After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları
Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.

Join the forum, it's quick and easy

Şu an ya üyemiz değilsiniz yada giriş yapmadınız, tüm imkanlarımızdan yararlanamıyorsunuz!
Üyemiz iseniz aşağıdaki bağlantılarımızdan Giriş yaparak, üyemiz değilseniz Kayıt olarak kısıtlamayı kaldırabilirsiniz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» Yıldız Sinema Günleri
Premiere, donup duruo EmptySalı 25 Ocak 2022, 16:12 tarafından ytusinema

» epic games reklamı
Premiere, donup duruo EmptyPerş. 12 Eyl. 2019, 14:02 tarafından ainoslu.22

» Hesap silimi ya da banlanma
Premiere, donup duruo EmptyC.tesi 31 Ağus. 2019, 09:04 tarafından gariban

» 10. Yıldız Kısa Film Festivali Geliyor!
Premiere, donup duruo EmptyPaz 14 Mayıs 2017, 10:38 tarafından ytusinema

» After Effects Uzmanı Aranıyor (Ankara)
Premiere, donup duruo EmptyCuma 14 Nis. 2017, 13:58 tarafından Kün Medya Yapım

» İÇERİ BAK LÜTFEN KAFAYI YİCEM
Premiere, donup duruo EmptySalı 11 Nis. 2017, 10:55 tarafından korsankirici

» After Effects - Neon Text Efekti - Ders 8
Premiere, donup duruo EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:32 tarafından theyamak

» After Effects - Tanıtım Animasyonu Kurumsal - Ders 7
Premiere, donup duruo EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

» After Effects - Retro Intro Yapımı - Ders 6
Premiere, donup duruo EmptyPerş. 30 Mart 2017, 15:31 tarafından theyamak

Giriş yap

Şifremi unuttum

Kimler hatta?
Toplam 603 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 603 Misafir :: 3 Arama motorları

Yok

[ Bütün listeye bak ]

Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: ceren0

Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
En iyi yollayıcılar
haziran
Premiere, donup duruo Vote_lcapPremiere, donup duruo Voting_barPremiere, donup duruo Vote_rcap 
boronzox
Premiere, donup duruo Vote_lcapPremiere, donup duruo Voting_barPremiere, donup duruo Vote_rcap 
Hale
olivon
render
alpino
Joker
aloha34
mobidik
ypr

Anahtar-kelime

Sosyal yer imi

Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın

Premiere, donup duruo

2 posters

Premiere, donup duruo Empty Premiere, donup duruo

Mesaj  ademcan C.tesi 01 Mart 2008, 22:56

arkadaşlar adobe premiere 2nohtasıfır'ım:P durmadan donuyor.
sistem özelliklerim ise şöyle:
*intel p4 3.0 ghz işlemci
*1gb(512+512) ram
*128 mb ekran k.
*bolca hafıza vs..
*ha bi de service pack 2 yüklü windows xp

sp2 yüklüydü çok güzel çalışıodu.formattan sonra donmaya başladı..
photoshop da donuodu.bi tane güncelleştirme buldum düzeldi o;ama premiere'de videoyu atıyorum.kontrol panelinden videoyu oynatmaya başladığımda 2 sn oynuyo video,sonra donuyo.attığım videonun boyutu da büyük değil oysa ki :cry:
bi de sağ altta sarı bi uyarı çıkıo:
desktop display mode has been reset because the video card returned an error.please reset the desktop display mode in the playback settings dialog as this may impact yourplayback performance, yazıo
performans ayarlarına giriyorum.tıklıyorum desktop display moduna;ama kaydedilmio.tekrar girdiğimde display modu işaretli diil :cry:

yardımlarınızı bekliyorum,,şimdiden teşekkürler Smile
ademcan
Daha Yeni
Daha Yeni

Meslek : öğrenci

Premiere, donup duruo Empty Geri: Premiere, donup duruo

Mesaj  haziran C.tesi 01 Mart 2008, 23:14

Performans ayarlarına bir kere daha göz atmanı tavsiye ederim gözünden kaçan bişeler olmalı Rolling Eyes

Sanıyorum ekran kartı ile alakalı ekran kartının driverlerini yüklemedinse yüklemeyi yükledinse güncelleştirmeyi denemelisin ;)
haziran
haziran
Admin
Admin

Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)

Mesaj  ademcan Paz 02 Mart 2008, 17:57

driveri yükledim;ama güncelleştirmesini denememiştim.var mıdır acaba güncelleştirmesi.teşekkür ederim,bi deniim haber veririm:)
ademcan
Daha Yeni
Daha Yeni

Mesaj  haziran Paz 02 Mart 2008, 18:08

ademcan demiş ki:driveri yükledim;ama güncelleştirmesini denememiştim.var mıdır acaba güncelleştirmesi.teşekkür ederim,bi deniim haber veririm:)

Performans ayarlarındaki sürücülerle pc deki güncel sürücüler tutoyormu bunada bakabilirsin yani örnek olarak sound max ses kartın varsa ve pc anakarttakini onboard olarak görüyorsa senin sound maxı göstermen gerekir ekran kartı ve diğer ayarlarında aynı şekilde doğru olmalıdır.

Yada alternatif olarak programı kaldırıp yeniden kurmayı deneyebilirsin bu sefer pc deki son kurulu özellikleri tanıyacaktır.

He önceki kurduğumda neden tanımadı diyeceksin ama pc bu herşey olabilir tanımamış olabilir o bakımdan yeniden kurman sorunu çözebilir.
haziran
haziran
Admin
Admin

Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)

Mesaj  ademcan Paz 02 Mart 2008, 19:50

evet soundmax.nasıl tanıtıcam bilmiyorum ama :cry:
özelliklerde soundmaxi kullanıo görülüo;ama ekran kartı için nasıl bi ayar yaparım onu bilmiyorum işte Embarassed

daha önemlisi şu donma olayını haala çözebilmiş diilim.programı tekrar yüklesem full yapabilirim di mi?crack vardı bende,işe yarar mı?
neden donuyo anlamıyorum kii.herşey tamam görülüo.directx 9.0 var ram tamam sp2 de var.ee,ne eksik?__
haziran abi öncelikle donma olayımı çözüme kavuşturmak istiyorum.yardım,,lütfen :cry: :cry:
ademcan
Daha Yeni
Daha Yeni

- Similar topics