derecede ilgilimi çekiyor. Özetle introlar yapmak istiyorum. Ama ses ile ilgili sorunlarım oluyor. Bu konuda bilgili kişilerin fikirlerini almak istiyorum. After Effect'te intro yapmak ile Adobe Premier de intro hazırlamanın farkı nedir ?
Birde introlara seçtiğiniz bu müziklerin efectlerin özel bir alanı var mı ? Sunum açısından kendimce tek eksiğim ses + animasyon oldu, animasyonu bi nebze hallettim ama sonucta ya after effect e yada premier e gitmem gerekiyor. :/
Bana bir videoya sesler nasıl eklenir ? Sese göre mi intro nasıl hazırlanır? bu aşamalarda çok problemler yaşıyorum yardımcı olurasnız sevinirim. iyi çalışmaları..
Moment- Daha Yeni
Meslek : İnşaat Teknikeri
Kullandığınız Programlar : ADOBE MC CS4
Geri: Hangisi ile intro yapılmalı, ses eklemeli çalışılmalı
Moment demiş ki:Bana bir videoya sesler nasıl eklenir ? Sese göre mi intro nasıl hazırlanır? bu aşamalarda çok problemler yaşıyorum yardımcı olurasnız sevinirim. iyi çalışmaları..
After Effect'e videoyu nasıl ekliyorsan sesi de aynı şekilde ekleyebilirsin.. Yalnız ".wav" uzantılı bir ses dosyası seçersen daha iyi olur..
Sese göre intro hzırlamak konusuna gelirse bu sana bağlıdır..Yapacağın iş öncesi kafanda bir ses varsa ve biliyorsan ona göre düzenlemeler yapabilirsin..Mesela müziğin vuruşlarına göre intronda varsa kamera, hareketlerini (ki kamera eklemeyi biliyorsundur) o vuruşlara göre ayarlarsan hoş olur..
Veya müzikteki vuruşlara göre görüntüler de değişir..Müzik diyelimki kalp atışları olsun. Kalp atışları hızlandıkça görüntüler de hızlı değişmeye başlarsa hoş olur..Gibi gibi...
Yani bunun bir kuralı yok..Ritim duygusuna ve göze bağlı bence..
Kolay gelsin..
mobidik- O Artık Bir Usta
Meslek : kelseM
Bence mp3 wav varketmez sana kalmis ve bu introyu toplu bir yerde gostericeksen de muzikler anonim olsun ya da yabanci olsun derim. Telif hakki filan ugrasma ve ses olayi da tamamen sana kalmis ister mobidik arkadasimin dedigi gibi ritmik kurgu yap ister daha yavas elindeki goruntuye ve yapmak istedigine bagli sen dinamik bir intor yapicam dersen ritmik kurgu iyi olur ama yavas sakin diygusal vs gibi bir teman varsa belges vari daha uzun goruntuler ve slow muzik isini gorucektir hadi kolay gelsin
xander1982- O Artık Bir Kalfa
Meslek : -------
Moment demiş ki: After Effect'te intro yapmak ile Adobe Premier de intro hazırlamanın farkı nedir ?
AE sadece efekt konusu için üretilmiş ve bu konuda çok başarılı profesyonel bir yazılımdır,
Premiere kurgu montaj programıdır, yani kesme birleştir vs, bazı efektler var ama AE gibi gelişmiş ve esnek değildir.
En son haziran tarafından Perş. 03 Nis. 2008, 15:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası