En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 236 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 236 Misafir Yok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Bu ödevi yapamazsam kalıyorum
4 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu ödevi yapamazsam kalıyorum
Adobe after effect dersinden bi ödev verdi hoca geçmek için fakat bu programla ilgili hiçbir bilgim yok eminim aranızda bana yardım edecek birisi cıkar!(31 marta kadar teslim etmem gerekiyor) :(
Ödev 1 :
Var olan Vesikalık fotoğrafınızı Mask işlemi ile düzgün sekilde temizleyip İkinci bir layer üzerine yerleştiriniz. 2. layerde ayrı bir image olması gerekmektedir. Uyumlu bir arka fon seçiniz.
Hemen altına Text animasyonu ile okunaklı bir font ile İsminizi ve Soyadınızı daha sonrada ayrı bir satır oluşturacak şekilde E-mail adresinizi text animasyonu ile ekranda belirecek " 2 sn" sabit kaldıktan sonra yazılar text animasyonu ile ekran dışına çıkarak kaybolacaktır.
Daha sonra hem resminiz hemde arka fon yavaşça karararak siyah ekran ile animasyonu bitiriniz.
Çıktı Özellikleri : 10 sn lik 400 x300 Pixel boyutlarında,Quicktime H.264 Codec, 25 FPS ile render alınacaktır. Benzer arka fon image kullanmayınız. İmage Aspect Ratio larını bozmayınız.Yatay ve dikey oranları koruyunuz.
Ödev 2 :
Kendi çektiğiniz fotolar veya internetten beğendiğiniz 10 adet fotoğrafı arka arkaya dizilecek ve Translation efektleri ile bir fon muziği eşliğinde oynatılacak.Geçiş efektlerinin hepsi ayrı olacaktır.Çıktıda mutlaka ses yani fon müziği duyulacaktır.
Çıktı Özellikleri : 10 sn lik 400 x300 Pixel boyutlarında,Quicktime H.264 Codec, 25 FPS ve SES ile render alınacaktır. İmage Aspect Ratio larını bozmayınız.Yatay ve dikey oranları koruyunuz. Not: Fon müziğini siz belirleyeceksiniz.
Ödev 3:
1 ci ödevdeki vesikalık foto ve arka planı kulanarak bir Camera yaratınız.Layerları 3 boyutlu hale getirerek Kamera ya 0 dan 45 derecelik bir açı ile anime ediniz. . 3 boyutlu görüntüde İki layer arasındaki mesafenin "Z parametresi" açılmış olaması gerekmektir.
Çıktı Özellikleri : 10 sn lik 400 x300 Pixel boyutlarında,Quicktime H.264 Codec 25 FPS ile render alınacaktır. İmage Aspect Ratio larını bozmayınız.Yatay ve dikey oranları koruyunuz.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim!
e-mail:cixoonur@hotmail.com :kahve-:
Ödev 1 :
Var olan Vesikalık fotoğrafınızı Mask işlemi ile düzgün sekilde temizleyip İkinci bir layer üzerine yerleştiriniz. 2. layerde ayrı bir image olması gerekmektedir. Uyumlu bir arka fon seçiniz.
Hemen altına Text animasyonu ile okunaklı bir font ile İsminizi ve Soyadınızı daha sonrada ayrı bir satır oluşturacak şekilde E-mail adresinizi text animasyonu ile ekranda belirecek " 2 sn" sabit kaldıktan sonra yazılar text animasyonu ile ekran dışına çıkarak kaybolacaktır.
Daha sonra hem resminiz hemde arka fon yavaşça karararak siyah ekran ile animasyonu bitiriniz.
Çıktı Özellikleri : 10 sn lik 400 x300 Pixel boyutlarında,Quicktime H.264 Codec, 25 FPS ile render alınacaktır. Benzer arka fon image kullanmayınız. İmage Aspect Ratio larını bozmayınız.Yatay ve dikey oranları koruyunuz.
Ödev 2 :
Kendi çektiğiniz fotolar veya internetten beğendiğiniz 10 adet fotoğrafı arka arkaya dizilecek ve Translation efektleri ile bir fon muziği eşliğinde oynatılacak.Geçiş efektlerinin hepsi ayrı olacaktır.Çıktıda mutlaka ses yani fon müziği duyulacaktır.
Çıktı Özellikleri : 10 sn lik 400 x300 Pixel boyutlarında,Quicktime H.264 Codec, 25 FPS ve SES ile render alınacaktır. İmage Aspect Ratio larını bozmayınız.Yatay ve dikey oranları koruyunuz. Not: Fon müziğini siz belirleyeceksiniz.
Ödev 3:
1 ci ödevdeki vesikalık foto ve arka planı kulanarak bir Camera yaratınız.Layerları 3 boyutlu hale getirerek Kamera ya 0 dan 45 derecelik bir açı ile anime ediniz. . 3 boyutlu görüntüde İki layer arasındaki mesafenin "Z parametresi" açılmış olaması gerekmektir.
