En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 583 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 583 Misafir :: 3 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Selamın Aleyküm!.
5 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Üyeler Tanışma ve Kaynaşma
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Selamın Aleyküm!.
Konunun ilk mesajı :
arkadaşlar merhabalar..
www.juststar.info kişisel web adresim. kendimi fazla anlatmakta becerili olduğum söylenemez..
fakat özetlemek gerekirse,
aftereffets.tr.cx eğitmenlerine çok teşekkür ediyorum.1 ders incelemem after effets'in temelini kaptım.
http://www.videocopilot.net/ sitesinden sevgili Andrew Kremer'ın çalışmalarını incelerek ve yine kendi izniyle dağıttığı projeleri bilgisayarda göz geçirerek şuanki becerideyim.
aftereffects.tr.cx yöneticileri olarak crack/serial vs yasal olmayan şeyleri engellemelerini SONSUZ TAKTİR EDİYOR
HERKESİ SELAMLIYORUM..
kendi adresimde video bölümünde ve girişteki introda hazırladığım bikaç çalışma var. vakit bulursam eğitim amaçlı bir kaç örnek çalışma hazırlayıp sizlerle paylaşacağım.
not. henüz yeniyim ve bu nedenle ha dedim öğrendik değil. işi tam öğrenmeden siz değerli arkadaşlarımıza yardımcı olmam güç ve zaman alıcak.
tekrar teşekkür ediyorum
başarılarınız daim olsun
arkadaşlar merhabalar..
www.juststar.info kişisel web adresim. kendimi fazla anlatmakta becerili olduğum söylenemez..
fakat özetlemek gerekirse,
aftereffets.tr.cx eğitmenlerine çok teşekkür ediyorum.1 ders incelemem after effets'in temelini kaptım.
http://www.videocopilot.net/ sitesinden sevgili Andrew Kremer'ın çalışmalarını incelerek ve yine kendi izniyle dağıttığı projeleri bilgisayarda göz geçirerek şuanki becerideyim.
aftereffects.tr.cx yöneticileri olarak crack/serial vs yasal olmayan şeyleri engellemelerini SONSUZ TAKTİR EDİYOR
HERKESİ SELAMLIYORUM..
kendi adresimde video bölümünde ve girişteki introda hazırladığım bikaç çalışma var. vakit bulursam eğitim amaçlı bir kaç örnek çalışma hazırlayıp sizlerle paylaşacağım.
not. henüz yeniyim ve bu nedenle ha dedim öğrendik değil. işi tam öğrenmeden siz değerli arkadaşlarımıza yardımcı olmam güç ve zaman alıcak.
tekrar teşekkür ediyorum
başarılarınız daim olsun
ByJustStar- Daha Yeni
Meslek : Fotoğrafçı
Geri: Selamın Aleyküm!.
Forumun sirinesine saygi sonsuz :selam-m:
xander1982- O Artık Bir Kalfa
Meslek : -------
Teşekkür ederimde xander1982 öyle bi söz söylemişsinki kendimi forum sayfamızın önemli kişilerden biriymişim gibi hissettim ama baştada dediğim gibi teşekkür ederim
Hale- O Artık Bir Usta
Meslek : Yok
Onemlisin tabi senin yorumlarin ve sempatik tavirlarin forumu cok renklendiriyor. Bu arada yeni bir video yukledim rica etsem bir yorum yazar misin. Senin yorum yazdigin topik iyi oluyor.
xander1982- O Artık Bir Kalfa
Meslek : -------
Benim için düşündüğün ve dile getirdiğin bu güzel sözlerin için çok teşekkür ederim inan çok sevindim mutlu oldum bu sözleri hak edebilicek bir insan olarak gördüğün ve görmenle kalmayıp baştada dediğim gibi dile getirmen çok ama çok sevindim ve mutlu oldum ve çok teşekkür ederim hıımm bu arada videona bir yorum yazdım
Hale- O Artık Bir Usta
Meslek : Yok
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Üyeler Tanışma ve Kaynaşma
2 sayfadaki 2 sayfası