After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları
Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.

Join the forum, it's quick and easy

Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Yıldız Sinema Günleri
Lütfen ödevime yardım edin EmptySalı 25 Ocak 2022, 16:12 tarafından ytusinema

» epic games reklamı
Lütfen ödevime yardım edin EmptyPerş. 12 Eyl. 2019, 14:02 tarafından ainoslu.22

» Hesap silimi ya da banlanma
Lütfen ödevime yardım edin EmptyC.tesi 31 Ağus. 2019, 09:04 tarafından gariban

» 10. Yıldız Kısa Film Festivali Geliyor!
Lütfen ödevime yardım edin EmptyPaz 14 Mayıs 2017, 10:38 tarafından ytusinema

» After Effects Uzmanı Aranıyor (Ankara)
Lütfen ödevime yardım edin EmptyCuma 14 Nis. 2017, 13:58 tarafından Kün Medya Yapım

» İÇERİ BAK LÜTFEN KAFAYI YİCEM
Lütfen ödevime yardım edin EmptySalı 11 Nis. 2017, 10:55 tarafından korsankirici

» After Effects - Neon Text Efekti - Ders 8
Lütfen ödevime yardım edin EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:32 tarafından theyamak

» After Effects - Tanıtım Animasyonu Kurumsal - Ders 7
Lütfen ödevime yardım edin EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

» After Effects - Retro Intro Yapımı - Ders 6
Lütfen ödevime yardım edin EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

Giriş yap

Şifremi unuttum

Kimler hatta?
Toplam 214 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 214 Misafir

Yok

[ Bütün listeye bak ]

Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: ceren0

Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
En iyi yollayıcılar
haziran
Lütfen ödevime yardım edin Vote_lcapLütfen ödevime yardım edin Voting_barLütfen ödevime yardım edin Vote_rcap 
boronzox
Lütfen ödevime yardım edin Vote_lcapLütfen ödevime yardım edin Voting_barLütfen ödevime yardım edin Vote_rcap 
Hale
olivon
render
alpino
Joker
aloha34
mobidik
ypr

Anahtar-kelime

Sosyal yer imi

Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın

Lütfen ödevime yardım edin

+4
mobidik
cixoonur
ACYN
omercannet
8 posters

Lütfen ödevime yardım edin Empty Lütfen ödevime yardım edin

Mesaj  omercannet Paz 30 Mart 2008, 18:11

Ödev 1 :

Var olan Vesikalık fotoğrafınızı Mask işlemi ile düzgün sekilde temizleyip İkinci bir layer üzerine yerleştiriniz. 2. layerde ayrı bir image olması gerekmektedir. Uyumlu bir arka fon seçiniz.

Hemen altına Text animasyonu ile okunaklı bir font ile İsminizi ve Soyadınızı daha sonrada ayrı bir satır oluşturacak şekilde E-mail adresinizi text animasyonu ile ekranda belirecek " 2 sn" sabit kaldıktan sonra yazılar text animasyonu ile ekran dışına çıkarak kaybolacaktır.

Daha sonra hem resminiz hemde arka fon yavaşça karararak siyah ekran ile animasyonu bitiriniz.

Çıktı Özellikleri : 10 sn lik 400 x300 Pixel boyutlarında,Quicktime H.264 Codec, 25 FPS ile render alınacaktır. Benzer arka fon image kullanmayınız. İmage Aspect Ratio larını bozmayınız.Yatay ve dikey oranları koruyunuz.

Ödev 2 :

Kendi çektiğiniz fotolar veya internetten beğendiğiniz 10 adet fotoğrafı arka arkaya dizilecek ve Translation efektleri ile bir fon muziği eşliğinde oynatılacak.Geçiş efektlerinin hepsi ayrı olacaktır.Çıktıda mutlaka ses yani fon müziği duyulacaktır.

Çıktı Özellikleri : 10 sn lik 400 x300 Pixel boyutlarında,Quicktime H.264 Codec, 25 FPS ve SES ile render alınacaktır. İmage Aspect Ratio larını bozmayınız.Yatay ve dikey oranları koruyunuz. Not: Fon müziğini siz belirleyeceksiniz.

Ödev 3:

1 ci ödevdeki vesikalık foto ve arka planı kulanarak bir Camera yaratınız.Layerları 3 boyutlu hale getirerek Kamera ya 0 dan 45 derecelik bir açı ile anime ediniz. . 3 boyutlu görüntüde İki layer arasındaki mesafenin "Z parametresi" açılmış olaması gerekmektir.

Çıktı Özellikleri : 10 sn lik 400 x300 Pixel boyutlarında,Quicktime H.264 Codec 25 FPS ile render alınacaktır. İmage Aspect Ratio larını bozmayınız.Yatay ve dikey oranları koruyunuz.

Resim:https://i.servimg.com/u/f49/12/19/98/88/2211.jpg

En son omercannet tarafından Paz 30 Mart 2008, 21:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
omercannet
Daha Yeni
Daha Yeni

Meslek : istanbul ticaret universitesi

Lütfen ödevime yardım edin Empty Geri: Lütfen ödevime yardım edin

Mesaj  ACYN Paz 30 Mart 2008, 18:24

bu ne ya bu sıralar bi ödev furyası tutmuş gidio.. sanırım aynı sınıftalar bu ödeve yardım isteyen herkes halbuki içinizden biri araştırıp öğrense diğerlerine anlatsa hiç sorun kalmicakk.. forumumuz o kadar zengin ki araştırıp herşeyi bulabilirsiniz o yüzden bence bi öğrenmeye bakın takıldığınız yerlerde yardım isteyin o zaman hertürlü yardımı yaparız....
ACYN
ACYN
Şimdilik Azimli
Şimdilik Azimli

Meslek : Ayakkabı Bağı Bağlayıcısı....

Mesaj  omercannet Paz 30 Mart 2008, 18:38

Lutfen yardım edin yoksa sınıfta kalcam :(:(:(:(:(:(:(:(:(
omercannet
Daha Yeni
Daha Yeni

Meslek : istanbul ticaret universitesi

Mesaj  cixoonur Paz 30 Mart 2008, 23:47

djpires yardımcı olacagını söylemişti onla kontak kur yardımları oldu herkezin ödevlerde
cixoonur
Daha Yeni
Daha Yeni

Meslek : öğrenci

Mesaj  mobidik Paz 30 Mart 2008, 23:52

Bu adrese de ben baktım..Ama çok uğraşamadım..Burasının bir ödev eksik..2 ödev yolda..
mobidik
O Artık Bir Usta
O Artık Bir Usta

Meslek : kelseM

Mesaj  slybee Ptsi 31 Mart 2008, 01:27

Banada özelden yardım çağrıları gelmeye başladı. Okuduğum okulda da durum aynı. RTVC 3. sınıf öğrencisi neden premiere yada herhangi bir edit programı öğrenmek istemez anlamıyorum :S yazmıyım yazmıyım diyorum ama kendimi tutamıyorum.

3 yıldır arkadaşlarımın ödevini yapıyorum :( ne onlar bir şey öğrenebildi ne ben zevk aldım. Peki hiç mi bir şey öğrenmedim bu durumdan? öğrendim: yardım ayrı şey ;) ödevi yüklenmek ayrı...

biz bu ödevleri arkadaşların yerine yaparak onlara yardım etmiyoruz malesef :( aksine kötülük ediyoruz. Balık tutmayı öğrenmleri lazım, balık istemeyi değil!!!

Bu forumda bulunan dersleri 2 gün uygulasalar bu ödevleri çok rahat yaparlar...

bu arada yardım(!) etmeyi bırakdığım arkadaşlarımın bir kısmı projelerini başkalarına yaptırıyor(Mezun olunca ne yaparlar onu merak ediyorum... ) bir kısmıda öğrenmeye ve kendi işlerini yapmaya başladı.

daha çok yazasım var ama neyse :( tez konusu bir durum...
slybee
slybee
O Artık Bir Kalfa
O Artık Bir Kalfa

Meslek : R-TV-C
Kullandığınız Programlar : Premiere, After Effects, Photoshop

Mesaj  haziran Ptsi 31 Mart 2008, 03:08

slybee demiş ki:Banada özelden yardım çağrıları gelmeye başladı. Okuduğum okulda da durum aynı. RTVC 3. sınıf öğrencisi neden premiere yada herhangi bir edit programı öğrenmek istemez anlamıyorum :S yazmıyım yazmıyım diyorum ama kendimi tutamıyorum.

3 yıldır arkadaşlarımın ödevini yapıyorum :( ne onlar bir şey öğrenebildi ne ben zevk aldım. Peki hiç mi bir şey öğrenmedim bu durumdan? öğrendim: yardım ayrı şey ;) ödevi yüklenmek ayrı...

biz bu ödevleri arkadaşların yerine yaparak onlara yardım etmiyoruz malesef :( aksine kötülük ediyoruz. Balık tutmayı öğrenmleri lazım, balık istemeyi değil!!!

Bu forumda bulunan dersleri 2 gün uygulasalar bu ödevleri çok rahat yaparlar...

bu arada yardım(!) etmeyi bırakdığım arkadaşlarımın bir kısmı projelerini başkalarına yaptırıyor(Mezun olunca ne yaparlar onu merak ediyorum... ) bir kısmıda öğrenmeye ve kendi işlerini yapmaya başladı.

daha çok yazasım var ama neyse :( tez konusu bir durum...

Bende uzatmayım o zaman, her kelimene harfiyen katılıyorum :kahve-:
haziran
haziran
Admin
Admin

Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)

Lütfen ödevime yardım edin Empty djpires'e özel

Mesaj  ece Ptsi 31 Mart 2008, 11:16

valla bu ödev konusunda kim ne düşünür bilmiyorum da djpires süper yardımlarda bulunuo bundan sora mehmetin yeni kankasıyım haberiniz olsun:)))
ece
Daha Yeni
Daha Yeni

Meslek : öğrenci

Mesaj  haziran Ptsi 31 Mart 2008, 18:54

ece demiş ki:valla bu ödev konusunda kim ne düşünür bilmiyorum da djpires süper yardımlarda bulunuo bundan sora mehmetin yeni kankasıyım haberiniz olsun:)))

Olsun bakalım :D
haziran
haziran
Admin
Admin

Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)

Mesaj  hasan_43 Ptsi 31 Mart 2008, 19:42

ben daha lise son ögrencisiyim ödev verilmedigi halde ae ögrenme cabası gösteriyorum :D siz üniversite okuyorsunuz ne iss :ehuhaheuh: (gurur yapın azimlenin ögrenin ögretin )
hasan_43
hasan_43
Şimdilik Azimli
Şimdilik Azimli

Meslek : ögrenci

Mesaj  haziran Ptsi 31 Mart 2008, 20:00

hasan_43 demiş ki:ben daha lise son ögrencisiyim ödev verilmedigi halde ae ögrenme cabası gösteriyorum :D siz üniversite okuyorsunuz ne iss :ehuhaheuh: (gurur yapın azimlenin ögrenin ögretin )

İşte gögsümüzü kabartan mesaj bu bravo hasan :D
haziran
haziran
Admin
Admin

- Similar topics