Çıktı Özellikleri : 10 sn lik 400 x300 Pixel boyutlarında,Quicktime H.264 Codec 25 FPS ile render alınacaktır. İmage Aspect Ratio larını bozmayınız.Yatay ve dikey oranları koruyunuz.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim!
e-mail:cixoonur@hotmail.com :kahve-:
cixoonur- Daha Yeni
Meslek : öğrenci
Geri: Bu ödevi yapamazsam kalıyorum
sanırım bu konuları bilen yok?
eydi- O Artık Bir Kalfa
Meslek : 0
Kullandığınız Programlar : 0
After hakkında hiç bir bilgisi olmayan birisine öğretmen 3 adet neden ders verir onu düşünüyorum,
Bu derslerin hepsi kolay işler ama bunu yapacak birisinin olması için beklemen gerekebilir açıkcası benim pek vaktim yok olsaydı seve seve yapardım ama tutorialleri izleyerek sen başlarsan takıldığın yerlerde sorarsan beraber yapılabilir
Bu derslerin hepsi kolay işler ama bunu yapacak birisinin olması için beklemen gerekebilir açıkcası benim pek vaktim yok olsaydı seve seve yapardım ama tutorialleri izleyerek sen başlarsan takıldığın yerlerde sorarsan beraber yapılabilir
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Hocam hemencenik "slybee" ve "andrew"in derslerini izle..Soruların cevapları orda var..İnan bana izledikten sonra ödevlerine başka şeyler de katarsın ve hocana hava bile atarsın :gözlük--altınd
mobidik- O Artık Bir Usta
Meslek : kelseM
ilginiz için saolun arkadaşlar burda yaptıgım biraz hazıra konar gibi oluyo fakat yapabilcek başka birşeym yok şuanda ve 2günde bu ödevi halledecegimi pek sanmıyorum eğer benim yerime yapabilcek biri varsa gercekten cok minnettar olurum kolay gelsin hepinize iyigünler.
cixoonur- Daha Yeni
Bir vesikalık resmin ile birde uyumlu arka fon resmi gönder bana akşama bakarım :kahve-:
haziran- Admin
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
Haziran güzel bir iyilik yapacak ama hocam sen boş durma videoları izle,indir..Hoca sorarsa nasıl yaptın derse bir şeyler söyleyebilesin..
mobidik- O Artık Bir Usta
Meslek : kelseM
büyük bi iylik yapmış olursun valla bana sana resmleri atabilmem için bi mail adresi verebilrsen
Edit: haziran pm attm resmleri sana kolay gelsn...Ama daha önce hiç dikkat etmedigm bi program hosuma gitti dogrusu bende bi ucundan baslıcam artk
Edit: haziran pm attm resmleri sana kolay gelsn...Ama daha önce hiç dikkat etmedigm bi program hosuma gitti dogrusu bende bi ucundan baslıcam artk
cixoonur- Daha Yeni
Acele oldu işini görür sanırım,
Ben yaptım ama mobidik'in dediği gibi hoca sorarsa nasıl yaptın diye beni çağırma sakın :kahve-:
http://rapidshare.com/files/103378412/Onur_Odev_Projesi.rar.html
Ben yaptım ama mobidik'in dediği gibi hoca sorarsa nasıl yaptın diye beni çağırma sakın :kahve-:
En son haziran tarafından C.tesi 29 Mart 2008, 22:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
haziran- Admin
hazirannn Valla hakkını nasıl öderim bilmyiorum ama cok teşekkür ederm sana çok önemliydi saol !
cixoonur- Daha Yeni
Yanlış uplod etmişim :hımm-m: yeniden upload ediyorum.
haziran- Admin
oke daha zamanımız var sorun yokk :teyy-:
cixoonur- Daha Yeni
Merveninkide içinde,
Vesikalık olanlar birinci ders diğeri foto slayt zaten öm den yazmamı istemiştin, ayrıca proje dosyasıda içinde istediğin zaman istediğin değişikliği yapabilirsin, kolay gelsin.
Vesikalık olanlar birinci ders diğeri foto slayt zaten öm den yazmamı istemiştin, ayrıca proje dosyasıda içinde istediğin zaman istediğin değişikliği yapabilirsin, kolay gelsin.
haziran- Admin
cok cok cok saol hazirannn söle bakalm nası teşşekür edebilrm sana?
cixoonur- Daha Yeni
cixoonur demiş ki:cok cok cok saol hazirannn söle bakalm nası teşşekür edebilrm sana?
Önemli değil iyi not alırsan sevinirim fazlasına gerek yok
haziran- Admin
Valla bukadar emek verdin hocada okadar kansız deildir heralde
cixoonur- Daha Yeni
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası