En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 448 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 448 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
İlginç Tuhaflıklarımız
5 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Az Biraz Nefes Alın Geyik Köşesi
1 sayfadaki 1 sayfası
İlginç Tuhaflıklarımız
* Neden bozulan otobüsün yolculari bizim otobüsümüze aktarildiginda onlara mültecilermis gibi bakariz? * Neden her gördügümüz haritada hemen Türkiye'yi bulmaya çalisiriz? Millet olarak dünyada kaybolma kompleksimiz mi vardir? * Neden insanlar birbirlerine sarilinca saga-sola sallanirlar? * Neden ögrenciler ilkögretimin besinci sinifina kadar ögretmene 'ögretmenim' diye seslenirken altıncı sinifta bir anda 'hocam' diye seslenmeye baslarlar? * Neden sinavlarda '4 yanlis bir dogruyu gotürür' seklinde bir uygulama ile ögrenciler cezalandirilirlarda; '4 dogru bil, bir dogruda bizden' seklinde bir kampanya baslatilip zekaya ve riske grime cesaretine ödül verilmez? * Neden insanlar kapali bir alandan yagmur yagan alana çikinca kafalarini egerler? Yagmura duyulan saygidan midir yoksa ondan tirstigimiz için midir? * Neden dükkanini kapatip giden esnaf, kapiya'10 dakika sonra dönücem' yazar, ne zaman gittigini nasil anlarız * Televizyona çikan insanlar neden kendilerini Türkiye'deki bütün insanlarin izledigini sanirlar? Örn: Su anda 70milyon kisi bizi izliyor... * Neden gözlerinden öperim denir? Insan vücudunda öpülecek daha uygunsuz bir yer var midir? Kimse kimseyi gözünden öpmüs müdür? * Dügünlerde neden 'Dom Dom Kursunu' ile göbek atilmaktadir. 'Bir avci vurdu beni, bin avci beni yedi' gibi sözler esliginde kendinden geçen baska milletler var midir? * Neden bazi kizlarimiz sirin bir hayvancagiz gördüklerinde 'inanmiyorum!' derler, inanilmayacak olan nedir? * Cumartesi ve Pazartesi'nin neden kendi isimleri yoktur? * Dolmuslardaki fiyat tarifesinde 'en kisa mesafe' neden 'indi-bindi' olarak tabir edilir? Önce inilip sonra mi binilir? Bir terslik yok mudur? * Bir programi kurarken neden 'kabul ediyorum' ya da 'kabul etmiyorum' seçenekleri vardir? O kadar parayi bayilip bir bilgisayar programi satin aldiktan sonar 'kabul etmiyorum' seçenegini isaretleyen bir takim saf kisiler mevcut mudur? * Bulmacalarda boru sesinin karsiligi neden hep 'ti'dir? Bulmacalari hazirlayan arkadaslar hiç 'ti' diye ses çikaran boru görmüsler midir? * Ipana 7 reklamindaki kiza 'Ne zamandan beri Ipana7 kullaniyorsun?' diye soran doktor, Ipana 7'nin yeni bir ürün oldugunu ve reklamdan sadece bir kaç gün once piyasaya çiktigini bilmemekte midir? * Neden futbol takimi olan Ajax'Ayaks' diye okunur da temizlik ürünü Ajax 'Ajaks' diye okunur? * Neden ilanlarda 'doktordan temiz araba' diye yazilir? Hipokrat yemininde 'arabami temiz kullanacagim' seklinde bir madde mi vardir? |
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Geri: İlginç Tuhaflıklarımız
haziran demiş ki:
*
* Neden her gördügümüz haritada hemen Türkiye'yi bulmaya çalisiriz? Millet olarak dünyada kaybolma kompleksimiz mi vardir?
Cevap çok açık değilmi aslında
* Neden ilanlarda 'doktordan temiz araba' diye yazilir? Hipokrat yemininde 'arabami temiz kullanacagim' seklinde bir madde mi vardir? :laugh38-: :laugh38-: :laugh38-: :laugh38-: :laugh38-: :laugh38-: :laugh38-: :laugh38-: :laugh38-: :laugh38-: bu süperdi işte :laugh38-:
longingwinds- Şimdilik Azimli
Meslek : İthalat/İhracat
haziran demiş ki:
* Neden bozulan otobüsün yolculari bizim otobüsümüze aktarildiginda onlara mültecilermis gibi bakariz?
* Neden insanlar birbirlerine sarilinca saga-sola sallanirlar?
* Neden insanlar kapali bir alandan yagmur yagan alana çikinca kafalarini egerler? Yagmura duyulan saygidan midir yoksa ondan tirstigimiz için midir?
* Neden dükkanini kapatip giden esnaf, kapiya'10 dakika sonra dönücem' yazar, ne zaman gittigini nasil anlarız
* Televizyona çikan insanlar neden kendilerini Türkiye'deki bütün insanlarin izledigini sanirlar? Örn: Su anda 70milyon kisi bizi izliyor...
* Neden gözlerinden öperim denir? Insan vücudunda öpülecek daha uygunsuz bir yer var midir? Kimse kimseyi gözünden öpmüs müdür?
* Dügünlerde neden 'Dom Dom Kursunu' ile göbek atilmaktadir. 'Bir avci vurdu beni, bin avci beni yedi' gibi sözler esliginde kendinden geçen baska milletler var midir?
* Neden bazi kizlarimiz sirin bir hayvancagiz gördüklerinde 'inanmiyorum!' derler, inanilmayacak olan nedir?
* Cumartesi ve Pazartesi'nin neden kendi isimleri yoktur?
* Dolmuslardaki fiyat tarifesinde 'en kisa mesafe' neden 'indi-bindi' olarak tabir edilir? Önce inilip sonra mi binilir? Bir terslik yok mudur?
Ben bunların hepsine abartısız 10 dakika içimden gülmüşümdür :laugh38-:
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Gülünmeyecek gibi değilki
Ya bi soruda benden insanlar neden özellikle lokanta tarzı yerlere anamın yeri halamın yeri dayımın yeri gibi isimler koyarlar?İnsanlar bu isimleri çekicimi buluyorlar ???
Ya bi soruda benden insanlar neden özellikle lokanta tarzı yerlere anamın yeri halamın yeri dayımın yeri gibi isimler koyarlar?İnsanlar bu isimleri çekicimi buluyorlar ???
longingwinds- Şimdilik Azimli
Meslek : İthalat/İhracat
Ben bir yerel kanalda duymustum spiker diger konuga " Beyefendi biraz saygili olalim 70 milyon bizi izliyor" diyordu. :ehuhaheuh: Son olarak aklima geldi gecen gunler bir muhafazakar kanalda Voltran vardi. Cizgifilm cocuklugumun kahramanlari Neyse bur cizgi dizide bes kaplan a vrdi birlesip Voltran oluyordu yine boyle bir zor durumda bir kaplan bas kaplana soruyor: "Efendim ne yapicaz?" Bas kaplan cevap veriyor : "Allahin izniyle Voltrani olusturcaz" :Hohohuho:
xander1982- O Artık Bir Kalfa
Meslek : -------
* Neden sinavlarda '4 yanlis bir dogruyu gotürür' seklinde bir uygulama ile ögrenciler cezalandirilirlarda; '4 dogru bil, bir dogruda bizden' seklinde bir kampanya baslatilip zekaya ve riske grime cesaretine ödül verilmez?
Ben buna bayıldım ve sonuna kadar da arkasındayım..Olay budur tesbit budur arkadaş! :GOODs:
Ben buna bayıldım ve sonuna kadar da arkasındayım..Olay budur tesbit budur arkadaş! :GOODs:
mobidik- O Artık Bir Usta
Meslek : kelseM
Evet ya bence de erdem abime sonuna kadar katılıyorum
boronzox- Forum Yöneticisi
- Varsa Çalıştığınız Firma : Friilens
Meslek : Moşın Dizaynır
Kullandığınız Programlar : After Effects CS4
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Az Biraz Nefes Alın Geyik Köşesi
1 sayfadaki 1 sayfası