En son konular
Giriş yap
Kimler hatta?
Toplam 518 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 518 Misafir :: 2 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 1614 kişi Paz 10 Tem. 2016, 20:42 tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 12710 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ceren0
Kullanıcılarımız toplam 60796 mesaj attılar bunda 6689 konu
Anahtar-kelime
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları adresi saklayın ve paylaşın
Sony Vegas'da Yalnız Mıyım ??
+2
haziran
emrevolkan
6 posters
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Konu Dışı (Genel)-Muhabbet sohbet
1 sayfadaki 1 sayfası
Sony Vegas'da Yalnız Mıyım ??
Arkadaşlar burada benim dışımda sony vegas ile ilgilenen yok mu :cry:
Bütün programlar var ama Vegas yok.. Benim öğrenmek istediğim nokta
kimler Sony Vegas kullanıyor burada ? Birbirimize yardımımız
dokunabilir..
Saygılar.
Bütün programlar var ama Vegas yok.. Benim öğrenmek istediğim nokta
kimler Sony Vegas kullanıyor burada ? Birbirimize yardımımız
dokunabilir..
Saygılar.
emrevolkan- Daha Yeni
Meslek : Ogrenci
Kullandığınız Programlar : www.kartalyuvasiyiz.biz
Geri: Sony Vegas'da Yalnız Mıyım ??
Hayır tabiki yalnız değilsin, en kısa zamanda bu başlık açılacak ve paylaşımlar ordada aktif olacak hatırlattığın için teşekkürler
haziran- Admin
Meslek : Admin! :D
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
manevi desteklerimiz seninle
horizon- Şimdilik Azimli
Meslek : creative director & designer
ben biliyorum biraz vegas ama daha çok Edius :arrow:
maviadamm- Şimdilik Azimli
Meslek : Composite
Hepinizi Premiere kullanmaya davet ediyorum doğru yolu bulursunuz birgün
Şaka bi yana Vegasla Premiere arasında efektler konusunda ciddi farklılıklar var ama edius yerine Premiereyi kesinlikle tercih ederim
Şaka bi yana Vegasla Premiere arasında efektler konusunda ciddi farklılıklar var ama edius yerine Premiereyi kesinlikle tercih ederim
haziran- Admin
Kullandığınız Programlar : After Effects, Premiere, Photoshop, Dreamweawer, (Birazda illustrator, Flash, Edius, Cinema4D, Max)
SonyVegas güzel ama çok basite kaçıyor bence yani demek istediğim hayallerini gerçekleştiremiyorsun onunla
Shekerphare- Forum Yöneticisi
Meslek : Web-Grafik Tasarım
Kullandığınız Programlar : PS , Vegas , Flash , DW , AutoCAD , CD , AE , FW, Swish
Premier çok bencil bir program nasıl kuyaslarısn ediusla,
kendi yazdıgı formatı okuyamayan program demem ben :hımm-m:
kendi yazdıgı formatı okuyamayan program demem ben :hımm-m:
Vegas kurgu için çokta tercih edilesi bir prg değil ama dediğim gibi geçiş efektleri fena değil hatta bu yüzden AE ile kıyaslama hatasına düşenler bile oluyor, edius ise kötülememekle beraber Premiereden çok daha üstün bir prg olmadığıda aşikar bir biçimde ortadadır bunu anlamak için Premiereyi anlamak gerekiyor.
Forumumuzdaki üyelerimizden bir çok arkadaşımız profesyonel anlamda tv lere işler yapıyorlar ve bu ikisinin arasındaki tercih noktasında onlarda Premiereyi tercih ediyorlar ve kullanıyorlarki bir sebebi mutlaka vardır diye düşünüyorum, ben bunu sadece onların sözleri ile söylemiyorum bende edius 4.5 denememe rağmen Premierede aldığım keyifi ve rahatlığı ediustan alamadım
Forumumuzdaki üyelerimizden bir çok arkadaşımız profesyonel anlamda tv lere işler yapıyorlar ve bu ikisinin arasındaki tercih noktasında onlarda Premiereyi tercih ediyorlar ve kullanıyorlarki bir sebebi mutlaka vardır diye düşünüyorum, ben bunu sadece onların sözleri ile söylemiyorum bende edius 4.5 denememe rağmen Premierede aldığım keyifi ve rahatlığı ediustan alamadım
En son haziran tarafından Salı 19 Şub. 2008, 23:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
haziran- Admin
bende kanalda çalıyorum ve premier'DEN ediusa geçmiş biri olarak derimki kesinlikle edius.. sonuçta aynı işi yapıyorlar ama ediusun + ları fazla.. ProCoder Expres yeterde artar bile maşalah
çoklu kanala seçenegi,aynı anda fazla title kanalında çalışması ve Canopus NX-L ile beraber gelen 4.5 ve eklentisi sayasinde 10 larca farklı formattakı görüntü ve ses dosyasını okuması çok güzel.. özellikle .vob dosylarını ve dvix,xvid dosylaarını direk okuması seri çalışma adına güzel + lar
ama sonuçta aynı işi yapıyorlar premier ve edius ... tercih meselesi :GOODs:
Vegas ile AE karşılaştırmak ise tam bir cahillk bence :dontknow:
çoklu kanala seçenegi,aynı anda fazla title kanalında çalışması ve Canopus NX-L ile beraber gelen 4.5 ve eklentisi sayasinde 10 larca farklı formattakı görüntü ve ses dosyasını okuması çok güzel.. özellikle .vob dosylarını ve dvix,xvid dosylaarını direk okuması seri çalışma adına güzel + lar
ama sonuçta aynı işi yapıyorlar premier ve edius ... tercih meselesi :GOODs:
Vegas ile AE karşılaştırmak ise tam bir cahillk bence :dontknow:
ProCoder olayıda Premiere ye direk entegre oluyor ve çok daha rahat çalışılabiliyor
Çoklu kanal olarakta Premierenin desteği var, diğer yandan vob dosyalarını desteklemiyor ama diğer formatları desteklemesi için gerekli codeck ler ile buda mümkün olabiliyor, buna karşın ediusta ekletilerle diğer formatları desteklemiyormu, işte bu noktada formatları desteklemesi kadar çalışma kolaylığı adınada bir kere daha düşünmek gerekiyor diye düşünüyorum, ama şuda varki herşeyde olduğu gibi alışkanlıklar meselsi var
Malesef AE ile Vgs kıyaslaması yapanlar var
Çoklu kanal olarakta Premierenin desteği var, diğer yandan vob dosyalarını desteklemiyor ama diğer formatları desteklemesi için gerekli codeck ler ile buda mümkün olabiliyor, buna karşın ediusta ekletilerle diğer formatları desteklemiyormu, işte bu noktada formatları desteklemesi kadar çalışma kolaylığı adınada bir kere daha düşünmek gerekiyor diye düşünüyorum, ama şuda varki herşeyde olduğu gibi alışkanlıklar meselsi var
Malesef AE ile Vgs kıyaslaması yapanlar var
haziran- Admin
AE ile Vegas karşılaştırması çok yanlış,bunu yapanlar varsa öküz altında buza aramayalım pilis :eusa_naughty:
bunlar farklı programlar,Vegastakı kat montajı AE de yapmak imkansız neredeyse..
AE nin rakibi belki Digital Fusion oda versiyon 5 için belki hıhoho
bunlar farklı programlar,Vegastakı kat montajı AE de yapmak imkansız neredeyse..
AE nin rakibi belki Digital Fusion oda versiyon 5 için belki hıhoho
vegas 8 çok başarılı bir çalışma olmuş....vegasın avantajlarından biri ayrıca bir capture kartı istememesi ve kartsızda çok hızlı ve seri çalışması, preview seyrederken kesinlike bir render istememesi ve çok basit kullanımı.....(herkes basit kullanımı oldugu için kötü bir program olarak algılıyor ama maalesef yanılıyorlar) hatta bazen dps yada edius yerine daha çabuk oldugu için vegasla çalışıyoruz....audio geçişlerde ediustan çok daha iyi ( sırf fade'i bile yeter) maalesef edius bu konuda biraz zayıf kalıyor, ediusun 3.0 pro yu kullanıyorum, 4.5 daha konfigure ama 3.0 gibi rahat kullanışı yok (belkide ben 3 e çok alıştıgım için bana yabancı geliyor) after effect'i bu programlardan biriyle kıyaslamak elmayla armutu kıyaslamaya benzer, after'ın rakibi yada muaddili digital fusion yada combastion'dır.....ediusta çok iyi bir programdır özellikle kartı varsa çok hızlı çalışır ( bir tek tga sequance'larda render ister)...HQ renderi çok süratldir.....premier her ne kadar fena olmasada bence ediusla aynı klasmana daha henüz çıkamadı.....arayüzünü daha rahat kullanımlı yapıp geliştirirlerse belki bişeyler olur.
elturco78- Daha Yeni
Meslek : montaj
After Effects, Photoshop Dersleri, 3DS Max Bilgi Paylaşım Forumları :: After Effects Forum Önerileri :: Konu Dışı (Genel)-Muhabbet sohbet
1 sayfadaki 1 sayfası