En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 603 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 603 Misafir :: 3 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Premiere, donup duruo
2 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe Premiere Pro :: Premiere Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
Premiere, donup duruo
arkadaşlar adobe premiere 2nohtasıfır'ım:P durmadan donuyor.
sistem özelliklerim ise şöyle:
*intel p4 3.0 ghz işlemci
*1gb(512+512) ram
*128 mb ekran k.
*bolca hafıza vs..
*ha bi de service pack 2 yüklü windows xp
sp2 yüklüydü çok güzel çalışıodu.formattan sonra donmaya başladı..
photoshop da donuodu.bi tane güncelleştirme buldum düzeldi o;ama premiere'de videoyu atıyorum.kontrol panelinden videoyu oynatmaya başladığımda 2 sn oynuyo video,sonra donuyo.attığım videonun boyutu da büyük değil oysa ki :cry:
bi de sağ altta sarı bi uyarı çıkıo:
desktop display mode has been reset because the video card returned an error.please reset the desktop display mode in the playback settings dialog as this may impact yourplayback performance, yazıo
performans ayarlarına giriyorum.tıklıyorum desktop display moduna;ama kaydedilmio.tekrar girdiğimde display modu işaretli diil :cry:
yardımlarınızı bekliyorum,,şimdiden teşekkürler
sistem özelliklerim ise şöyle:
*intel p4 3.0 ghz işlemci
*1gb(512+512) ram
*128 mb ekran k.
*bolca hafıza vs..
*ha bi de service pack 2 yüklü windows xp
sp2 yüklüydü çok güzel çalışıodu.formattan sonra donmaya başladı..
photoshop da donuodu.bi tane güncelleştirme buldum düzeldi o;ama premiere'de videoyu atıyorum.kontrol panelinden videoyu oynatmaya başladığımda 2 sn oynuyo video,sonra donuyo.attığım videonun boyutu da büyük değil oysa ki :cry:
bi de sağ altta sarı bi uyarı çıkıo:
desktop display mode has been reset because the video card returned an error.please reset the desktop display mode in the playback settings dialog as this may impact yourplayback performance, yazıo
performans ayarlarına giriyorum.tıklıyorum desktop display moduna;ama kaydedilmio.tekrar girdiğimde display modu işaretli diil :cry:
yardımlarınızı bekliyorum,,şimdiden teşekkürler
ademcan- Daha Yeni
Meslek : öğrenci
Geri: Premiere, donup duruo
Performans ayarlarına bir kere daha göz atmanı tavsiye ederim gözünden kaçan bişeler olmalı
Sanıyorum ekran kartı ile alakalı ekran kartının driverlerini yüklemedinse yüklemeyi yükledinse güncelleştirmeyi denemelisin
Sanıyorum ekran kartı ile alakalı ekran kartının driverlerini yüklemedinse yüklemeyi yükledinse güncelleştirmeyi denemelisin
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
driveri yükledim;ama güncelleştirmesini denememiştim.var mıdır acaba güncelleştirmesi.teşekkür ederim,bi deniim haber veririm:)
ademcan- Daha Yeni
ademcan demiş ki:driveri yükledim;ama güncelleştirmesini denememiştim.var mıdır acaba güncelleştirmesi.teşekkür ederim,bi deniim haber veririm:)
Performans ayarlarındaki sürücülerle pc deki güncel sürücüler tutoyormu bunada bakabilirsin yani örnek olarak sound max ses kartın varsa ve pc anakarttakini onboard olarak görüyorsa senin sound maxı göstermen gerekir ekran kartı ve diğer ayarlarında aynı şekilde doğru olmalıdır.
Yada alternatif olarak programı kaldırıp yeniden kurmayı deneyebilirsin bu sefer pc deki son kurulu özellikleri tanıyacaktır.
He önceki kurduğumda neden tanımadı diyeceksin ama pc bu herşey olabilir tanımamış olabilir o bakımdan yeniden kurman sorunu çözebilir.
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
evet soundmax.nasıl tanıtıcam bilmiyorum ama :cry:
özelliklerde soundmaxi kullanıo görülüo;ama ekran kartı için nasıl bi ayar yaparım onu bilmiyorum işte
daha önemlisi şu donma olayını haala çözebilmiş diilim.programı tekrar yüklesem full yapabilirim di mi?crack vardı bende,işe yarar mı?
neden donuyo anlamıyorum kii.herşey tamam görülüo.directx 9.0 var ram tamam sp2 de var.ee,ne eksik?__
haziran abi öncelikle donma olayımı çözüme kavuşturmak istiyorum.yardım,,lütfen :cry: :cry:
özelliklerde soundmaxi kullanıo görülüo;ama ekran kartı için nasıl bi ayar yaparım onu bilmiyorum işte
daha önemlisi şu donma olayını haala çözebilmiş diilim.programı tekrar yüklesem full yapabilirim di mi?crack vardı bende,işe yarar mı?
neden donuyo anlamıyorum kii.herşey tamam görülüo.directx 9.0 var ram tamam sp2 de var.ee,ne eksik?__
haziran abi öncelikle donma olayımı çözüme kavuşturmak istiyorum.yardım,,lütfen :cry: :cry:
ademcan- Daha Yeni
Similar topics
» Premiere 2.0
» Premiere JVC GZ-HD7EX
» Premiere pro sorunu
» Premiere CS4 twitch sorunu
» Premiere vs Final CUT
» Premiere JVC GZ-HD7EX
» Premiere pro sorunu
» Premiere CS4 twitch sorunu
» Premiere vs Final CUT
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: Adobe Premiere Pro :: Premiere Genel Sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası