En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 236 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 236 Misafir Yok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Kameraya nasıl yön verebilirim?
+3
haziran
mobidik
seto35
7 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
Kameraya nasıl yön verebilirim?
Öncelikle şimdiden teşekkürler. ben dielimki bir oda gibi bişi yaptım ve bir obje koydum. kameranın odanın ıcınde cesıtlı yerlere gıtmesını ıstıyorum nasıl yapabılırım? kameraya bır yol cızılırmı? ya da mesela 3d yaparak 2 vıdeo koydum sıyah bır ekrana bırı sagda bırı solda kamera sagdakı vıdeodayken verdıgım yol sayesınde nasıl soldakıne gecebılır?
seto35- Daha Yeni
Meslek : öğrenci
Geri: Kameraya nasıl yön verebilirim?
Hocam bunu yaptığın oda gibi bir şeyin içine kamerayı attıktan sonra keyler ile kameraya yön verebilirsin ve kamera bu yönleri izler. Kamerayı da özgürce hareket ettirebilmek için Rotation Tool (W), Orbit Camera Tool (C) u kullanırsın ve kameranın keylerini açarsın..Kamera da o keyleri takip eder
mobidik- O Artık Bir Usta
Meslek : kelseM
cok saol ama pek anlamadım bı ders yaparsan bos bır vakıtınde cok tesekkur ederım..
seto35- Daha Yeni
seto35 demiş ki:cok saol ama pek anlamadım bı ders yaparsan bos bır vakıtınde cok tesekkur ederım..
Anlaşılmayacak bişey yok mobidiğin dediği gibi resmini 3d yaptıktan sonra cameranın key frameleri ile yapabilirsin zoom in ve zoom out yapabilirsin zaten sana kısa yollarıda söylemiş bi dene yapamazsan resimli anlatmaya çalışırız yada mobidik sana kısa bir anlatım hazırlar boş bi anında
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
ben anladığımı söleyim..belki yanlışda anlamış olabilirim
şimdi arkadaş sen mekanı ve objeyi 3d olarak tasarladıkdan sonra resim olarak çıktığı alıp ae de kamera hareketimi vermek istedin..eğer öle ise yapamazsın..3d max de tasarladıysan zaten max de camera özelliği var orda istediğin gibi hareket verebilirsin..
ama ae de düz resimde sağa sola döndüremezsin..yani odada düz giderken sağ dönüpde kameranın sağında kalan duvarı göremezsin:D umarım doğru anlamışımdır yoksa da ölesine anlattım işte..
şimdi arkadaş sen mekanı ve objeyi 3d olarak tasarladıkdan sonra resim olarak çıktığı alıp ae de kamera hareketimi vermek istedin..eğer öle ise yapamazsın..3d max de tasarladıysan zaten max de camera özelliği var orda istediğin gibi hareket verebilirsin..
ama ae de düz resimde sağa sola döndüremezsin..yani odada düz giderken sağ dönüpde kameranın sağında kalan duvarı göremezsin:D umarım doğru anlamışımdır yoksa da ölesine anlattım işte..
ACYN- Şimdilik Azimli
Meslek : Ayakkabı Bağı Bağlayıcısı....
http://video1.videocopilot.net/videotutorials/27-3D_Room/data/tutorial.flv
Şimdi yukardaki videodaki gibi bir 3d çalışması yapacaksan After Effecte, bu dersi bir izle derim ben..Hem kamera haraketi var hem de 3d bir şeyler yapmak anlatılıyor.Umarım yardımcı olur sana..
Şimdi yukardaki videodaki gibi bir 3d çalışması yapacaksan After Effecte, bu dersi bir izle derim ben..Hem kamera haraketi var hem de 3d bir şeyler yapmak anlatılıyor.Umarım yardımcı olur sana..
mobidik- O Artık Bir Usta
Meslek : kelseM
ACYN demiş ki:yani odada düz giderken sağ dönüpde kameranın sağında kalan duvarı göremezsin:D umarım doğru anlamışımdır yoksa da ölesine anlattım işte..
Bunu 3D Vanishing Point ile aşağı yukarı yaparsın :kahve-:
haziran- Admin
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
cok saol. vıdeocopilot yardımcı oldu. ıstedıgımı yaptım ve camera keyframeını de ogrendım :Birinci-ci: :laugh38-:
seto35- Daha Yeni
şimdi kardeşler
ben bunun kaynak dosyalarını indirdim videocopilot tan.. ama duvarların yerine rengarenk şeyler görüyorum.. aynı şey gibi.. eskiden trt de yayın olmadığı zaman çıkan guuuuuuuuuuuuuuu sesiyle beraber bi sürü rengün olduğu ekranlar gibi aynıı. sebep ne ki?
ben bunun kaynak dosyalarını indirdim videocopilot tan.. ama duvarların yerine rengarenk şeyler görüyorum.. aynı şey gibi.. eskiden trt de yayın olmadığı zaman çıkan guuuuuuuuuuuuuuu sesiyle beraber bi sürü rengün olduğu ekranlar gibi aynıı. sebep ne ki?
sedmoon- Daha Yeni
Meslek : öğretmen
SEDMOON demiş ki:şimdi kardeşler
AE versiyon farklılığından olabilir, andrewin kullandığı prg o konuda 7 sürümü olması lazım sende başka sürüm varsa normaldir :kahve-:
haziran- Admin
selam arkadaşım o guuuuuuuuuuuuuuuu sesini duyduğun şekle benzetmenin sebebi indirdiğin proje dosyasında kullanılan metaryeller in bulunamaması yani atıyorum andrew kramer proje dosyasında kullandığı bir metaryali c:/ dizininden attıysa projeye senin dosyaların c:/document and settings vsvs gibi bir dizinde ise öncelikle proje dosyasınına metaryellerin dizinini tanıtacaksın bunuda o metaryalin üzerine çift tıklayarak yapabilirsin sana dizini soracak dosyayının yolunu yani dizini göster düzelir
ArmedA- O Artık Bir Kalfa
Meslek : Hayat
bu derstekine benzer materyalleri bulabilirmiyiz???
hasan_43- Şimdilik Azimli
Meslek : ögrenci
oradaki malzeme riot gear paketinden sanırım ama illa birşey bulmana gerek yok photoshopta bir dikdörtgen çiz biraz tahrif et yada google dan ara duvar resimleri 3d özelliği ver açılarını değiştir al sana bir tünel illa bir yerden birşeyler bulmak için vakit kaybetmene gerek yok
ArmedA- O Artık Bir Kalfa
Meslek : Hayat
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe After Effects :: After Effects Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası